Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

7er vs ostatní prémiové vozy

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
xaler

Re: 7er vs ostatní prémiové vozy

#1381 Příspěvek od xaler »

Dobře Filozofe,pokud to auto bude rozbité každé dva měsíce tak je asi 40x spolehlivější než BMW.
Filozof

#1382 Příspěvek od Filozof »

Ale on měl všechny auta po řediteli to jest auta co mají od 100-150tis najeto a jezdil stím cca 2-4roky s každým jak Porsche tak Audi i BMW. A ty auta byli v krásném stavu měli 3-5let ne vyjeté vraky s milionem v kolech po 10lidech co kupuješ ty ...

To už se můžeš zapsat do soutěže ...jaký vrak dokáže jezdit aspon pul roku bez odtahovky ?
Podle mě jsi se musel s někým vsadit ...nebo ti opravdu nerozumím.

PS: TO BMW 760i tam jezdí furt a mají to jako držák co si občas pujčují když ostatní auta jsou v servisu. Zajimavé.

Takže kvalitou a spolehlivostí to BMW V12 vítězí.
HyndaDan

#1383 Příspěvek od HyndaDan »

V jednom má Xaler ale pravdu, Když koupí auto za 120, tak to bude na 90% lepší naž auto za 40 :lol:
e66 750Li
J0HN3C
Kontaktovat uživatele:

#1384 Příspěvek od J0HN3C »

Filozof píše:Xalere ve fitku kecám občas s šefem sekuritáků co dělá po kasínech v čr a sám jezdil asi 3roky ve firemním Porsche Cayenne a tvrdil že auto bylo v servisu co 2měsíce a to tam občas řešili pěkné špeky s elektronikou a měli stím problémy i přímo v porsche než to vyřešili tak jezdil snad 3týdny v A8.

Jinak spotřebák stál nesmysl a sám tvrdil že měl i 760i e65 i A8 W12 a to bylo mnohem levnější na servis i udržbu která bylo uplně jinde jako u toho porsche.

PRý by porsche nikdy nekupoval když viděl ty pálky v servisu. Prý ani zadarmo a zlaté BMW s Audi.

Tak jen tolik k tvému vysněnému porsche.

Podle mého jsou to vyhozené prachy a nervy které tě čekají....

Tvá manželka co jezdí s dekou v 7er to je jak z neštastného béčkového postapo filmu. :lol:
Bože vidíš to ???
Já mám ve svém rodném městě kamaráda, se kterým se nám podaří tak jednou za rok, dva potkat u aut a povykládat si, co kdo kdy kde koupil a co se na tom posralo. Má už druhý Cayenne v průběhu asi 3 let. Měl první generaci pofl, teďka má druhou generaci nevimco. A chválí si. Říkal, že první Cayenne prodal zhruba za to, co koupil. Druhý taky koupil hezky. Oboje myslím motor 3.6 VR6, takže nějaký ten časem prověřený prehistorik. Měnil jenom olej, nic víc moc neřešil. Nemá teda přešitý volant, ale to auto je prostě hezké. Jede slušně, krásný zvuk, elegantní interiér. Asi se to dá uplně normálně provozovat. A jestli se nepletu, tak ten VR6 by aj na plyn šel.
xaler

#1385 Příspěvek od xaler »

Filozofe to je právě ten problém, majitel tři roky starého auta ti nebude oblejzat vrakoviště a po nocích šacovat internet aby si něco udělal sám. Ten to dá do servisu a z výměny nějakého O kroužku se stane oprava za padesát táců. Navíc třeba originální servisy pro mě mají tu nejhorší pověst, jsou to firmy co nemusí udělat skoro nic aby prosperovaly. Je to jako s tvojí mystickou E65, kolik by stály naprosto tuctový opravy ve značkovém servise a ještě bys měl pravděpodobnost, že ti to zkurví.
Já v tom nevidím rozdíl proti ostatním autům, teď jsem proplácel fakturu za lehce nabourané dveře na ofci 32 tisíc, za to bych měl to Cayenne komplet opravené a ještě by mi zbylo. Akorát bych to neměl s kafíčkem a náhradním autem. Nejsem žádnej blb, když udržím v provozu E65 tak ostatní auta taky.
Itchythefirst

#1386 Příspěvek od Itchythefirst »

Filozof píše:Xalere ale těch věcí za pár tisíc bude víc a najednou jsi na 30-50k jen za pár blbostí ... i tak to máš dohromady 150k a za to máš pěkného Passata 2.0tdi co jezdí do 6L nafty v pěkné výbavě a klidně i automat a kůži.
Nevím co řešíš takové šílenosti.
Naprosty souhlas, pokud ma clovek hluboko do kapsy, tak proc mermomoci trvat na luxusni tride, kdyz si to clovek realne nemuze dovolit? :roll:
xaler píše: Já uživím jedině auto na plyn a proto se nedostanu na novější auta jako rok 2005-2008. Pak už mám smůlu… … V BMW jezdí přikrytá dekou a je i tak spokojená. I tak se oba hrozně těšíme na normální auto.
Odhledneme od E65/66, ale opravdu vozis svoji zenu zabalenou v dece, jen proto, ze tvoje ego nezvladne jezdit ve funkcnim aute nizsi nez luxusni tridy s alespon V8? :roll: :roll:
xaler píše:Jen pro srovnání s E65 oprava jednoho válce stojí asi tak 200 euro a jeden nový turbo píst stojí zhruba stejně.
Jako ze nekdo zvladne opravit vydrenej nikasil ve valci za 200€??? :shock: :shock: :shock:
Jen vyndat motor je tak za 40kKc a to se jeste neopravilo vuuuubec nic :roll: :roll:
horan

#1387 Příspěvek od horan »

Obrázek
xaler

#1388 Příspěvek od xaler »

To s egem nemá nic společného, chci velké bezpečné auto. Nic víc, nic míň. Nikdo mi nedá záruku, že když si koupím horší auto tak bude fungovat. Stejně tak mi nedává smysl auto co nesnáším vyměnit za auto co nechci a poctivě se o něj starat a jezdit dál nasranej do práce. To si mohu nechat dál tu modrou žumpu a dodělat si tam topení. V8 nepotřebuji, ale těžko může fungovat auto co má víc jak dvě tuny s malým čtyřválcem.
Vyndat a rozebrat motor bych snad zvládnul. Ta cena 200 euro je za převložkování jednoho válce když jim přivezeš blok. Asi už by bylo lepší opravit celý motor. To je jen teorie, neříkám, že bych do toho šel. Jestli bys dal 40 tisíc jen za vyndání motoru tak tě v servise musí milovat. Ceny Cayenne se za půl roku skoro zdvojnásobily a u Porsche vždycky platilo, že se vyplatí koupit s lehlým motorem. I tohle by byla cesta kdybych na to měl.

My se tu nikdy neshodneme, pořád tu čtu žvásty jak je úplně v pohodě servisovat luxusní auto, který se dá koupit za pár drobných a zároveň, že jakékoliv jiné prémiové auto je absolutně neservisovatelný. Opravdu si myslíš, že by si třeba Snejk za vytažení motoru do E65 vzal 40 tisíc? Kdyby ta moje žumpa nebyla tak strašná tak ten motor vyndám i venku před domem.
Michal595

#1389 Příspěvek od Michal595 »

Xaler takze mas pocit ze tvoje sedma je bezpecnejsie auto pre rodinu ako napr funkcna oktavka hej?
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#1390 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

xaler píše:Dobře Filozofe,pokud to auto bude rozbité každé dva měsíce tak je asi 40x spolehlivější než BMW.

problém je asi ten, že co případná oprava, tak tři další problémy při každý "opravě"....atd geometrickou řadou... :D :D :D
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
jazet

#1391 Příspěvek od jazet »

Michal595 píše:Xaler takze mas pocit ze tvoje sedma je bezpecnejsie auto pre rodinu ako napr funkcna oktavka hej?
Jo, protože používá deka paket, kterej hodí na rodinu.
PetoK

#1392 Příspěvek od PetoK »

Ja lutujem takú zenu, mať za manžela takého kkta...
xaler

#1393 Příspěvek od xaler »

Když mě chcete školit tak sem hoďte nějakou škodárnu bezpečnější než E65 za 2 tisíce euro. Plácáte nesmysly, podívejte se co ty vaše výkvěty stojí. Za tu cenu bych měl ohnilou jedničku ochcávku chytráci. V tom si jezděte sami.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#1394 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Já se Tě nechci nějak dotknout… ale když bych měl funkční jedničku Octávku, tak bych se cítil bezpečněji, než v autě, kde jsou nefunkční airbagy… nedokážu si představit jet v autě, který v mínus 10ti netopí, třepu se v něm zimou a mám horší soustředění na řízení a ještě mu praskne někde řemen a budu ho muset měnit, zatímco rodina čeká uvnitř. Za 2000€ koupíš v pohodě i dvojku.

Vytáhnout motor před barákem je taky dobrej joke. Snad máš pro jistotu dobrou pojistku.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#1395 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

xaler píše:To s egem nemá nic společného, chci velké bezpečné auto. Nic víc, nic míň. Nikdo mi nedá záruku, že když si koupím horší auto tak bude fungovat. Stejně tak mi nedává smysl auto co nesnáším vyměnit za auto co nechci a poctivě se o něj starat a jezdit dál nasranej do práce. To si mohu nechat dál tu modrou žumpu a dodělat si tam topení. V8 nepotřebuji, ale těžko může fungovat auto co má víc jak dvě tuny s malým čtyřválcem.
Vyndat a rozebrat motor bych snad zvládnul. Ta cena 200 euro je za převložkování jednoho válce když jim přivezeš blok. Asi už by bylo lepší opravit celý motor. To je jen teorie, neříkám, že bych do toho šel. Jestli bys dal 40 tisíc jen za vyndání motoru tak tě v servise musí milovat. Ceny Cayenne se za půl roku skoro zdvojnásobily a u Porsche vždycky platilo, že se vyplatí koupit s lehlým motorem. I tohle by byla cesta kdybych na to měl.

My se tu nikdy neshodneme, pořád tu čtu žvásty jak je úplně v pohodě servisovat luxusní auto, který se dá koupit za pár drobných a zároveň, že jakékoliv jiné prémiové auto je absolutně neservisovatelný. Opravdu si myslíš, že by si třeba Snejk za vytažení motoru do E65 vzal 40 tisíc? Kdyby ta moje žumpa nebyla tak strašná tak ten motor vyndám i venku před domem.
Celý je to o Tvým egu. Prostě jsi prohrál a raději budeš pyčovat. To to nevidíš? A to se nebavím o tom, že se tu nabízela i pomoc od různých členů.

Ten motor v origo servisu bude i za dráž.

Kámoš ten 6ti válec měl, před prodejem akorát seřídil plyn, jinak jen jezdil. Ale kurwa… kup to rozumně.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#1396 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

Pajk85 píše: Ale kurwa… kup to rozumně.
to si nemyslel vážně , že ne ??? :mrgreen: :smich:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
Filozof

#1397 Příspěvek od Filozof »

Xalere - Je plno 6ti válcových motorů co si s LPG rozumí ale musí se koupit pěkné a servisované auto a to bude vždy kolem 100-150k minimálně.

Nic slušného za 50tis českých neznám žádné auto vše jsou staré vraky nebo vyjeté auta do smrti nebo nejlevnější LOW END ala fabie po 5ti majitelích.
A pak bejvalé A8 -7er - MB Sko - vraky co čekají na odtah či na díly a ty jsis jeden koupil pak a ještě si pár věcí špatně opravil(zničil) a dívíš se, že je to celé špatné a vrak a nadáváš na to.

On to byl vrak a ještě jsi mu pomohl do hrobu svým zásahem.

Tak si pak na BMW nestěžuj.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#1398 Příspěvek od matiz »

Mam dost, ani na Stedry den si ty svoje ''moudra'' neodpusti, je to hnus, humus, filcky a bordel... Meli by jste se fakt vazne zamyslet kam chcete aby ta 7er smerovala a ucinit nejake kroky aby se to od toho pomyslneho dna odrazilo...

Protoze toto, toto je ten nejvetsi upadek jaky jsem kde videl.

Pekne svatky vsem a mily Jezsku, uz s tim kurva neco udelej...
zzeli

#1399 Příspěvek od zzeli »

Filozof píše: vraky co čekají na odtah či na díly a ty jsis jeden koupil pak a ještě si pár věcí špatně opravil(zničil) a dívíš se, že je to celé špatné a vrak a nadáváš na to.

On to byl vrak a ještě jsi mu pomohl do hrobu svým zásahem.

Tak si pak na BMW nestěžuj.
Souhlas
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#1400 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

matiz píše:

Pekne svatky vsem a mily Jezsku, uz s tim kurva neco udelej...
že Tě to "tankuje" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aspoň je nějaká sranda a za chvíli to zmizí v propadlišti dějin ....jinak také krásné svátky všem ...... ;)
269898792_709219996710868_1171481095898078083_n.jpg
269898792_709219996710868_1171481095898078083_n.jpg (210.31 KiB) Zobrazeno 698 x
Odpovědět