Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

7er vs ostatní prémiové vozy

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fido

Re: 7er vs ostatní prémiové vozy

#1541 Příspěvek od Fido »

Za me N74 naprosta spokojenost, ale mám najeto zatím jen 85kkm :-) Sice v G12, ale ten motor by mel byt skoro stejnej.
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#1542 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

Itchythefirst - F06 jsi neuvažoval? jakože druhou 6tku :) vím, V8 je sebevražda, takže jen N55, ale to, co ti vadí na Panameře tady není a tohle auto stálo proti ní
jel jsem kdysi 640xd a jelo to jako píchlý, komfortní i tvrdý, jak si člověk nastaví, vnitřní prostor taky dobrej a zpracování interiéru krásný, pořád to je vyjiměčný auto, moc se jich nevidí
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
JohnyB

#1543 Příspěvek od JohnyB »

Itchythefirst píše:Kupoval bych tam, kde by se naskytnul peknej kousek, takze asi nejspis Nemecko, tam je o neco vetsi vyber. Ale ta W12 je celkem vzacnost, takze by mi nevadilo jet pro to treba do Barcelony (ted je celkem brutalni kousek ve Vilniusu: https://suchen.mobile.de/auto-inserat/a ... feb95456a7) :-)
ty jo, ja bych tu Audi nekous. Pockal bych na peknou w222, to je uplne jina liga. A da se predpokladat, ze se ted budou objevovat kousky za slusnou cenu...
Itchythefirst

#1544 Příspěvek od Itchythefirst »

martin440 píše:Itchythefirst... no jo ale co servis těhle motorů ?? já 4 kroužky....nemusim, jen se ptám páč vubec nemám představu .... jen některý motory od nich byli hroby už z fabriky
Tak ta W12 je celkem drzak, "jen" klasicky bolistky primovstriku. Jinak u nas na to budou vsude koukat jak "zjara", s tim pocitam. K JaraXovi to mam 310 km, do Ingolstadtu 330 km, to uz takovej rozdil neni a tam by alespon mohli vedet co a jak a nevymenovat stylem pokus-omyl :-)
Fido píše:Za me N74 naprosta spokojenost, ale mám najeto zatím jen 85kkm :-) Sice v G12, ale ten motor by mel byt skoro stejnej.
To neni zly, N63 se casto nedozije ani tretiny :-) Vubec mi to rozhodovani neusnadnujes :D
zddan01 píše:Itchythefirst - F06 jsi neuvažoval? jakože druhou 6tku :) vím, V8 je sebevražda, takže jen N55, ale to, co ti vadí na Panameře tady není a tohle auto stálo proti ní
jel jsem kdysi 640xd a jelo to jako píchlý, komfortní i tvrdý, jak si člověk nastaví, vnitřní prostor taky dobrej a zpracování interiéru krásný, pořád to je vyjiměčný auto, moc se jich nevidí
Taky zajimava moznost, ale 7er, A8, MB-S je prece jen o neco dal a je v nich vice mista. Jezdim jak duchodce, takze rychlost me zas az tak netrapi, spis je pro me prioritou pohodli ;-)
JohnyB píše:ty jo, ja bych tu Audi nekous.
Proc konkretne bys to nekous? :-) Me treba ta D4 prijde zpracovanim interieru lepsi nez soucasne MB-S, treba takove panely dveri byl u me celkem WtF moment.
Don

#1545 Příspěvek od Don »

Za me Audi hlavne bez napadu zvenku... proste nuda. BMW jde cestou cinskeho kyce, takze kolotoc styl taky nemusim a snad jedine trochu to MB je hezke. Me se proste auto musi libit a byt necim vyjimecne
JohnyB

#1546 Příspěvek od JohnyB »

JohnyB píše:ty jo, ja bych tu Audi nekous.
Proc konkretne bys to nekous? :-) Me treba ta D4 prijde zpracovanim interieru lepsi nez soucasne MB-S, treba takove panely dveri byl u me celkem WtF moment.[/quote]

Presne jak rika Don, vzhledove je to o nicem. Plus mam rad v aute pohodli a tam Sko proste exceluje...navic ten interier? Ten proste miluju.
Jaris330D

#1547 Příspěvek od Jaris330D »

Ja si nemuzu poridit nic jineho nez BMW :( . Musel bych prodat obleceni :lol: . Jenze G12 je moc draha na porizeni a F01 je draha na provoz :roll: . Tak me asi ceka porad ta stara E66tka. :lol:
kurevtor

#1548 Příspěvek od kurevtor »

nejdřív mě šokovalo, že jsi Itchy napsal, že vybíráš D4 W12, protože na W221 s normálním motorem neni budget. :D To mi nedalo fakt spát, protože po W221 čumim a znam ceny, ale nechtěl jsem dělat zvědavýho jak je todle možný a kolik má kdo rozpočet nebo o co tady de. Že se jedná o W222 jsem nečekal, ale ulevilo se mi :D D4 je krásná, jsou na tom vidět prachy, dává to řidiči fakt status, je to jakoby bezchybný, ale prostě na W222 se nic nečape to sorry.
Ta D4 z inzerátu sorry, ale to je strašně hnusný. Dokonalý v jednotlivostech, jako celek kýč jak pro manželku rusáka. V podstatě souhlasim s Donem a Johnym. Jinak šáhnout po W12 asi docela chce koule ne? To budeš jezdit každej rok 300 kiláků do servisu a tam někde kejsnout při čekání?

honzaD93: se neposer. 8,7 plynu plus jakoby 15%. Aha. Oukej. Zřejmě slušnej oddíl no. Jezdíš sedmičkou za 10 plynu nemam problém.
honzaD93 píše:V reálným provozu určitě ne
:D :roll: degenství
xaler

#1549 Příspěvek od xaler »

Jaký jsou ty dobrý motory W222 vždyť ta audi je dražší.
soukupadam

#1550 Příspěvek od soukupadam »

M277
honzaD93

#1551 Příspěvek od honzaD93 »

kurevtor píše:
honzaD93: se neposer. 8,7 plynu plus jakoby 15%. Aha. Oukej. Zřejmě slušnej oddíl no. Jezdíš sedmičkou za 10 plynu nemam problém.
Kde jsem psal, že tak jezdím? Jezdím za 15 plynu. Jednou jsem si zkusil, za kolik se s tím dá jet nejmíň, bez toho, abys byl cůrák a někoho brzdil.
Itchythefirst

#1552 Příspěvek od Itchythefirst »

Don píše:Za me Audi hlavne bez napadu zvenku... proste nuda. BMW jde cestou cinskeho kyce, takze kolotoc styl taky nemusim a snad jedine trochu to MB je hezke. Me se proste auto musi libit a byt necim vyjimecne
JohnyB píše:Presne jak rika Don, vzhledove je to o nicem. Plus mam rad v aute pohodli a tam Sko proste exceluje...

Tak s timhle souhlasim, Audi ma celkem usedlej/nudnej/nenapadnej design, ale to se priznam, ze mi spis vyhovuje. I to, ze si to lidi budou plist s A6 :-)
Jaris330D píše:Ja si nemuzu poridit nic jineho nez BMW :( . Musel bych prodat obleceni :lol:

:D :D :D
kurevtor píše:nejdřív mě šokovalo, že jsi Itchy napsal, že vybíráš D4 W12, protože na W221 s normálním motorem neni budget. :D To mi nedalo fakt spát, protože po W221 čumim a znam ceny, ale nechtěl jsem dělat zvědavýho jak je todle možný a kolik má kdo rozpočet nebo o co tady de. Že se jedná o W222 jsem nečekal, ale ulevilo se mi :D
Jojo, W222 a jeji prima konkurence z te generace - D4, F01, Panamera... :-)
kurevtor píše: D4 je krásná, jsou na tom vidět prachy, dává to řidiči fakt status, je to jakoby bezchybný, ale prostě na W222 se nic nečape to sorry.
No jo, ale co za normalni motor v ty W222? :roll: M277 mozna? Ale to uz stoji nesmysl.
kurevtor píše: Ta D4 z inzerátu sorry, ale to je strašně hnusný. Dokonalý v jednotlivostech, jako celek kýč jak pro manželku rusáka.
Ano, neskutecnej kyc! :D Ale ja psal o "brutalni" osme, ne o "hezky" :D
kurevtor píše: Jinak šáhnout po W12 asi docela chce koule ne?
Chce to min kouli nez vzit N63 :D A po zkusenostech s E64 uz asi tezko najdu min spolehlivy auto :D
kurevtor píše: To budeš jezdit každej rok 300 kiláků do servisu a tam někde kejsnout při čekání?
Vetsinou kdyz uz nekam jedu, tak se tam zastavim treba na noc, projdu si okoli, zajdu do lazni... Tohle me moc netrapi :-)
kurevtor

#1553 Příspěvek od kurevtor »

Itchythefirst píše:Jojo, W222 a jeji prima konkurence z te generace - D4, F01, Panamera... :-)
teď nechci vůbec chytat za slovo nebo tady debílkovat nad autama, který nemam, ale podle mě to s tou přímou konkurencí nebude tak žhavý. Aspoň v mejch očích ten mercedes fakt vyčnívá. W222 přišla, když D4 už měla roky za sebou a F01 už končila produkci. Panameru neznam a ani mi k těm ostatním nepasuje. Vůbec se mi nelíbí :D a nedokážu si představit, že svezení vzadu se přiblíží audině nebo merglu.

D4 vs W221 to musí být nepříjemné rozhodování :D
Ale mergl je mergl.
soukupadam

#1554 Příspěvek od soukupadam »

221 coupe a hotovo.
kurevtor

#1555 Příspěvek od kurevtor »

já objevil kouzlo ježdění vzadu takže pro mý myšlení je cé el už mimo hru :D W221 coupe je nádherný, ale sedan je sedan co si budem, kór když se svět teď ubere cestou těch placatejch hnusů a la EQS neboli návrat k vyjebanýmu hnusnýmu designu Toyoty Prius s logem MB..

(je k diskuzi zda CL je vůbec coupe nebo "jen" dvoudveřovej sedan :D )
soukupadam

#1556 Příspěvek od soukupadam »

Tak jestli máš řidiče, se kterým se nebojíš, tak dobrý. CL je spíš dvoudvířko sedan.
Stepan1

#1557 Příspěvek od Stepan1 »

Papiry v cistirne?
ettore

#1558 Příspěvek od ettore »

kurevtor píše: (je k diskuzi zda CL je vůbec coupe nebo "jen" dvoudveřovej sedan :D )
Kurevtore jdi do něj :D

https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=332095834
PetoK

#1559 Příspěvek od PetoK »

Určite chod do w222, nič iné sa nechyta
kabyr01

#1560 Příspěvek od kabyr01 »

Všichni tady básníme o W222 a ještě nikdo neměl koule to koupit aspoň v 350cdi :D Pesa koupil už driv 500, ale to je hot V8, to je pruser vsude…

600 bude zajímavá, ale už to bude taky oturbene a trosku složitější na servis, takže jako super lidovka mi to neprijde :D
Odpovědět