Jaris330D píše:Ono taky zalezi v jakem stavu mas nivelaci, proc ti tam skakala nejaka chyba. Ja ji mel prefouklou a po serozeninu Snejka to byla uplne jina bavlnka. Navic si nivelace sama hlida vysku a teziste je furt stejne.
Prefoukla nivelace by asi znamenala, ze bude prdel moc nahore ne? Auto je v rovine. Mozna tam rozdil v pohodli je, ale ne tak silene zasadni proti obyc pruzinam, to jsem tim chtel rict.
Jaris330D píše:Co se tyce komfortu, tak proc kupovat Longa bez komfortu, kdy za ty prachy muzes mit komforty a v longu je vyuzijes fakt dost. Kluci si je vzadu steluji, jak chtej. I podle autosedacek, kdyz jsem je vozil. Mamca je mensi, tak si zvedne sedadlo a synovec se tam zase uvelebi, jako lord.
Coze? Za jaky stejny prachy, kdyz ani nevis kolik tohle auto stalo?

Kdyby bylo za tyhle prachy nebo i nejak rozumne drazsi s komfortama, tak ho samozrejme vezmu radsi, ale urcite to nebyl rozhodujici faktor. Vyuzitelnost tech sedacek u me nebude zadna, dcera je v autosedacce, druhy se mi jeste nenarodilo, nikdo jinej vzadu nejezdi.. Libily by se mi tam, ne ze ne, ale to ze tam nejsou me nijak zvlast netrapi.. Vic me tesi ACC, NV, CA, AHL, vyhrejvanej volant a jiny picoviny, ktery u 730d nejsou uplne zvykem, tim spis ne v cene, za ktery bylo tohle auto.
Jaris330D píše:U vozidla s delším rozvorem totiž dochází při stejném vychýlení nápravy k menšímu pohybu prostoru pro posádku, což se pozitivně projeví na komfortu jízdy.
Jojo, hezky jsi Jaraxe opapouskoval.. Ja to ale srovnavam tak, ze jsem tu prdel ted docela dost aktivne presouval z nekolika kratkejch do tyhle jedny dlouhy, ale nerikam, ze na to mam moc tvrdou prdel, abych ten rozdil poznal.