Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

7er vs ostatní prémiové vozy

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
xaler

Re: 7er vs ostatní prémiové vozy

#1281 Příspěvek od xaler »

Nevim co je na tom divnýho, kdybys kupoval sedmu za 2 tisíce tak bys tahal s sebou nějakýho odborníka, kterej by tě vyšel na třetinu ceny auta. Co by mi tak asi řekl Dostál z F6 kdybych ho tahal na Cayenne turbo za 4 litry euro.
Stepan1

#1282 Příspěvek od Stepan1 »

xaler píše:Co by mi tak asi řekl Dostál z F6 kdybych ho tahal na Cayenne turbo za 4 litry euro.
že je to krám a ať to nekupuješ[
Don

#1283 Příspěvek od Don »

hlavne mu neodporujte... at uz to koupi
Filozof

#1284 Příspěvek od Filozof »

Xalere pokud je to vtip s tím Porsche ok beru ... možná to všichni jen nechápeme...

Ale pokud to koupíš a budeš mít druhej vrak protože tomu nerozumíš, co chceš více slyšet ?
Furt mi to nejde do hlavy jak svéprávný člověk může chtít po spálení se jít zase do vraku a ještě řekne že tomu nerozumí že se může spálit. A ano spálíš se.

Kdybys aspon napsal mechanikovi co zná Porsche at to auto celé proklepne.
Protože pak budeš mít polovrak a budeš na tom hůř jako teď.

Většina lidí zde na foru má milionové úspory a nějaký motor za 60k u jaraxe nebo snejka případně automat za 40k je fakt nebolí a utáhnout 7er zvládnou uplně s přehledem ....a přesto by do porsche z nich málokdo šel když vidí že by to chtělo jen na provoz desítky tisíc a vstupní investice statisice klidně... prostě je to holý nesmysl.
Sám vidíš kolik lidí je opatrných a váhá jít do modelu Fxx ,,, i mě to dělá chutě mít fko za 250k ale nebude to žádná hitparáda co se týče servisu.

Měl jsi skončit někde u pěkné 330i e90-e91 s LPG...tu znají mechanici dokonale a nesežerou tě na servisu pokud to bude pěkné auto.
Případně nějakej koncern v6 v LPG.
Stepan1

#1285 Příspěvek od Stepan1 »

Filozof píše: Většina lidí zde na foru má milionové úspory a nějaký motor za 60k u jaraxe nebo snejka případně automat za 40k je fakt nebolí a utáhnout 7er zvládnou uplně s přehledem ....
To by mě fakt zajímalo, kteří to sou. Teda vlastně nezajímalo, protože bych to tady nerad rozebíral :) Mám z aktivních přispěvatelů tak 4 tipy, víc ani omylem...
Filozof píše: Měl jsi skončit někde u pěkné 330i e90-e91 s LPG...tu znají mechanici dokonale a nesežerou tě na servisu pokud to bude pěkné auto.
Případně nějakej koncern v6 v LPG.
Viděls kolik taková hezká E90 330i stojí? To je pro někoho kdo přemejšlí stylem 4k eur jo, 4300 už je mimo rozpočet, vopravdu validní nápad :)
HyndaDan

#1286 Příspěvek od HyndaDan »

Hoši, tady se zase jednou bomby :lol:

Xaler má auto nahovno, protože je to e65, ne proto, že koupil vrak, Cayene bude v pohodě.

Filozof nás má za milionáře :lol: Kéž by Fílo, kéž by....
Tak to vážně není a větší opravy bolí, ale když ji miluješ...
e66 750Li
inspi1981

#1287 Příspěvek od inspi1981 »

Chudáci kluci na Porsche klubu....
xaler

#1288 Příspěvek od xaler »

HyndaDan píše:Hoši, tady se zase jednou bomby :lol:

Xaler má auto nahovno, protože je to e65, ne proto, že koupil vrak, Cayene bude v pohodě.

Filozof nás má za milionáře :lol: Kéž by Fílo, kéž by....
Tak to vážně není a větší opravy bolí, ale když ji miluješ...
Já si myslím, že Cayenne bude fungovat protože to není BMW E65. To je základní předpoklad. Na všech autech, včetně koncernových jsem vždy měl funkční airbagy a pokud nebyly tak stačilo najít chybu a opravit. Na všech autech včetně koncernových mě hrála hudba a nebo jsem jí rozchodil když nehrála. Všechny auta včetně koncernových mi běžela na všechny válce a po otočení klíčkem úplně normálně nastartovaly. Po stisknutí knoflíku topily, mám pokračovat? Budeme se tu hádat stále dokola. Má to smysl. Podle mě jste všichni zaujatí a už jen z toho důvodu v opozici. Tvrdíte mi, že luxusní auto nejvyšší třídy se dá úplně normálně provozovat, zároveň, že se dá v plný náloži koupit naprosto funkční za 27 tisíc, zároveň tvrdíte, že musí stát tak 250 tisíc aby jezdilo. Je naprosto jednoduchý ho opravit a díly jsou zadarmo. Na druhou stranu se nedá provozovat Cayenne, který byl v základu jednodušší a levnější než průměrná 745i, koupený za 100 tisíc novější, s manuálem a tlumičema do kterých nevedou dráty ani hadice, s normálníma stabilizátorama, normálně fungující elektronikou. Problém je hlavně ten, že bych ho chtěl já. Podle vás bych měl teda BMW prodat do výkupu a za ušetřených sto tisíc si koupit tříválcovou fábiji. Ta se bude opravovat sama, díly rostou na stromech a když je utrhnu tak ještě samy naskákaj do auta. Pokud budu mít stupeň výbavy "příprava pro rádio" tak ani nemusím řešit nefunkční hudbu.
Při čtení vašich příspěvků si též myslím, že je tu většina lidí vataři co žijí v jiné realitě a z nudy jezdí starou plečkou.
Já netvrdím, že Cayenne bude super, třeba to auto bude horší než ten krám od BMW, nevím co od toho čekat, ale nemám moc na výběr. Jen prostě nevěřím, že mohu jezdit v něčem horším než mám teď.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#1289 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

xaler...hele Tobě bych fakt chtěl vidět do škeble, když si bral sedmu za dva litry :D :D :mrgreen: na co jsi vubec myslel, páč to asi nikdo z nás nepobírá :roll:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
Filozof

#1290 Příspěvek od Filozof »

Vyber si cokoliv chceš ale vem si odborníka a projdi si třeba 2-3 auta a mezi nimi se rozhodni. Mělo by se jakékoliv auto proklepnout poradně ať nemáš v háji něco zásadního !!!

Porsche nebude levné na servis a počitej už jen olej a svíčky s brzdy a ramena a nejakej vydrb a budeš stim jezdit po všech certech aby ti to někdo opravil.

Kdybys vybral tady někde 745i a měl ji proklepnutou taky by to auto fungovalo.
Případně nějaké pekne 730d se tu prodávali s pěkným servisem a vším funkčním

To cos vzal ty Xalere většina bere vždy jediné na Dily ne na běžné ježdění a vsadim se to bylo i u inzerátu ;)
horan

#1291 Příspěvek od horan »

Proč mu to prosím rozmlouváte? Musíte ho podpořit. Jen tak vypadne na jiné fórum. Dnes jsem jel do práce X3, takže 7er stála. Snad ráno nastartuje. Vlastně moment. Nemám vlastně vypelešenou e66 za cenu tři nádrži nafty u kamionu.
jazet

#1292 Příspěvek od jazet »

xaler píše:
Já si myslím, že Cayenne bude fungovat protože to není BMW E65. To je základní předpoklad. Na všech autech, včetně koncernových jsem vždy měl funkční airbagy a pokud nebyly tak stačilo najít chybu a opravit. Na všech autech včetně koncernových mě hrála hudba a nebo jsem jí rozchodil když nehrála. Všechny auta včetně koncernových mi běžela na všechny válce a po otočení klíčkem úplně normálně nastartovaly. Po stisknutí knoflíku topily, mám pokračovat? Budeme se tu hádat stále dokola. Má to smysl. Podle mě jste všichni zaujatí a už jen z toho důvodu v opozici. Tvrdíte mi, že luxusní auto nejvyšší třídy se dá úplně normálně provozovat, zároveň, že se dá v plný náloži koupit naprosto funkční za 27 tisíc, zároveň tvrdíte, že musí stát tak 250 tisíc aby jezdilo. Je naprosto jednoduchý ho opravit a díly jsou zadarmo. Na druhou stranu se nedá provozovat Cayenne, který byl v základu jednodušší a levnější než průměrná 745i, koupený za 100 tisíc novější, s manuálem a tlumičema do kterých nevedou dráty ani hadice, s normálníma stabilizátorama, normálně fungující elektronikou. Problém je hlavně ten, že bych ho chtěl já. Podle vás bych měl teda BMW prodat do výkupu a za ušetřených sto tisíc si koupit tříválcovou fábiji. Ta se bude opravovat sama, díly rostou na stromech a když je utrhnu tak ještě samy naskákaj do auta. Pokud budu mít stupeň výbavy "příprava pro rádio" tak ani nemusím řešit nefunkční hudbu.
Při čtení vašich příspěvků si též myslím, že je tu většina lidí vataři co žijí v jiné realitě a z nudy jezdí starou plečkou.
Já netvrdím, že Cayenne bude super, třeba to auto bude horší než ten krám od BMW, nevím co od toho čekat, ale nemám moc na výběr. Jen prostě nevěřím, že mohu jezdit v něčem horším než mám teď.
Jdi a zavři z venku.
zzeli

#1293 Příspěvek od zzeli »

Ano. Stačí najít chybu a opravit. Někteří to i umí. Ano. E65 se dá provozovat a jezdit s ní. Nebo s čím to teda jezdím? Že bych se splet a je to jiné auto?
Nejedeš se podívat na auto protože nevíš jak má vlastně jezdit,hrát atd. Až ho budeš mít tak to najednou budeš vědět? :roll:
xaler

#1294 Příspěvek od xaler »

Filozofe odborníci nejsou, ty jsou jen ve tvých představách. V něčem jezdit musím tak si nemohu moc vybírat.
lubooos
Kontaktovat uživatele:

#1295 Příspěvek od lubooos »

Da se jezdit i v naftovim Cliu 1.9D na vyjetej olej a prevodovej kdyz uz musis jezdit a nemas proste prachy. Na jednu stranu chapu ze chces jezdit v necem co vypada dustojneji nez tuctovka, ale bohužel na to musis mit ty penize.
Jaris330D

#1296 Příspěvek od Jaris330D »

Tam neni hudba od bose :-D . Ja kdyz ctu ty jeho prispevky tak se rechtam, jako kun. V jeho hlave je nejspis cerna dira a vsechny chytre myslenky konci v jine galaxii :D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#1297 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Chtít - mít - moct… tohle většina lidí pochopí nejpozději v pubertě…
Ale přidám z kadeřáku - sedím, kecám, přišla druhá pracovní síla (vystajlovaná gazela odhadem 25/175/60/C a IQ82), dlouze se prohlížela v zrcadle (mě ohodnotila jako nouzáka), velkolepě ignorovala objednanou zákaznici a pak začala s příběhem, který by dojal kámen.
V kostce tam vystupovali - nabíječ, pes Arnie, byt s terasou, dělala první poslední, p_cal Moniku, televize na zem, kufry na chodbu, popelnice na kapotu LandCruiseru, podpatky na kapotu LC, benga, její známej, pes chtěl k ní, ale u mámy to nejde, šla zpátky pro věci, benga…
… a teď musí jezdit Fóbií jak nějaká lopata!
Jemně jsem ji upozornil, že existuje také MHD a nikterak tím neutrpí její aureola…
“Ability is what you're capable of doing.”
xaler

#1298 Příspěvek od xaler »

Už jsem to tu také psal tak stokrát, nejde o žádné pozérství, snobismus či jak to nazvat, ale pouze o bezpečí. Pokud bych jezdil sám tak mi bude jedno v čem (vyjma symply klever, musel jsem v tom jezdit a už nikdy nebudu). Měl jsem Alfu 147 a byl jsem z ní nadšený a je to auto za třicet tisíc. Děti v tom ale vozit nechci a nebudu. Je to jediný důvod proč se vyhýbám malým autům a vždy vyhýbat budu. Myslete si třeba, že jsem blázen. Pozéři jste vy když musíte jezdit v nějakém krámu a o víkendu machrujete s BMW. Nezáleží mi jak se před lidma prezentuji, neřeším jako vy leštění, podložky a jiný srágory. Mám ten krám od bahna a jediný co potřebuji je odjet a přijet. Nikdy jsem neměl k autu citový vztah abych ho natíral nějakým voskem, keramikou. Je to věc, nic víc.
Předpokládám, že teď budou následovat posměšky, že mi svítí kontrolka airbagů, nemýlím-li se.
zzeli

#1299 Příspěvek od zzeli »

Jestli lezis kazdej vecer, jak jsi psal, pod sedmou nebo budes pod cayenem je detem jedno. Spis bys mel travit cas s nima a ne s nejlevnejsima autama co se daj najit v inzerci. Kdyz ti na nich tak zalezi. Mi nerikej, ze bezpecny auto je nutne premiovy, pokud je bezpeci posadky tvuj hlavni duvod. A kdyz uz premiovku, tak fakt nechapu, ze si myslis, ze veskery servis zvladnes sam. U sedmy mi spis prijde, ze co zasah do auta, tak vic skody nez uzitku, viz audio, remenice zerouci remeny a buhvi jak dopadnul proplach svetel.
kurevtor

#1300 Příspěvek od kurevtor »

xaler píše:Pozéři jste vy když musíte jezdit v nějakém krámu a o víkendu machrujete s BMW.
tak už nám to přestaň závidět, smiř se s tim, odpusť nám to a buď dobrej a třeba tě to přestane srát, že to máme tak jak chceme.
xaler píše:Nezáleží mi jak se před lidma prezentuji, neřeším jako vy leštění, podložky a jiný srágory.

Jó no, neřešíš srágorry jako podložky, ty totiž máš vše vyřešený. Možná kdybys to měl ve stavu, že ti to funguje jak má tak by přišel ten pocit, že bys to třeba chtěl mít umytější.... no, to se nikdy nedozvíme, neva.
xaler píše:Mám ten krám od bahna a jediný co potřebuji je odjet a přijet. Nikdy jsem neměl k autu citový vztah abych ho natíral nějakým voskem, keramikou.

tvoje smůla. Mít báwo v hezkym stavu a přijít k tomu na parkoviště, když to stojí navoskovaný vedle ostatních aut je k nezaplacení. Nemáš k tomu citový vztah, protože máš hovno koupený za cenu několika náhradních dílů.

Fakt hodně konzistentní co sem píšeš. Na jednu stranu je to jenom věc, ke který si nikdy neměl vztah a furt píšeš jak je ti všechno jedno, stačí aby to jezdilo prej. Dobrý, ale na druhou stranu to musí bejt V8, musí to bejt bezpečný, nesmí to bejt fujky škoda, nesmí to bejt dýzl, musí to mít top audio, nesmí to bejt automat :D
Odpovědět