Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
naše 6er
Re: naše 6er
Je to originál. Těch competition verzi mělo být 100, ale nakonec jich udělali snad jenom kolem 70, takže i to slovo vzácný je na místě
Jinak jsem viděl že někde v Polsku vyrábí lišty na přání, ale jak to pak vypadá a co to vydrží ...

Jsou opravdu pěkné ty lišty...a ještě takový vzácný kousek...ojedinělý interiér...ojedinělé lišty....paráda... 

No těch lišt bylo teoreticky kolem těch 70, ale ten interier byl pouze k laku frozen grey a těch prý bylo jen 10 ..... Co odlišuje E63 M6 kupé Competition Edition?
E63 M6 Competition Edition, představená na frankfurtském autosalonu 2009, spojila mechanické upgrady volitelného paketu Competition Package (upravené odpružení, širší kola s pneumatikami R-Compound, rekalibrované Dynamic Stability Control a M diferenciál) s lakem BMW Individual Frozen Grey a výběr ze dvou úprav interiéru BMW Individual: černá kompletní kůže Merino s kontrastním prošíváním Light Grey nebo kůže Bi-Color Black + Silverstone kompletní kůže Merino s kontrastním prošíváním Light Grey. Každý vůz byl navíc vybaven speciálními antracitovými podlahovými rohožemi s ozdobnými prvky Silverstone, prahovými lištami s nápisem „M6 Competition“ a číslovanou plaketou těsně nad zpětným zrcátkem. Stejně jako všechna kupé M6 vybavená balíčkem Competition Package, kapota Competition Edition představovala dvojici vyvýšených „přesných linií“.
Ačkoli BMW M oznámilo, že soutěžní edice bude omezena na 100 jednotlivě číslovaných jednotek, ve skutečnosti bylo v období od července 2009 do července 2010 vyrobeno pouze 63 kupé M6 Competition Edition: 54 řízení vlevo, příklady ECE (EH91) , 8 pravostranné řízení, příklady specifikací ECE (EH92) a jeden příklad kanadské specifikace (EH93).
E63 M6 Competition Edition, představená na frankfurtském autosalonu 2009, spojila mechanické upgrady volitelného paketu Competition Package (upravené odpružení, širší kola s pneumatikami R-Compound, rekalibrované Dynamic Stability Control a M diferenciál) s lakem BMW Individual Frozen Grey a výběr ze dvou úprav interiéru BMW Individual: černá kompletní kůže Merino s kontrastním prošíváním Light Grey nebo kůže Bi-Color Black + Silverstone kompletní kůže Merino s kontrastním prošíváním Light Grey. Každý vůz byl navíc vybaven speciálními antracitovými podlahovými rohožemi s ozdobnými prvky Silverstone, prahovými lištami s nápisem „M6 Competition“ a číslovanou plaketou těsně nad zpětným zrcátkem. Stejně jako všechna kupé M6 vybavená balíčkem Competition Package, kapota Competition Edition představovala dvojici vyvýšených „přesných linií“.
Ačkoli BMW M oznámilo, že soutěžní edice bude omezena na 100 jednotlivě číslovaných jednotek, ve skutečnosti bylo v období od července 2009 do července 2010 vyrobeno pouze 63 kupé M6 Competition Edition: 54 řízení vlevo, příklady ECE (EH91) , 8 pravostranné řízení, příklady specifikací ECE (EH92) a jeden příklad kanadské specifikace (EH93).
Já přesně takovou M6 Competition měl kupovat a byla v CZ, majitel umřel, bylo to prodáváno jako dědictví. Ale měla najeto kolem 200tis km a toho jsem s díky toho slavného motoru bál. Dokonce cena byla na poměry výjimečnosti tohoto typu dobrá, bylo to někdy 2018-2019..
Tak na letošní sezonu nové kolečka 

- Přílohy
-
- IMG_20220416_100344.jpg (2.66 MiB) Zobrazeno 3484 x
-
- IMG_20220416_085050.jpg (2.84 MiB) Zobrazeno 3484 x
Nebo jen nový kabát? Za mě milionkrát lepší než ty černý, ale to už o mně víte přece.
Co pokličky?

Jojo, nový kabát
Ale pro mě je to jako nový
Odstín Nurburgring Ferrari. Pokličky budou v úterý včetně krytek šroubů, odvážel jsem ty kola ještě vlažný
Mě ty černý ze začátku bavili, ale pak to nějak vyšumělo....

- Přílohy
-
- IMG_20220416_100230.jpg (2.33 MiB) Zobrazeno 3456 x
To je Haxer? R19 nebo 20? Škoda, že i ty přední nejdou víc konkávní....ty zadní jsou parádní.
Sedí to bez podložek?
Sedí to bez podložek?
19 Haxer. Jsou to snad jediný kola co mají stejné ET jako origo, takže podložky nejsou potřeba 

Ty Haxery - taky jsem na ně koukal a jestli si to dobře pamatuju, tak ty víc konkávní předky byly až R20. Ta stříbrná barva se mi líbí víc než černá
Ten lak takhle na fotkách vypadá krásně - rozleštěno předpokládám?
Zadní FL světla...závidím....jak je to se zapojením FL lamp ? To asi nebude plug and play, že?

Ten lak takhle na fotkách vypadá krásně - rozleštěno předpokládám?

Zadní FL světla...závidím....jak je to se zapojením FL lamp ? To asi nebude plug and play, že?
Je tam keramika
Zapojoval mi to kluk co dělá světla, ale myslím že to nijak zvlášť neupravoval 

Přední jsou “problém”. Tam to není P&P.
Ty mě čekají 

Tak STK hotová ... Ale samozřejmě to by bylo, aby něco po půl roce stání nebylo
Asi 5 km před STK -- GONG a DD nefunkční
Tak jak jsem z minulých sezón zvyklý, zastavim, zdechnu , nastartuju a ono hovno, pořád chyba. No STK "proběhlo" a cestou bombarduju Snejka, který celou věc vyřešil za což mu velké dík
Odešlo čidlo tlaku na jedné větvi. No každopádně zážitek vidět šestku jak tančí jako low rider 

Mě děsíš. Moje startovalo naposledy koncem listopadu.
Tanec je super. Znám ze 7er.

Tanec je super. Znám ze 7er.

No hned mě vyjebal že s tím mám jezdit a ne se na to chodit koukat 

No já bych i rád jezdil. Ale není čas a ani hned tak nebude. Lišty od Tebe mám furt zabalený a NBT furt rozdělaný. Bez STK, bez baterky… to auto to má se mnou letos těžký. 

No já čekám na opravenou koženou palubní desku pro head up a pak se z toho Snejk posere 

-
Kluci nemáte někdo kontakt na jaraxe? Tady mi neodepisuje, nevím jestli toho má moc, nebo má třeba dovču...
- Itchythefirst