Matiz: tak jasně, že když vytáhneš Maritim, že to vypadá lépe. To bys musel oplátku vytáhnout opět nějaký raritní designo, stejně vyfocený. Tam si myslím, že by Mercedes vzhledově zvítězil. (Na druhou stranu za Maritim sedmu bych MB vyměnil bez mrknutí oka)
A nikdo mi nevymluví, že v interiéru to auto nepůsobí moderněji. Sedma je víc old school (což samozřejmě nemusí být špatně - dle vkusu každého soudruha)
Vzhled je celkově velmi subjektivní, ale pokud bych měl vycházet pouze z reakcí mého okolí, tak MB se líbí mnohem víc. Jak po exteriérové stránce, tak interiérové. Asi je to pro většinovou populaci přijatelnější design
Kabyr: Klasika, S500 ve stříbrné. Ale říkal jsem si, že to nebudu fotit dokud nedodělám AMG paket

Zatím mám jen AMG 19 kola...
Servisovat to plánuju u kamaráda, co dělal v MB, teď má svůj servis. Popř. zde máme jednoho pána, co je vyhlášenej odborník na MB. (a samozřejmě si někde upirátím starku ;D)
Blackie: Tyyy, nestraš!
Beru to tak, že kdybych se měl obávat všech potenciálních scénářů, nezkusím nikdy nic. Když se to vysype, tak to holt udělám. Repas na 6HP26 taky nestojí 30, ale spíš 60. Zatím ale blížícímu se repasu nic nenasvědčuje, auto řadí za studena i za tepla krásně.
Co je na hovno - Benz boys nejsou takový fandové...aspoň mi to teda tak zatím přijde. Na mnohem větších skupinách je mnohem méně reakcí na dotazy a spekulace
A jak jsem již říkal, nepatřím mezi lidi, co automaticky vychvalují to, co aktuálně vlastní. E65 působí bytelnějším dojmem, Sko takovým měkčím. V E65 se níž sedí, což přidává na sportovnosti a je člověk interiérem více obklopen, atd atd. Jarax řekl správně, kdyby se ty dvě auta daly dohromady, vznikne perfektní vůz. No, bohužel nežijeme v perfektním světe...