jelikož jsem trochu magor a rád jezdím pořád dokola a dokola (trackdaye na místních menších okruzích v čr jako je Mýto, Písek) tak jsem si minulý rok s kolegou z práce pořídil stařičké Mitsubishi Colt CAO 1.6 GLXi. Našli jsme krásný nezrezlý kousek po starší paní a to autko je super. Minulý rok jsme se v řízení zdokonalovali, ale mě prostě láká RWD.
Tím, že mám už poměrne dobré zkušenosti a znalosti, tak první volba padla na klasické kadeřnické auto MX-5. Jenže ty reznou před očima jak blázen, je jich poměrně dost ale ta rez mě trochu odrazuje, ikdyž co se týče techniky, tak samosvor v základu je dobrá záminka do toho jít.
No a pak mě napadlo ošklivé káčátko Kompost E46. Něco jsem si načetl, pohledal, a dle všeho je to fakt super auto na moje účely. No a jak to tak bývá i u E66, je to tak hnusný až je to pěkný

Pokud by tu byl někdo, kdo má s Kompostem zkušenosti, nebo obecně i se svorama na E46 (vím, že klasický sedan/coupe má jiný diferák a poměr než právě zmíněný kompost) tak budu rád. Hledal jsem po googlu a i na zahraničních forech jsem kloudně nenašel relevantní informace.
Kompost E36 asi nepřichází v úvahu, už je to staré a v tom bych už jezdit nechtěl po silnicích.