Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
To bys mel znat. U vetsiny aut se objevi cervena nebo oranzova baterka.
Diagnostikou nezjistíš vůbec nic,protože nefunguje. Klidně se mi posmívejte, to auto nedostane ani korunu, která by nebyla nezbytná k tomu aby vrčelo, nenechám se vyhecovat a vysypat se do takovýho pekla. Většina z vás umí opravovat tak akorát hubou a v BMW klubu. Jedu si svoje, odpojim baterku, vozím náhradní v kufru, kanistr s olejem a nemrzkou, je mi to fuk. K ježíšku jsem si nadělil sluchátka, tak když někde visím mám i logic. Vám jsem k smíchu a vy mě taky tak proč se tu prudit, když může být veselo.
-
- Člen Klubu
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

A proc bychom to meli umet opravovat, kdyz nam to jezdi
.

Já vím za osm a půl litru. Až budu velký tak chci být jako ty.
To nikdy nebudes, protoze s inteligenci se musis narodit
.

Prej sluchátka, pecky od ťamanú
hele ja taky dostal k jezisku sluchadla. HiFiMan Ananda
inak ma vobec e65tka kontrolku baterky???

inak ma vobec e65tka kontrolku baterky???

Budiky umi peknou discoteku, ale kontrolka baterky tam neni.
aha takze to ze bateriu nedobija nijak auto neohlasi...
a teda asi vymena alternatoru ako pokus a omyl. bud to moze byt alternatorom ze nedobija alebo kopou inych veci a altik moze byt v poriadku...

Ľudia ešte ma tak napadlo.
Stalo sa mi to keď bol zapnuté webasto. Nemohlo to len odpalit nejakú poistku v aute? Ma alternátor nejakú poistku v aute ktorá keď sa odpáli tak prestane nabíjať?
Stalo sa mi to keď bol zapnuté webasto. Nemohlo to len odpalit nejakú poistku v aute? Ma alternátor nejakú poistku v aute ktorá keď sa odpáli tak prestane nabíjať?
S některýma lidma je to kuwa těžký…
Ale ohlásí. Napíše na budíkách generátor fault a uprostřed se zobrazí baterka.Nadzi píše:aha takze to ze bateriu nedobija nijak auto neohlasi...a teda asi vymena alternatoru ako pokus a omyl. bud to moze byt alternatorom ze nedobija alebo kopou inych veci a altik moze byt v poriadku...
Stalo se mi to. Na plně nabitou baterku jsem ujel cca 60km, až měla 9V tak už to vzdalo vše

@Nadzi
Hoď to radšej na diag.
Vadný alternátor mi auto hlásilo červenou hláškou "Alternator fault" na displayi.
Diag vyčítala chyby typu "generatorkommunikation" a "generatorfehler".
Pozeral si kabeláž? Ukostrenie? BST? Remeň? Neskratuje niečo? Altík sa točí?
@PetoK
Poista tam JE, ale súhlasím, že je neodpálilo
P.
Hoď to radšej na diag.
Vadný alternátor mi auto hlásilo červenou hláškou "Alternator fault" na displayi.
Diag vyčítala chyby typu "generatorkommunikation" a "generatorfehler".
Pozeral si kabeláž? Ukostrenie? BST? Remeň? Neskratuje niečo? Altík sa točí?
@PetoK
Poista tam JE, ale súhlasím, že je neodpálilo

P.
Mne to nic nehlasilo, zakousl se mne altik a jelikoz remen prokluzoval, tak jsem jel vesele dal. Az po vybiti baterky se mne postupne odpojovalily spotrebice a to jsem zbystril, ze je neco spatne. Za 6 roku jedina zavazna zavada, ktera me odstavila auto.
A dal si tam altik z Transita, nebo tě oškubal nějakej šmoula?
Mě to hlásilo alternátor fault. Ne pořád. Občas to tam probliklo. Na nabitou baterii se dá vrcet motorem cca hodinku.
Jestli myslis me, tak jsem daval vodnika original Bosch. No a sehnal me ho Jarax, takze me urcite neoskubal. Za to muzu rucit. Jaraxovi muzes verit.horan píše:A dal si tam altik z Transita, nebo tě oškubal nějakej šmoula?

-
- Člen Klubu
čau ..prosím Tě neber to špatně, ale z toho co píšeš, je uplně jasný, že o tomhle konkretním autě nevíš lautr nic bohužel ...to neber jako nějaký posmívání nebo tak něcoNadzi píše:Ľudia ešte ma tak napadlo.

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....