Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
7er vs ostatní prémiové vozy
Re: 7er vs ostatní prémiové vozy
Za me N74 naprosta spokojenost, ale mám najeto zatím jen 85kkm
Sice v G12, ale ten motor by mel byt skoro stejnej.

Itchythefirst - F06 jsi neuvažoval? jakože druhou 6tku
vím, V8 je sebevražda, takže jen N55, ale to, co ti vadí na Panameře tady není a tohle auto stálo proti ní
jel jsem kdysi 640xd a jelo to jako píchlý, komfortní i tvrdý, jak si člověk nastaví, vnitřní prostor taky dobrej a zpracování interiéru krásný, pořád to je vyjiměčný auto, moc se jich nevidí

jel jsem kdysi 640xd a jelo to jako píchlý, komfortní i tvrdý, jak si člověk nastaví, vnitřní prostor taky dobrej a zpracování interiéru krásný, pořád to je vyjiměčný auto, moc se jich nevidí
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
ty jo, ja bych tu Audi nekous. Pockal bych na peknou w222, to je uplne jina liga. A da se predpokladat, ze se ted budou objevovat kousky za slusnou cenu...Itchythefirst píše:Kupoval bych tam, kde by se naskytnul peknej kousek, takze asi nejspis Nemecko, tam je o neco vetsi vyber. Ale ta W12 je celkem vzacnost, takze by mi nevadilo jet pro to treba do Barcelony (ted je celkem brutalni kousek ve Vilniusu: https://suchen.mobile.de/auto-inserat/a ... feb95456a7)
- Itchythefirst
Tak ta W12 je celkem drzak, "jen" klasicky bolistky primovstriku. Jinak u nas na to budou vsude koukat jak "zjara", s tim pocitam. K JaraXovi to mam 310 km, do Ingolstadtu 330 km, to uz takovej rozdil neni a tam by alespon mohli vedet co a jak a nevymenovat stylem pokus-omyl :-)martin440 píše:Itchythefirst... no jo ale co servis těhle motorů ?? já 4 kroužky....nemusim, jen se ptám páč vubec nemám představu .... jen některý motory od nich byli hroby už z fabriky
To neni zly, N63 se casto nedozije ani tretiny :-) Vubec mi to rozhodovani neusnadnujes :DFido píše:Za me N74 naprosta spokojenost, ale mám najeto zatím jen 85kkm :-) Sice v G12, ale ten motor by mel byt skoro stejnej.
Taky zajimava moznost, ale 7er, A8, MB-S je prece jen o neco dal a je v nich vice mista. Jezdim jak duchodce, takze rychlost me zas az tak netrapi, spis je pro me prioritou pohodli ;-)zddan01 píše:Itchythefirst - F06 jsi neuvažoval? jakože druhou 6tku :) vím, V8 je sebevražda, takže jen N55, ale to, co ti vadí na Panameře tady není a tohle auto stálo proti ní
Proc konkretne bys to nekous? :-) Me treba ta D4 prijde zpracovanim interieru lepsi nez soucasne MB-S, treba takove panely dveri byl u me celkem WtF moment.JohnyB píše:ty jo, ja bych tu Audi nekous.
- Don
Za me Audi hlavne bez napadu zvenku... proste nuda. BMW jde cestou cinskeho kyce, takze kolotoc styl taky nemusim a snad jedine trochu to MB je hezke. Me se proste auto musi libit a byt necim vyjimecne
Proc konkretne bys to nekous?JohnyB píše:ty jo, ja bych tu Audi nekous.

Presne jak rika Don, vzhledove je to o nicem. Plus mam rad v aute pohodli a tam Sko proste exceluje...navic ten interier? Ten proste miluju.
Ja si nemuzu poridit nic jineho nez BMW
. Musel bych prodat obleceni
. Jenze G12 je moc draha na porizeni a F01 je draha na provoz
. Tak me asi ceka porad ta stara E66tka. 

nejdřív mě šokovalo, že jsi Itchy napsal, že vybíráš D4 W12, protože na W221 s normálním motorem neni budget.
To mi nedalo fakt spát, protože po W221 čumim a znam ceny, ale nechtěl jsem dělat zvědavýho jak je todle možný a kolik má kdo rozpočet nebo o co tady de. Že se jedná o W222 jsem nečekal, ale ulevilo se mi
D4 je krásná, jsou na tom vidět prachy, dává to řidiči fakt status, je to jakoby bezchybný, ale prostě na W222 se nic nečape to sorry.
Ta D4 z inzerátu sorry, ale to je strašně hnusný. Dokonalý v jednotlivostech, jako celek kýč jak pro manželku rusáka. V podstatě souhlasim s Donem a Johnym. Jinak šáhnout po W12 asi docela chce koule ne? To budeš jezdit každej rok 300 kiláků do servisu a tam někde kejsnout při čekání?
honzaD93: se neposer. 8,7 plynu plus jakoby 15%. Aha. Oukej. Zřejmě slušnej oddíl no. Jezdíš sedmičkou za 10 plynu nemam problém.
degenství

Ta D4 z inzerátu sorry, ale to je strašně hnusný. Dokonalý v jednotlivostech, jako celek kýč jak pro manželku rusáka. V podstatě souhlasim s Donem a Johnym. Jinak šáhnout po W12 asi docela chce koule ne? To budeš jezdit každej rok 300 kiláků do servisu a tam někde kejsnout při čekání?
honzaD93: se neposer. 8,7 plynu plus jakoby 15%. Aha. Oukej. Zřejmě slušnej oddíl no. Jezdíš sedmičkou za 10 plynu nemam problém.
honzaD93 píše:V reálným provozu určitě ne

Jaký jsou ty dobrý motory W222 vždyť ta audi je dražší.
- soukupadam
Kde jsem psal, že tak jezdím? Jezdím za 15 plynu. Jednou jsem si zkusil, za kolik se s tím dá jet nejmíň, bez toho, abys byl cůrák a někoho brzdil.kurevtor píše:
- Itchythefirst
Don píše:Za me Audi hlavne bez napadu zvenku... proste nuda. BMW jde cestou cinskeho kyce, takze kolotoc styl taky nemusim a snad jedine trochu to MB je hezke. Me se proste auto musi libit a byt necim vyjimecne
Tak s timhle souhlasim, Audi ma celkem usedlej/nudnej/nenapadnej design, ale to se priznam, ze mi spis vyhovuje. I to, ze si to lidi budou plist s A6JohnyB píše:Presne jak rika Don, vzhledove je to o nicem. Plus mam rad v aute pohodli a tam Sko proste exceluje...

:DJaris330D píše:Ja si nemuzu poridit nic jineho nez BMW. Musel bych prodat obleceni
![]()

Jojo, W222 a jeji prima konkurence z te generace - D4, F01, Panamera...kurevtor píše:nejdřív mě šokovalo, že jsi Itchy napsal, že vybíráš D4 W12, protože na W221 s normálním motorem neni budget.To mi nedalo fakt spát, protože po W221 čumim a znam ceny, ale nechtěl jsem dělat zvědavýho jak je todle možný a kolik má kdo rozpočet nebo o co tady de. Že se jedná o W222 jsem nečekal, ale ulevilo se mi
![]()

No jo, ale co za normalni motor v ty W222?kurevtor píše: D4 je krásná, jsou na tom vidět prachy, dává to řidiči fakt status, je to jakoby bezchybný, ale prostě na W222 se nic nečape to sorry.

Ano, neskutecnej kyc!kurevtor píše: Ta D4 z inzerátu sorry, ale to je strašně hnusný. Dokonalý v jednotlivostech, jako celek kýč jak pro manželku rusáka.

Chce to min kouli nez vzit N63kurevtor píše: Jinak šáhnout po W12 asi docela chce koule ne?

Vetsinou kdyz uz nekam jedu, tak se tam zastavim treba na noc, projdu si okoli, zajdu do lazni... Tohle me moc netrapikurevtor píše: To budeš jezdit každej rok 300 kiláků do servisu a tam někde kejsnout při čekání?

teď nechci vůbec chytat za slovo nebo tady debílkovat nad autama, který nemam, ale podle mě to s tou přímou konkurencí nebude tak žhavý. Aspoň v mejch očích ten mercedes fakt vyčnívá. W222 přišla, když D4 už měla roky za sebou a F01 už končila produkci. Panameru neznam a ani mi k těm ostatním nepasuje. Vůbec se mi nelíbíItchythefirst píše:Jojo, W222 a jeji prima konkurence z te generace - D4, F01, Panamera...![]()

D4 vs W221 to musí být nepříjemné rozhodování

Ale mergl je mergl.
- soukupadam
221 coupe a hotovo.
já objevil kouzlo ježdění vzadu takže pro mý myšlení je cé el už mimo hru
W221 coupe je nádherný, ale sedan je sedan co si budem, kór když se svět teď ubere cestou těch placatejch hnusů a la EQS neboli návrat k vyjebanýmu hnusnýmu designu Toyoty Prius s logem MB..
(je k diskuzi zda CL je vůbec coupe nebo "jen" dvoudveřovej sedan
)

(je k diskuzi zda CL je vůbec coupe nebo "jen" dvoudveřovej sedan

- soukupadam
Tak jestli máš řidiče, se kterým se nebojíš, tak dobrý. CL je spíš dvoudvířko sedan.
Papiry v cistirne?
Kurevtore jdi do nějkurevtor píše: (je k diskuzi zda CL je vůbec coupe nebo "jen" dvoudveřovej sedan)

https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=332095834
Určite chod do w222, nič iné sa nechyta
Všichni tady básníme o W222 a ještě nikdo neměl koule to koupit aspoň v 350cdi
Pesa koupil už driv 500, ale to je hot V8, to je pruser vsude…
600 bude zajímavá, ale už to bude taky oturbene a trosku složitější na servis, takže jako super lidovka mi to neprijde

600 bude zajímavá, ale už to bude taky oturbene a trosku složitější na servis, takže jako super lidovka mi to neprijde