Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

7er vs ostatní prémiové vozy

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Filozof

Re: 7er vs ostatní prémiové vozy

#1821 Příspěvek od Filozof »

Ne měla origo 290k najeto :lol:

Prostě jsou přeposilované asi fajn pro slabé jedince řídit malíčkem volant ale nevědět pomalu co dělají kola to je zvláštní pocit.
Brzdy mají šíleně rychlej nástup a brzdí docela ostře v nižších rychlostech ... při 150ti to je furt cítit ale už lepší. JDe o to že BMW to má postupně a zase pokud chce člověk brzdit musí na krev na pedál aby stál. Takže je možné že moje brzdí špatně a audi až moc dobře ale až moc zostra sotva se dotknu pedálu letím na sklo. :lol:

Když jsem škubnul volantem neměl jsem dobrej pocit ani v nižší rychlosti. Předpokládám že by losí test dopadl dost katastrofálně aspon s kouskem co jsem měl.

Podvozek měl dělanej asi 3roky zpátky a prostě o dost měkčí jak v BMW.
Sedačka byla taky hodně měkká až moc plus ten podvozek dělali z toho zajimavé auto s tupým řízením nečitelné chování v extrému na okresce při ostřejších manévrech i menších prostě jsem z toho měl docela velkou nejistotu.

BMW udělá přesně co chci a kam jej pošlu tam je... když klouzne zadek vím jak moc a o kolik atd... řidič má přehled a ví co auto dělá a je to celkově čitelné.

Zatím jsem nenašel zajimavé auto oproti e38 a e65 nic co bych řekl fakt super ... prostě vše je kompromis s něčím a 99procent aut jsou nudná celkově a mají velké nedostatky odhlučnění kabiny nebo kopance od turba které mě nesedí ... nebo pomalé reakce na plyn ... nebo moc nejedou...

Když už člověk něco platí chce aby byl spokojenej...
Možná na ty dobré auta je malej rozpočet a prostě dnes už nic dobrého čekat ani nejde pokud nemá mega na auto nebo nechce kupovat auto se co má většinu života za sebou.

Ještě jsou hezké jaguáry co padli taky na ceně ... a pak už nevím co slušného udělali.
Možná S6 či S8 pojede líp.... ikdyž ty 3litry od BMW v naftě jedou slušně pojedou určitě i od audi. Nechápu proč dělali motor 2,7 v naftě ...takovej mezistupen mezi 2litrem a 3litrem ?
kabyr01

#1822 Příspěvek od kabyr01 »

Hele Fílo jestli to nebude tím, že si tu svojí E38 idealizuješ... Je to už prostě stará vrána, sice jako dobrý ale nemůžeš tady o tom říct, že je to jako velký zážitek to řídit a jak to poslouchá, to už mi přijde v dnešním světě mimo realitu. Mě to spíš přijde, že ty se toho auta nechceš zbavit, protože v tom máš už nějaký peníze a každé jiné auto v tvém budgetu bude prostě chtít peníze, čemuž ale u ojetých aut prostě není vyhnutí...

Je samozřejmě pravdou, že novější auta brzdí lépe, to tak dneska má každé auto ;)
James745

#1823 Příspěvek od James745 »

Měl jsem do nedávna 3.0 tdi Allroad 176kw.. motor po faceliftu kde rozvody vydrží nesmysl.. tedy já měl špatnou ruku při koupi a tak jsem dělal GO motoru 2x Jednou klepal pístní čep a tak jsem koupil motor z druhé ruky a ten se zadřel po cca 12tis km a tak jsem udělal komplet GO a prodala se za 300tis. našel se kupec, který opravu a celkovou investici ocenil.. ... tak jsem skončil u phaetona 2013 4.2 V8...naftu už ne ne.. DPF, EGR a jiné chujárny řešit nechci.

Co se týká toho GO tak vše jsem dělal sám a orig díly jsou celkem za pálku.. Egr chladič 17tis, olej. čerpadlo 8tis a jiné a jiné...

co se týká jízdních vlastností, tak celkem v pohodě, ale E61 to auto jezdí rádo rovně i v zatáčkách, ale to jen kvůli špatně posazenému motoru. pokud se ti hodně houpala a lítala ze strany na stranu, tak bylo něco špatně.. I při rychlosti nad 200 byla stabilní... ano měl jsem novou přední a zadní nápravu, ale i tak.

rozdíl 3.0 tdi a 2.7 tdi? Motory jsou to stejné.. stejný blok, písty, ojnice, turbo... rozdíl je ale v klice, kde dosažením menšího zdvihu vlastně získáš jiný objem.... v podstatě vše ostatní je ze 3.0 tdi tedy krom vstřiků a jednotky..
Filozof

#1824 Příspěvek od Filozof »

Právě že ta Audi se houpala mikroskopicky jakoby to bylo sedačkou kde člověk místo sezení jakoby pohupuje jak v kamionu lehce i podvozek když jsem zatočil tak plavně zatočila nebo se vyhnul překážce tak to bylo spíše jak na lodi to řízení a plavnost auta byla zvláštní a nejistá z toho jak jsem zvyklej na BMW.

E61 530xd drží pěkně stopu a je to auto prostě lepší řiditelnější i brzdy mají silný ale postupný nástup a ne z ničeho do ostré. Ale je to možná tím že audi má přeposilované řízení pro řízení i 50kilové slečny a nečitelné i ve vyšší rychlosti jsem se necítil jistý jak by dopadl nějaký lehčí manévr si nechci vubec představovat.

V BMW jsem za těch 16let řízení měl párkrát smyk a vždy jsem všechny ustál korekcí volantu a plynu jak ve vyšší rychlosti tak v nižší.
Tady v audi či jiné předokolce si nejsem jistý jak by auto reagovalo... :shock: :?

Jako spolujezdec jsem se citil dobře a pohodlně stím nemám problém díky sedačkám kam člověk zapadl jak v gauči, který po cestě mírně pohupoval.

BMW je prostě i novější kusy e61 tvrdší a čitelné a řidí se daleko příjemněji a kam ho pošlu tam jede a zatáčky krásně vykrouží a řízne jak se patří.
Komforty v BMW jsou tak akorát a jdou perfektně nastavit ideálně pro mě jak e61 tak e66.
kurevtor

#1825 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:Ne měla origo 290k najeto :lol:

Prostě jsou přeposilované asi fajn pro slabé jedince řídit malíčkem volant ale nevědět pomalu co dělají kola to je zvláštní pocit.
Brzdy mají šíleně rychlej nástup a brzdí docela ostře v nižších rychlostech ... při 150ti to je furt cítit ale už lepší. JDe o to že BMW to má postupně a zase pokud chce člověk brzdit musí na krev na pedál aby stál. Takže je možné že moje brzdí špatně a audi až moc dobře ale až moc zostra sotva se dotknu pedálu letím na sklo. :lol:

Když jsem škubnul volantem neměl jsem dobrej pocit ani v nižší rychlosti. Předpokládám že by losí test dopadl dost katastrofálně aspon s kouskem co jsem měl.

Podvozek měl dělanej asi 3roky zpátky a prostě o dost měkčí jak v BMW.
Sedačka byla taky hodně měkká až moc plus ten podvozek dělali z toho zajimavé auto s tupým řízením nečitelné chování v extrému na okresce při ostřejších manévrech i menších prostě jsem z toho měl docela velkou nejistotu.

BMW udělá přesně co chci a kam jej pošlu tam je... když klouzne zadek vím jak moc a o kolik atd... řidič má přehled a ví co auto dělá a je to celkově čitelné.

Zatím jsem nenašel zajimavé auto oproti e38 a e65 nic co bych řekl fakt super ... prostě vše je kompromis s něčím a 99procent aut jsou nudná celkově a mají velké nedostatky odhlučnění kabiny nebo kopance od turba které mě nesedí ... nebo pomalé reakce na plyn ... nebo moc nejedou...

Když už člověk něco platí chce aby byl spokojenej...
Možná na ty dobré auta je malej rozpočet a prostě dnes už nic dobrého čekat ani nejde pokud nemá mega na auto nebo nechce kupovat auto se co má většinu života za sebou.

Ještě jsou hezké jaguáry co padli taky na ceně ... a pak už nevím co slušného udělali.
Možná S6 či S8 pojede líp.... ikdyž ty 3litry od BMW v naftě jedou slušně pojedou určitě i od audi. Nechápu proč dělali motor 2,7 v naftě ...takovej mezistupen mezi 2litrem a 3litrem ?
káááámo brzdi, napíšeš A4 textu jak je A6 na hovno a pak napíšeš to stejné zase na A4. Seš směšnej a docela už zase trapnej :oops: Ale je to vtipný takže OK :lol: Lidi co ty audiny brousí ale moc dobře ví jak na tom skutečně jsou a tyhle kecy ti tu jen tak někdo žrát nebude. Svezeš se jednou nějakou vyjetou sračkou s 2.7TDI (wtf) a hned seš zase chytrej. Posilovač moc posiluje takže špatný, brzdy moc brzdí takže špatný, máš z toho nejistotu ůůůůů bojim bojim. :D To vážně more? A že audina neni zrovna hadimrška a musíš prostě řídit nedotáčivý auto všichni ví tak proč z toho tady sereš a děláš moudra?
Filozof píše: Předpokládám že by losí test dopadl dost katastrofálně aspon s kouskem co jsem měl.
A jak dopadl losí test u tebe kámo? Seš spíš los nebo sob? Já bych řekl, že docela pakůň :D Ale nic ve zlém
Filozof píše: Když už člověk něco platí chce aby byl spokojenej...
trefná poznámka. Seš vybíravej jak synáček ředitele, ale chceš to za cenu starý fabie tak co tu furt řešíš.
Filozof píše: Možná S6 či S8 pojede líp....

Možná :lol: Ale ty to nezkoušej, nemáš na takový káry koule a mohl bys z toho mít zase "docela velkou nejistotu" :lol: Fakt to neriskuj radši :D
Filozof píše: Zatím jsem nenašel zajimavé auto oproti e38 a e65 nic co bych řekl fakt super ...

Neva kámo hledej dál, však jsi po prvních 13 letech pořád na začátku tak nevěš hlavu. Počkej si na krizi a kup nejetou E65 levně.

Jinak ty jsi sice žádné nenašel, ale každej člověk ti z fleku řekne tak zhruba o devíti kárách co by za to stály je mít, ale chce to nějaký ty kááá CASH měsíčně
Filozof píše: 99procent aut jsou nudná celkově a mají velké nedostatky odhlučnění kabiny nebo kopance od turba které mě nesedí ... nebo pomalé reakce na plyn ... nebo moc nejedou...

aha, no máš to těžký.
Jen nechápu - ty máš 728i co už částečně odhnila, rachtá si na LPG a celkově je to prostě to nejslabší co šlo a ještě z minulýho století. Připadá mi, že tu čtu názory řidiče M5, ne někoho kdo jezdí klobouk v starym střepu.
Někdy nám natoč jak ta tvoje paštika (po přepnutí na 100oktan samozřejmě) jede pilu :lol: Musí jít za plynem jak zmrd a vůle na volantu určitě nula promile. Zajímalo by mě co se stane, když trhneš tim volantem jako u tý audiny, určitě jedeš dál přímku a a ni o tom nevíš, že? :lol: Třeba si ten hřeben preventivně už vyměnil tak nemáš na volantu vůli. Možná. Stejně jakože možná S8 pojede líp. :D
PetoK

#1826 Příspěvek od PetoK »

Kluci, musite pochopit, ze na dvore ustavu pojde aj 728i jak pila, ani nemusis zaradit rychlost, staci zvuk... a tie pohlady spolubyvajucich... :smich: :smich: :smich:

:fuck: :fuck: :fuck:
kurevtor

#1827 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše: V BMW jsem za těch 16let řízení měl párkrát smyk a vždy jsem všechny ustál korekcí volantu a plynu jak ve vyšší rychlosti tak v nižší.
:P
úplně vidim jak Filozof jede svůj klobouk na spotřebu, když tu najednou smyk jak hovado a celá kára letí dveřma napřed na strom. Ve dvou milisekundách ale Filozof už reflexivně "korekcí volantu a plynu" vše nahodí do normálu do té správně stopy, gumy si pěkně písknou a celá skupina lidí na nedaleké autobusové zastávce čumí s votevřenou hubou kerej ďábel to tady efektně krosí zatáčky. Dívky ve věku 17-29 let na zastávce tečou jak vodovod, chlapci ve věku 12-33 let na zastávce právě našli nový životní vzor. Giorgi Tevzadze na sedadle spolujezdce sbírá z podlahy svou čelist, protože takovouhle masírku ještě nikdy neviděl a rovnou Filozofovi vypisuje diplom za styl.
Filozof píše: V BMW jsem za těch 16let řízení měl párkrát smyk a vždy jsem všechny ustál korekcí volantu a plynu jak ve vyšší rychlosti tak v nižší.
Ještě jednou to musim citovat, protože se mi to zdá fakt no jak to říct, takový nepravdivý / nepravděpodobný :D Omlouvám se za svou skepsi, ale chápu to dobře, že teda do zatáček jezdíš s podřazenym vytočenym motorem a všechno si to ladíš plynem tyhle tvoje smyky jo? :D Jinak si nedovedu vysvětlit, že chytíš smyk a furt stíháš to zachránit plynovym pedálem, když máš 728i V6. Nechápu, že ten motor vůbec stihne zaznamenat, že jsi šlápl na plyn a celý to zachránit ze smyku v té rychlosti. Navíc ty máš automat, ne? To docela čumim, že tohle zvládneš, že se s tim automatem nemusíš hádat o rychlosti, protože s tim se docela blbě ustojí smyk "korekcí plynem" jak píšeš ne? :lol:

Mír :lol:
kabyr01

#1828 Příspěvek od kabyr01 »

Díky za upřesnění kurevtore, vlastně jsem chtěl říct to samé, že je to psáno Fílou jak z pohledu řidiče M5, kterej hledá nějakej rodinej dostavník :D

Ale zase ta kreativita, proč jsou ty auta na hovno je fakt chvályhodná, dlouhá léta hledat pořád nějaké nešvary není jen tak :D
Stepan1

#1829 Příspěvek od Stepan1 »

na jednu stranu nepochybuju o tom, že Filda, kterej běžně řeší, jestli něco žere 10 nebo 12 litrů LPG, při svých "korekcích plynem a volantem" trošku přehání žejo. Stejně tak je zřejmé, že u vylítanýho kombíku pro familii je uplně jedno, jak moc se (ne)skládá to zatáček. Už jenom proto, že "dělanej podvozek 3 roky zpátky" je tak nechutnej a vágní pojem, až se mi chce zvracet. To auto může bejt vylítanej šrot, vůle všude, píčoviny kolotoče. Já chápu, že když člověk na něco X let šetřil, tak má pocit, že si za svý prachy zaslouží něco fakt wow. Ale takhle svět bohužel nechodí. Důležitý je, kolik máš, nikoliv jak moc ses na to nadřel...

Na druhou stranu, "řízení plynem" přece není o poháněné nápravě ani o výkonu. Pro 99% lidí v 99% situací je to píčovina, kterou není potřeba řešit, ale "plynem" se přece řídí úplně všechno.
Od 66kw FWD ofce až po Brabus. To, jak moc auto zatáčí je přece tím, jak moc u toho šlapu na plyn přímo ovlivňěný...
U silný čtyřkoly je utahování oblouku plynem naprosto boží záležitost. Hrozně mě to ba a proto mi letňáky vydržely 10kkm :lol:
kabyr01

#1830 Příspěvek od kabyr01 »

Máš to GTD ve 4x4 nebo mluvíš o jiném autě? :)

Mám osobní zkušenost s Leon Cupra R ST 2.0TSI 300k 4x4 a musím říct, že na koncern v tom bylo fakt dobrý svezení, moc se mi to líbilo a za mě to ani moc nežralo na ty výkony :D
Filozof

#1831 Příspěvek od Filozof »

No někdy si tak připadám jako řidič M5 zvuk to má dobrej ale výkon by to chtělo ještě tak 60-80kw :lol:

Tady je okreska směr od Zouvalky do Vyškova ... no a nemám problém z kopce to hrnout 180km/h ... jakože se chtěla honit RS 3 ovce tak to vzdala a zařadila se zpátky to samé AUDI A6 a stejně tak alfa romeo ... už mám těch skalpů masérů spousty ani nevím co tam měl za motor ale machýrek s křížem a roštěnkou vedle sebe a byl dost nasranej ,když se vracel ve 150ti zpátky ...hehe to mám rád nasírat takové maséry co pak nadávají v autě s roštěnkou že nemohou předjet starej krám ... docela by mě zajímaly výmluvy když byl takovej masér uřčitě něco ve smyslu že tam je asi V8 ... od fotříka od rodiny co se nezdá. :lol:

Nemám rád metr za zadkem auta co nervozně čekají na svoji šanci :lol:

Kdybych měl tu 740-750ku e65 dám tu 2kila jak nic i do kopce a neměl by snad nikdo šanci až na vyjimku. Já se 728i dám snad jen 150kmh tam se prostě nechytám a když usoudím že jsme jinde s výkonem tak nezávodím ale kde to znám a vím že to jde tak si užiju chvilku slávy s veteránem :lol:

Jedinej kdo mě tu předjel jak nic je kamarád s V12 750i e38. A tam to od něj beru je to královský vůz co má 2x tolik koní. 8-) :lol:

PS: Já bych si vybral hned auto ale ta paní mi do toho tady furt kecá ... a podle ní mám hledat křížence 7er s kombíkem co jede za pár korun je prostě nereálné sehnat.

možná snad se přiblížit jedině 3,6i superb V6 LPG kombi ... ta nežere snad moc a pojede dostatečně ... :lol:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#1832 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Nešlo by založit vlákno “killer v nejslabší motorizaci s LPG strikes again”?
;-)
kurevtor

#1833 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:N... jakože se chtěla honit RS 3 ovce tak to vzdala a zařadila se zpátky to samé AUDI A6 a stejně tak alfa romeo ... už mám těch skalpů masérů spousty ani nevím co tam měl za motor ale machýrek s křížem a roštěnkou vedle sebe a byl dost nasranej ,když se vracel ve 150ti zpátky ...hehe to mám rád nasírat takové maséry co pak nadávají v autě s roštěnkou že nemohou předjet starej krám ... docela by mě zajímaly výmluvy když byl takovej masér uřčitě něco ve smyslu že tam je asi V8 ... od fotříka od rodiny co se nezdá. :lol:
:oops:

pochybuju, že ti ukazatel spotřeby dovolí jet nad kilo more

korekce plynem jak blázen :shock:
inspi1981

#1834 Příspěvek od inspi1981 »

Tak to jsem teda ještě nežral, ehm, nečetl.... :shock:
Stepan1

#1835 Příspěvek od Stepan1 »

kabyr01 píše:Máš to GTD ve 4x4 nebo mluvíš o jiném autě? :)

Mám osobní zkušenost s Leon Cupra R ST 2.0TSI 300k 4x4 a musím říct, že na koncern v tom bylo fakt dobrý svezení, moc se mi to líbilo a za mě to ani moc nežralo na ty výkony :D
Na víkendový hraní mám sti 2018. GTD 4x4 snad ani nešlo a upřímně, na běžné ježdění v tom nevidím v moc smysl. Všechny tyhlety haldexy píčoviny podle mě jízdní vlastnosti (jakože stabilita a tak...) reálně neovlivňují a na hory jezdím po silnici, ne polem. Takže nějaká "jistota na zimu" mě nezajímá. Jasně, k nějakýmu 200kw manažerskýmu nesmyslu to asi patří, ale u nižší střední (Oktávka, Sup, Golf Combi) mi to smysl vůbec nedává.

Cupra, potažmo GolfR jsou z mýho pohledu totální über auta. Koupíš to i v dnešní době nový za, +- milion bez daně, jede to kudlu jako svině, relativně moc to nežere, cenu to drží, nikdo na tebe nikde nečumí. Jasně, není to srdcovka, ale na takovej ten každodenní hrot do běžnýho provozu, kde se neřeší charakter a vošahávání palubovky, je to podle mě super kompromis. Jediný co, tak ty mrňavý nádrže by mě celkem trápily :) A pak teda jak jsem z vesnice, tak mám kde parkovat, takže to mám rozhozený tímhle stylem, na dvě auta. Ale kdybych to musel zkonsolidovat na jedno auto, prodám to oboje a koupím právě GolfR nebo nějakou 4x4 Cupru. Víc nepotřebuješ 8-)
Stepan1

#1836 Příspěvek od Stepan1 »

A sorry, pohádku o tom, jak vole Filda zlikvidoval RS ofci, sem si přečet až teď. A nenapíšu na to radši nic :)
Filozof

#1837 Příspěvek od Filozof »

Jde o to že opravdu jezdím na pohodu z 90procent. Ale občas si udělám radost a dám všem koním napít ...
Je tam plná čára a většinou tam jedou pomalu chalupáři 80km/h a jak skončí plná čára a začne přerušovaná tak předjíždím 1-2auta a zařadím se za mnou se občas někdo cpe stím že mě předjede.
A pokud já končím předjíždění mám cca 140-150km/h a ti za mnou ikdyž chtěli předjet i mě už to prostě nedávají 150+ na okresce už nemá každej koule když vidí že už nemá moc času ... :lol:

Stepane souhlas s posledním odstavcem jak píšeš GOLF R je fakt raketa a těch 320hp a 4,7s zrychlení - klidně bych ho bral to neříkám. Cupra taky pojede parádně a mám pocit že je to snad podobnej motor
Tam bych řekl hodně muziky za málo peněz.

Já osobně jsem se ale časem dost uklidnil a tyto moje občasné malé výhry jsou jen psychologická hra. V reálu kdyby ta rovinka byla ještě 1km delší myslím si že někdo by to tlačil klidně k 180-200km/h aby mě předjel.

Samo že 728i nemá ten výkon se poměřovat s autem o 300kg lehčím s podobným výkonem toho jsem si vědom.

Zatím tak nejlepší auta pocitově ne pouze výkonem (čísla neurčují pořadí)

1. 750Li e66
2. AUDI W12 za 4,45M
3. Golf R 320hp
4. Mercedes ML63 AMG

Osobně by mě jistě stačila nějaká rodinná ofce 110kw nebo sup 2.0tdi či seat leon 2.0tdi .... apod. když vidím že ceny pohoných hmot mohou vyletět klidně na přes 50kč za litr už bude víc lidí přemýšlet nad tím kolik má spotřebu a kam potřebuje jezdit to samé já. Nepotřebuji vyhazovat tisíce navíc jen za nějaké výlety s rodinou.

PS: Stepane ofce RS má 135kw moje auto 142kw a pokud jedu pod plynem on to prostě nedá ikdyž je lehčí.... pokud neuvažujeme o nějaké upravené ofci...
Jinak po dlouhé rovince atd by asi měl navrch díky váze.
kurevtor

#1838 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:
Osobně by mě jistě stačila nějaká rodinná ofce 110kw nebo sup 2.0tdi či seat leon 2.0tdi .... apod. když vidím že ceny pohoných hmot mohou vyletět klidně na přes 50kč za litr už bude víc lidí přemýšlet nad tím kolik má spotřebu a kam potřebuje jezdit to samé já. Nepotřebuji vyhazovat tisíce navíc jen za nějaké výlety s rodinou.

jasný jasný, najednou by ti stačila nějaká rodinná ofce, kterejch se všude válej mraky. Ta opovrhovaná trapná ofce, najednou. Nebo dokonce sup a nově i seat leon. Ty vole já fakt čumim jak je to tu furt dokola, jeden borec tu napíše, že měl seata a že super a najednou je seat v hledáčku a najednou by ti to stačilo.
Tak si ale uvědom, že tu už nějakej pátek píšeš báchorky každej druhej den jak u škodovky neni žádnej prožitek, jak je to gumový a podobný kecy z patra jako namyšlenej zmrdeček s bohatym fotrem :D

Nechápu proč si tu furt kálíš do úst. Kdyby ti tak stačila nějaká ofce tak už jí dávno máš na denní ježdění, nebo superba nebo jinej normální koncernovej vrak co je od toho, aby jezdil a nic nechtěl. Tvoje žena by byla dávno štastná, že sedne a jede a ty bys byl šťastnej, že její cesta do Penny stála 2,09 kč na kilometr.
Peníze od ředitele banky přece byly. K tomu sis mohl nechat 728i, aby ses dál cejtil jako ten fotřík co se nezdá nebo jak si to psal :D Ale ty radši budeš furt jen tlachat a kecat a v pondělí ofce fuj, ve čtvrtek stačila by, v sobotu fuj, v úterý stačila by.

Co ta Mazda 6? Ta už vypadla z hledáčku? :D
Filozof píše: PS: Stepane ofce RS má 135kw moje auto 142kw a pokud jedu pod plynem on to prostě nedá ikdyž je lehčí.... pokud neuvažujeme o nějaké upravené ofci...
Jinak po dlouhé rovince atd by asi měl navrch díky váze.
Kámo. :D Zklidni to, fakt :D Ty že natřeš (se svou lehkou nohou kloboučníka s platem vajec na zadnim vokně) Octavii RS 2? Jakože těch 7 kW co ti ukázala kalkulačka, že máš navíc ti to vyhraje jo? :lol:
Vsadil bych s klidem prachy na to, že tě ta RS 2 natře jak nic, protože tobě než se ty koníci přidušený plynem probuděj a poskládaj a než ti to vyleze do votáček tak tě má ta ofce dávno v zrcátku.

V minulym příspěvku jsi psal, že si sejmul i maséra v RS 3 a to už sorry, ale jaksi ti to s 728i el pí dží nevěřim.
Stepan1

#1839 Příspěvek od Stepan1 »

No já bych to ve svy ofci rs od vw ve 150 z kopce rozhodne nevzdal, tam teprve zacina sranda. Obvzlast na tech sjetych zimnich ve +20 stupnich :lol:
kurevtor

#1840 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše: ... jakože se chtěla honit RS 3 ovce tak to vzdala a zařadila se zpátky to samé AUDI A6 a stejně tak alfa romeo ... už mám těch skalpů masérů spousty ani nevím co tam měl za motor ale machýrek s křížem a roštěnkou vedle sebe a byl dost nasranej ,když se vracel ve 150ti zpátky ...hehe to mám rád nasírat takové maséry co pak nadávají v autě s roštěnkou že nemohou předjet starej krám ... docela by mě zajímaly výmluvy když byl takovej masér uřčitě něco ve smyslu že tam je asi V8 ... od fotříka od rodiny co se nezdá. :lol:
Štěpán: Nehraj si s ohněm, takovejch masérů už bylo vole :lol: A zplakali nad vejdělkem a hledali výmluvy "asi V8 od fotříka co se nezdá". A Filozof má rád nasírat takové maséry tak ať nejsi další zářez kámo :D Se vymlouváš na gumy, ale všichni víme, že by Filozof dal napít všem koním a prostě by tě vyklep jak nic žejo. Nepomůže ani alfa romeo, fakt.
Odpovědět