ctyrkola, panorama u longa, distronic plus tempomat, automaticky parkovani, naky asistenty, atd.Pajk85 píše:A já se ze zvědavosti zeptám, co v E65 není. Dík.
A Jarax spravne poznamenal, ze W221 nema dalkovej start (aspon o tom teda nevim)
ctyrkola, panorama u longa, distronic plus tempomat, automaticky parkovani, naky asistenty, atd.Pajk85 píše:A já se ze zvědavosti zeptám, co v E65 není. Dík.
šesti snad ani není,byl pětikvalt a pak rovnou sedum... Obrovská nevýhoda oproti 6HP u BMW je že se ten sedmi kvalt umí celkem fatálně rozbít a vyjímka není ani prasklá mechatronika,ustřižené šrouby co drží koš s lamelama atd a dražší repas měniče,jinak řadí suprově...JohnyB píše:jj, sedmikvalt primo od MBchuppa píše:Blbej dotaz, ta 7G předovka je sedmi stupňová? Když jsem se díval na inzeráty, tak často psali, že šesti rychlostní... S500 je V8 a S600 (jestli existuje, nevím) je V12?
tohle je "obrovská nevýhoda" jen pro ty co to auto "mají v hledáčku", ale reálně nikdy ani nezavolají na žádný z inzerátů.Blackie píše:Obrovská nevýhoda oproti 6HP u BMW je že se ten sedmi kvalt umí celkem fatálně rozbít a vyjímka není ani prasklá mechatronika,ustřižené šrouby co drží koš s lamelama atd a dražší repas měniče,JohnyB píše:jj, sedmikvalt primo od MBchuppa píše:Blbej dotaz, ta 7G předovka je sedmi stupňová? Když jsem se díval na inzeráty, tak často psali, že šesti rychlostní... S500 je V8 a S600 (jestli existuje, nevím) je V12?
zde si nemohu odpustit rejpnutí, znáte měJohnyB píše: A Jarax spravne poznamenal, ze W221 nema dalkovej start (aspon o tom teda nevim)
Nekde v komentech nekdo loudil na kolik ten repas prijde a snad kolem 80 000 - 90 000 kc.kabyr01 píše:Jj, umí se tam rozbít spousta věcí, ale zase hodně těch aut už to dneska bude mít pořešené, pokud má JohnyB skoro 300k a řadí pěkně, tak je šance, že už to udělal někdo před nímMožná místní uživatel Lukas40, kterej dělá automaty by nám mohl říct více.
Tenhle borec je opravuje a má z toho pěkný videa:
Zase by mohlo být výhodou, že ta 7G se používala snad ve všem, tak by jich mohlo být hodně na trhu, kdyby se přihodilo něco hodně fatálního...