Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
- soukupadam
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Hele Jaris těch 9 litrů to myslíš na plyn? To ne, že ne?
Jen pro dokreslení, pokud by to někoho zajímalo, na M760Li mám za 3 a půl roku a 80kkm průměrnou spotřebu, co svítí na PP 15,1. 50% město, 50% dálnice s VELMI častým využíváním výkonových možností Überwagenu 
Na 545i Touring jsem měl při stejném profilu a stejném využívaní dostupného výkonu 12, opět dle PP. Obojí N98.

Na 545i Touring jsem měl při stejném profilu a stejném využívaní dostupného výkonu 12, opět dle PP. Obojí N98.
Ne, to bylo podle palubaku. Na LPG vetsinou tech 11-12 litru. Vysocina a ty kopecky kolem 14 litru LPG a to jsem se nejak neloudal.soukupadam píše:Hele Jaris těch 9 litrů to myslíš na plyn? To ne, že ne?
200-300 tisic? Nevim no, jako prvni bych ale vyskrtnul BMW a zejmena sedmicku kam nic nenalozis, a ktera neumi jezdit levne. Kdyz kupuju auto za 200-300 tak tech penez neni nazbyt takze bawo out. A bawo v petilitru tuplem out. A bawo v petilitru s plynem nekonecnej out. Nechci psat tri konkretni auta, zalezi zda mas jedno dite nebo si vyzenil skolku a k tomu 3 psy. U rodinny kary bych cilil na neco obycejnyho, aby s tim nebylo srani takze bych sahnul po dieselu v automatu a dobre vybavenou A6 sedan / superb sedan / tiguan / touareg.Filozof píše: Kurevtore dej sem příklad 2-3 aut pro rodinu bezpečné a pohodlné. do 200-300k ?
Nebo spíše to dej do sekce 7er vs ostatní ...
Za 200 000 az 300 000 kc zadnou peknou A6 a ani Superba nekoupis.kurevtor píše:200-300 tisic? Nevim no, jako prvni bych ale vyskrtnul BMW a zejmena sedmicku kam nic nenalozis, a ktera neumi jezdit levne. Kdyz kupuju auto za 200-300 tak tech penez neni nazbyt takze bawo out. A bawo v petilitru tuplem out. A bawo v petilitru s plynem nekonecnej out. Nechci psat tri konkretni auta, zalezi zda mas jedno dite nebo si vyzenil skolku a k tomu 3 psy. U rodinny kary bych cilil na neco obycejnyho, aby s tim nebylo srani takze bych sahnul po dieselu v automatu a dobre vybavenou A6 sedan / superb sedan / tiguan / touareg.Filozof píše: Kurevtore dej sem příklad 2-3 aut pro rodinu bezpečné a pohodlné. do 200-300k ?
Nebo spíše to dej do sekce 7er vs ostatní ...

Kurevtore - kde jsi prisel na tuhle uvahu, ze kdyz kupujes auto za 200 - 300 000, tak neni penez nazbyt?
Ja jsem pred 2 lety koupil Octavii 2 za 45 000 kc a borec do toho pred rokem nasypal 70 000 kc v jedne fakture

A to auto za 5mega parkuje přímo před tou garsonkou na jižáku, nebo si i pronajímá garáž?
Jako sorry ty vole, ale tohle je fakt úvaha za dva rohy, hodna přímo Filozofa. Vysvětlovat, že i lidi co "mají peněz nazbyt", můžou mít auta v hodnotě slušného bicyklu a podpořit to důkazem v podobě toho, že manželka nějakýho milionáře jezdila v roce 2020 dvojkovou ovcí, je fakt sranda
Jako sorry ty vole, ale tohle je fakt úvaha za dva rohy, hodna přímo Filozofa. Vysvětlovat, že i lidi co "mají peněz nazbyt", můžou mít auta v hodnotě slušného bicyklu a podpořit to důkazem v podobě toho, že manželka nějakýho milionáře jezdila v roce 2020 dvojkovou ovcí, je fakt sranda

Tady jsou ty byty za jinou cenu. Treba ma cenu 10 000 000 kc. Proste to tak je. Ted ma noveho Kodiaqa. Proste jezdila dokud se to nesralo. Vy si myslite, ze si vsichni zazobanci hoduji jenom v karach
No výborně a už jsem tam.
Měla káru, jezdila v ní dokud se neposrala a pak šla a koupila si novou, jakože novou.
To je trošku jiná situace než sondovat bazoš, co se tak dá koupit jako hlavní auto na převoz rodiny za 3 kila, ne?
Měla káru, jezdila v ní dokud se neposrala a pak šla a koupila si novou, jakože novou.
To je trošku jiná situace než sondovat bazoš, co se tak dá koupit jako hlavní auto na převoz rodiny za 3 kila, ne?

-
- Člen Klubu
specielně pro Tebe sem to mistře vynuloval.....Filozof píše:..........

https://youtu.be/mrrJYbrSZ_E
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Martine
tak sranda musí bejt já ti to neberu a spotřebu mas super na V8 skoro neuvěřitelnou ale asi mas v top stavu motor a automat a pneu dobře nahustene navíc to není město ale dálka okreska s dálnici ?
Ale jinak super.
Ostatní s těmi V8 mají daleko vyšší spotřeby a tohle jen dálkovou jízdou …Plzeň - k.Vary - klášterec nad Ohří a zpět ok neznám tuhle trasu ale
Žere ti to méně na budicich jak moje 728i…

Ale jinak super.
Ostatní s těmi V8 mají daleko vyšší spotřeby a tohle jen dálkovou jízdou …Plzeň - k.Vary - klášterec nad Ohří a zpět ok neznám tuhle trasu ale
Žere ti to méně na budicich jak moje 728i…

-
- Člen Klubu
tak vo to gou ..ja neprášim nadarmo z tlamy ...a taky sem tam už dřív psal ...."kolik to jde" a že je to prřesný na 0,1L ... za kolik jezdim doopravdy, když vymetu pavouky...Filozof píše:Martinetak sranda musí bejt

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

more nefilozofuj tu píčoviny, já už takový auta koupil, brácha takový auta koupil, běžně se tyhle auta votáčej a je to úplně běžný. A dokonce se nebavim o nevybavenejch sračkách, ne, musí to mít kůži v elektrice a automat a nesmí to mít malej displej nebo takovou tu viditelně levnou variantu přístrojovky. Mraky A6 / superbů sou normálně v hadru a/nebo v manuálu nebo socky jinym způsobem a ty vůbec neřešim tam jsi se superbem pod 200 s klidem, ale to můžeš píchat. Stojim si za tim, že ale do 300 koupíš s klidem fajn superba nebo A6, jo bude to mít najeto, ale nebude to v dezolátnim stavu, seženeš to skoro hned a opraví ti to v každym menšim městě.Jaris330D píše:
Za 200 000 az 300 000 kc zadnou peknou A6 a ani Superba nekoupis..
https://auto.bazos.cz/inzerat/148277647 ... 30-tdi.php
https://auto.bazos.cz/inzerat/147151483 ... 30-tdi.php
https://auto.bazos.cz/inzerat/147483372/audi-a6.php
tohle se docela blbě shání a furt to je za 250 takže s klidem do 300 Jarisi.
https://auto.bazos.cz/inzerat/147501416 ... lement.php
Jaris330D píše: Spis 400 000 kc a vys.. Nedavno jsem se o tom s jednim kamaradem bavil a koupil za A6 S line za 450 000 kc.
hm tak to můžu debílkovat úplně stejně a prostě prohlásit, že néé gádžo, za 400 a výš to nekoupíš, spíš 640 tisíc a výš.

Přišel jsem na to tak, že kdyby jich bylo nazbyt tak by tam nebylo to omezení do 300Jaris330D píše: Kurevtore - kde jsi prisel na tuhle uvahu, ze kdyz kupujes auto za 200 - 300 000, tak neni penez nazbyt?

Neskutečný noJaris330D píše: Ja jsem pred 2 lety koupil Octavii 2 za 45 000 kc a borec do toho pred rokem nasypal 70 000 kc v jedne fakturea ma byt za 7 000 000 kc. Neskutecny co? Ted ma sice Mercedesa za 5 000 000, ale radu roku jeho manzelka jezdila touhle pleckou.

https://auto.bazos.cz/inzerat/148277647 ... 30-tdi.php
Hele já sem asi kretén, ale prodej "s těžkým srdíčkem" a "prodat nepotřebuji" mi přijde, že jde trošku proti sobě
Tak hlavně, že je po roschodech
Za 450 už by to byla C7, ne?
Hele já sem asi kretén, ale prodej "s těžkým srdíčkem" a "prodat nepotřebuji" mi přijde, že jde trošku proti sobě

Tak hlavně, že je po roschodech

Za 450 už by to byla C7, ne?
Nekoupil bych ani jednu. Každé něco chybí.
ANO C7, kdyz uz. Tyhle stare modely se tu uz rozebiraly a nic o co by nekdo z majitelu sedmicek stal. Takze kdyz uz bych mel menit, tak C7 allroad, jenze tu do 300 000 kc fakt nesezenes. Takze se spokojim s tou mou starou E66tkou, protoze funguje a jsem spokojeny.
-
- Člen Klubu
Pajk85 píše:Nekoupil bych ani jednu. Každé něco chybí.

nechápu proč si 4 kroužky pro..... hraje na něco extra ....mě se to nelíbí vůbec třeba ...předražená naleštěná bída ... ale každýmu se líbí něco jinýho ...mě třeba hnusnej velkej bachratej hammer, naprosto nepraktickej krám, ale líbí se mi, kromě ještě dodge chalenger....

A co by ne? čtyřkola, silná nafta, servis "koncern" Na masturbaci na klubu asi naprd, na požitek z jízdy asi naprd. Ale jako "auto" není nic moc lepšího.
Mně by nevadila, C7 už vůbec ne. Ale musí být vybavená. Tohle jsou vše blbý výbavy.
Ja sa verejne priznavam ku krouskum a musim povedat ze co ho mam necele dva roky tak maximalna spokojnosz vo vsetkych smeroch…ano neni to “frajerinka” jak bmw to je jasne, je to daleko nenapadnejsie ale proste po vsetkych strankach som uplne okej…svagor siel pred pol roku kupovat x5 alebo x6 povodne F rady a teda co sme boli skusat tragedia a teda nie neboli to auta co mali co i len cez 100tis km..vrzgalo tak uplne ze vsetko jak z bakelitu:..takze sa aj ln vozi na krouzkoch nakonec…ja som teraz akurat kupil zase bmw pre zenu ale len vylozene kvoli tomu “fun faktoru” ktory vcelku pre mna ta M40i ..keby tam zase neni ten motor tak to asi za GLC uplne nemenim…
Je to vsetkou vecou vkusu samozrejme ale ja uz si nejak nepotrpim na ten cooolovy image ze musi byt:)
Je to vsetkou vecou vkusu samozrejme ale ja uz si nejak nepotrpim na ten cooolovy image ze musi byt:)
- Don
Sry ale to jsou tak oskliva a nudna auta. Jedine co se mi na Audi libi je intr