Pajku vůbec si to zle neberu, ještě vic si uvědomuji, kolik dalších detailů mě pri sledování podobných videí unikáPajk85 píše:Jen rýpnutí, neber nijak zle.
Hej nevidel bych to tak zle, porad je to Alpina a nejakou vybavu to ma. Interier taky neprisel na hovna...a na pristi dil s Jaraxem se mega tesim. Celkove je tohle super pokoukani. A zajimalo by me, jak se mu tyhle operace oplaci. Preci jenom vydelecnost Youtube v Evrope neni ani zdaleka takova jako treba v US...Pajk85 píše:Výbava je o ničem pokud si dobře pamatuju...
On tam ještě nebyl, ale myslím si, že k tomu nemá daleko za ním zajet. Řeší spolu poměrně dost věcí online.JohnyB píše:Hej nevidel bych to tak zle, porad je to Alpina a nejakou vybavu to ma. Interier taky neprisel na hovna...a na pristi dil s Jaraxem se mega tesim. Celkove je tohle super pokoukani. A zajimalo by me, jak se mu tyhle operace oplaci. Preci jenom vydelecnost Youtube v Evrope neni ani zdaleka takova jako treba v US...Pajk85 píše:Výbava je o ničem pokud si dobře pamatuju...
24tis bez slevy, pokud jsem to našel správně.ettore píše:Pajku, ty vstřiky na alpinu jsou skoro o polovinu levnější než na můj diesel200 euro kus. 1600 euro by ho nezabilo
Pajk85 píše:Výbava je o ničem pokud si dobře pamatuju. Ono je i vidět, že se s tím Sreten seznamuje, že je to úplně něco jinýho, než do teď dělal. Osobně si myslím, že tohle bude mít nejvíc dílů.A přijde beztak i díl s JaraXem. Už teď s ním řeší ty jeho “opravený” vstřiky, auto mu nestartuje atd. Ptal jsem se ho, kolik stojí nový, tuším to snad říkal i Sreten, no to nechhceš. No a jak dořeší tohle, následují další a další pasti. Interiér byl zuboženej, kliky v prdeli, páčky a už si nepamatuju, co vše další. No přesně to dojetý auto, co normální smrtelník nemá koupit. Ale pro YT dobrej materiál, neříkám půl slova. Každopádně tohle jak dodělá, tak bude pán.
honzaD93 píše:JaraX vzkazuje "Hlavně nezapomeňte JaraXe pomluvit, už se na to těší. ve volných chvílích si můžete nastudovat třeba co je dynamic drive a jak to funguje. Kurevtor is new filozofjeden "odborník" tady napíše že to nemá dynamic drive a kuirevtor po filozfovsku začně papouškovat že Alpina bez DD nemá smysl..
To by mělo teprve přijít. Já ty videa s trápením viděl. Vlastně je mám i v telefonu.ettore píše:Pajk85 píše:Výbava je o ničem pokud si dobře pamatuju. Ono je i vidět, že se s tím Sreten seznamuje, že je to úplně něco jinýho, než do teď dělal. Osobně si myslím, že tohle bude mít nejvíc dílů.A přijde beztak i díl s JaraXem. Už teď s ním řeší ty jeho “opravený” vstřiky, auto mu nestartuje atd. Ptal jsem se ho, kolik stojí nový, tuším to snad říkal i Sreten, no to nechhceš. No a jak dořeší tohle, následují další a další pasti. Interiér byl zuboženej, kliky v prdeli, páčky a už si nepamatuju, co vše další. No přesně to dojetý auto, co normální smrtelník nemá koupit. Ale pro YT dobrej materiál, neříkám půl slova. Každopádně tohle jak dodělá, tak bude pán.
Tak jsem shlédl další díl a asi ho Sreten cenzuroval, protože neproběhl tak katastroficky...
Tak shlédnuto...je to borec.martin440 píše:další díl....