Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

#4021 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

LukesE39 píše:Zrcátka mám ve více barvách, 5k s obyc sklem, 7k se stmívacím
to jako komplet? nebo jen sklo ?
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
xaler

#4022 Příspěvek od xaler »

Komplet a 5-7 tisíc dát nemohu, jinak děkuji za nabídku. Možná mě někdo psal i na FB za stejnou cenu.
Hoody4

#4023 Příspěvek od Hoody4 »

LukesE39 píše:Zrcátka mám ve více barvách, 5k s obyc sklem, 7k se stmívacím
Přitom to je takovej easyfix. :D

Obrázek
ettore

#4024 Příspěvek od ettore »

Jo díly jsou drahý. Včera jsem si koupil nejdražší olej na světě. 100ml Mobil Aero HFG za kulantnich 2.400 Kč :lol:
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#4025 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

ettore píše:Jo díly jsou drahý. Včera jsem si koupil nejdražší olej na světě. 100ml Mobil Aero HFG za kulantnich 2.400 Kč :lol:
COO ????? to je do čeho ? hydrokufr ????
LukesE39 píše:chceš znát ten tajnej recept na úspěch? Nevrtám se v tom, když tomu pi*u rozumim.. E38ku jsem nikdy nikomu do servisu nedal, neni tam toho moc co posrat a to co jo, tak vetsinu veci znam.. u E65 je to holt uplne jinak. Ale kdyz jsem zmoulal v ruce kilo, nenasel jsem nic pohodlnejsiho a vybavenejsiho s rozumnymi naklady na provoz.
tak nějak ...neser se do něčeho co funguje .... už mě to x-krát draze vyškolilo.... obdivuju lidi jako je Pajk, co furt něco zlepšuje, furt se v tom vrtá :D ale i poznává to auto do detailu, co jak funguje .... já na to nemám ani čas , ani nervy, sem rád, že mi to slouží ..... ty dodělávky na novější věci jsou samozřejmě hezký , ale ... není to pro každýho....
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
ettore

#4026 Příspěvek od ettore »

Jo Martine, spravne jsi odhadl - hydrokufr :D . Číslo nd 51 24 7 202 869. Na http://bmwfans.info/parts-catalog/E65/E ... lic_parts/ si můžete spočítat kursem ktery vám vyjde i ceny ostatních dílů. Hydraulicky agregat je za 35 tisic :lol, hydraulicky válec za 10 :lol:
A to se vyplatí :lol:
kupca

#4027 Příspěvek od kupca »

Litr oleje mi stál asi 555,- plus pošta 90,-, pístnice hydrokufru originál nová z ebay 6600,-
https://www.superoleje.cz/shell-aeroshe ... full=shell
;)
ettore

#4028 Příspěvek od ettore »

Kupca, kupoval jsem to i kvůli tomu, ze jsem si myslel, že ta sada těsněníček bude za ty prachy trochu bohatší :lol: . Takhle jsem k tomu dostal jedno těsnění nádobky na olej a dva imbus šroubky se zdvojenymi medenymi podložkami, které zatim nevím kam patří :lol:.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#4029 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

kupca píše:Litr oleje mi stál asi 555,- plus pošta 90,-, pístnice hydrokufru originál nová z ebay 6600,-
https://www.superoleje.cz/shell-aeroshe ... full=shell
;)
já s k tomu ještě nedokopal ..v tý zimě :D Tebe sem zapomněl zmínit.... ;)
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#4030 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

xaler píše:Komplet a 5-7 tisíc dát nemohu, jinak děkuji za nabídku. Možná mě někdo psal i na FB za stejnou cenu.
Seženeš je poměrně snadno za poloviční cenu.
Nadzi

#4031 Příspěvek od Nadzi »

Xalere ten Touareg V10 nekupuj. ver mi a aj ostatnym. Pokial vravis ze e65 je zmrd ktory si nezvladol tak ked zistis co za zmrd je Touareg V10 tak se bud sam zabijes alebo to auto podpalis a pak postrielas v nakupnom centre ludi.

nepisem ze som to niekde cital ale vlastna skusenost. Ked to mozem povedat troma slovami : Neservisovatelna hromada srotu.
Tam budes sypat peniaze na kazdu opravu ktora pod 500 eur nejde (bezna udrzba)
Menil som nane ATE brzdy predok zadok plus platnicky aj s pracou 850 eur.
Vymena turba? motor von (600 eur len za vybratie motora zaplatis a aj to po znamosti)
Nastavenie regulacie turba??? motor von
Vymena alternatora? motor von
Vymena startera??? motor von
Vymena 80 percent tesneni kde kus stoji asi 5 eur??? motor von
A ve finale ked to vsetko opravis a sadnes si dotoho tak zistis ze si o 3000 eur chudsi a porad je to volkswagen.
horan

#4032 Příspěvek od horan »

Určitě lžeš. Chceš mu to znechutit, protože na to sám nemáš.
PetoK

#4033 Příspěvek od PetoK »

Najlepsie na tom je, ze on bluzni o kupe auta, a pritom nema ani na kupu pneu... :lol: :lol: :lol:
JohnyB

#4034 Příspěvek od JohnyB »

Nadzi píše:Xalere ten Touareg V10 nekupuj...
Verim, ze je to ultimatni kram. Ale kdyz to jede, tak to JEDE, co?
xaler

#4035 Příspěvek od xaler »

Nadzi píše:Xalere ten Touareg V10 nekupuj. ver mi a aj ostatnym. Pokial vravis ze e65 je zmrd ktory si nezvladol tak ked zistis co za zmrd je Touareg V10 tak se bud sam zabijes alebo to auto podpalis a pak postrielas v nakupnom centre ludi.

nepisem ze som to niekde cital ale vlastna skusenost. Ked to mozem povedat troma slovami : Neservisovatelna hromada srotu.
Vymena turba? motor von (600 eur len za vybratie motora zaplatis a aj to po znamosti)
A ve finale ked to vsetko opravis a sadnes si dotoho tak zistis ze si o 3000 eur chudsi a porad je to volkswagen.
Pořád mi ucházej ty rozdíly proti E65, pokud bych ten můj krám dal do servisu tak jsem o 200 tisíc chudší a pak zjistíš že pořád je to zkurvený BMW. Kvůli každýmu hovnu musí ven motor, každý debilní těsnění za pár euro a motor musí ven jako třeba víka ventilů, nebo gumička pod alternátorem tak kde je kurva nějakej rozdíl. Vyndaval jsi na tom faking sráči alternátor nebo startér tak jak sem můžeš napsat, že je něco jiného. Kolik myslíš, že stojí vyndat motor u toho bavorskýho polotovaru co pustili do výroby. Pokud bych s každou věcí jezdil do servisu tak už ani nemám kde bydlet a mám furt stejně nepojízdný auto.
Pokud si sám neopravím ani hovno tak je vlastně jedno co budu mít za auto, údržba bude úplně stejná. Díly má daleko levnější než E65 a diag se dá koupit za pár korun na ali a mohu zase bastlit. Moc bych ti přál abys měl to moje auto na týden a už bys nic takového nevyplodil.
Naposledy upravil(a) xaler dne čtv 20.01.2022 18:02, celkem upraveno 1 x.
xaler

#4036 Příspěvek od xaler »

Pajk85 píše:
xaler píše:Komplet a 5-7 tisíc dát nemohu, jinak děkuji za nabídku. Možná mě někdo psal i na FB za stejnou cenu.
Seženeš je poměrně snadno za poloviční cenu.
ale já jsem xaler a ne Pajk85, musel bych ho shánět inkonginto a to nebudu. Když ho neseženu tak tam přitluču nějaký zrcátko. :D Mám tu z jedno z fichtla.
inspi1981

#4037 Příspěvek od inspi1981 »

Proč by si mel někdo brát na týden ten pytel hoven.
Kup si to a jdi už. Chudáci na Tourag foru, to si užijou
horan

#4038 Příspěvek od horan »

xaler píše:
Nadzi píše:Xalere ten Touareg V10 nekupuj. ver mi a aj ostatnym. Pokial vravis ze e65 je zmrd ktory si nezvladol tak ked zistis co za zmrd je Touareg V10 tak se bud sam zabijes alebo to auto podpalis a pak postrielas v nakupnom centre ludi.

Pořád mi ucházej ty rozdíly proti E65, pokud bych ten můj krám dal do servisu tak jsem o 200 tisíc chudší a pak zjistíš že pořád je to zkurvený BMW. Kvůli každýmu hovnu musí ven motor, každý debilní těsnění za pár euro a motor musí ven jako třeba víka ventilů, nebo gumička pod alternátorem tak kde je kurva nějakej rozdíl. Vyndaval jsi na tom faking sráči alternátor nebo startér tak jak sem můžeš napsat, že je něco jiného. Kolik myslíš, že stojí vyndat motor u toho bavorskýho polotovaru co pustili do výroby. Pokud bych s každou věcí jezdil do servisu tak už ani nemám kde bydlet a mám furt stejně nepojízdný auto.
Pokud si sám neopravím ani hovno tak je vlastně jedno co budu mít za auto, údržba bude úplně stejná. Díly má daleko levnější než E65 a diag se dá koupit za pár korun na ali a mohu zase bastlit. Moc bych ti přál abys měl to moje auto na týden a už bys nic takového nevyplodil.
Ty seš takovej vymrdanej chudáček, kterej je stále utlačovanej a celej svět se proti němu spiknul. Sbal si tu kurvu co si přeplatil a táhni už otravovat fórum někam jinam. Raději dvojdomek s kikánama než s takovým vemenem negativním, nepřejícím a závistivým jako seš ty. :evil:
horan

#4039 Příspěvek od horan »

JohnyB píše:
Nadzi píše:Xalere ten Touareg V10 nekupuj...
Verim, ze je to ultimatni kram. Ale kdyz to jede, tak to JEDE, co?
Co jsem s tím jezdil já, tak ten krouťák je těžce navykovej. Výkon je ale to jediný, co mě na tom autě zaujalo.
xaler

#4040 Příspěvek od xaler »

Co ti mám závidět, snad ne E65. Možný jsem jí někdy někomu záviděl než jsem to koupil. To co si myslíš o mě tak já o vás. Pořád mi vrtá hlavou co na tom krámu vidíte, je to utrpení s tím jezdit akorát vy si myslíte,že je to něco extra.
Odpovědět