Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65 vybitý klíč
Re: E65 vybitý klíč
Já mám vyzkoušeno, že pokud mám slabý signál (jsem daleko od auta ), tak přiložím ovladač k hlavě, zmáčknu a ono se to odemkne.
. Schválně zkuste.

Jarisi, zkoušel jsem už snad všechno, ještě možná strčit do zadku 1metr od auta 
Na hlavu mi to určitě reagovat nebude

-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Ta anténa je v zadním okně a může být problém s přelámanými dráty v 5.dveřích, jako u všech kombíků.laik píše:Vidím to spíš na tu anténu v autě, jak jsi psal, ale ta by zase buď šla nebo ne.
Zadek raději vynechlaik píše:Jarisi, zkoušel jsem už snad všechno, ještě možná strčit do zadku 1metr od auta

StarML, to je hodně pravděpodobné.
Nechtěl jsem to psat, ale v noci to fachá vždy a mohlo by na slunci ani ne dráty ale na skle nějaký studeňák?....
Teď jsem to opět zkoušel, jeden klíč cca 25m a druhý 15.

Nechtěl jsem to psat, ale v noci to fachá vždy a mohlo by na slunci ani ne dráty ale na skle nějaký studeňák?....

Teď jsem to opět zkoušel, jeden klíč cca 25m a druhý 15.
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Je to sice v angličtině a pro E61, ale je to velmi podobné http://www.snowspire.cz/staticke/E61-kabely.pdf . Potom zkontroluj všechny konektory na korozi, oxidaci a zatečenou vlhkost a přívod do toho zadního skla viz obrázky v tom PDFku. Nemáš na tom zadním okně nějaké zatmavovací nebo pokovené fólie?
a nemá to x5 v bočních okýnkách?

Auto stojí ve stínu T:35°C a odemyká

Měl jsem kdysi něco podobneho na e39. Napřed to blblo v horku až to možna po roce nebo vic chciplo uplně. Psal jsem to tu na fóru. Nakonec jsem i bádal s osciloskopem a zjistil že byl mrtvy antenni cesilovač pro central. Kdyz umíral začalo se to projevovat taky nepravidelně a spíš v horku. Pak postupně čím dal častěji až umřel uplně.
E39 ma myslim docela podobnou elektriku jako e53. Akorat ja měl ještě starší klíč než ty
E39 ma myslim docela podobnou elektriku jako e53. Akorat ja měl ještě starší klíč než ty
Taky to může být jenom nějaký studeňák. Ty reaguji na teplotu. V zimě to blbne, protože se to smrskne a v léťe nepatrně roztáhne.
No jo, taky může být zaoxidovaný konektor někde.
Asi to budu muset nechat víc projevit. Takto by to musel projít někdo, co ví, kde jsou veškeré spoje nebo proměřit ten zesilovač. Ale jak?když je to každých 5 min jinak?
Asi to budu muset nechat víc projevit. Takto by to musel projít někdo, co ví, kde jsou veškeré spoje nebo proměřit ten zesilovač. Ale jak?když je to každých 5 min jinak?
Je to tak no. Ja to taky řešil až když to chciplo uplně. Pak když už byl jev trvalý nikoliv náhodný tak se už hledalo poměrně snadno...s osciloskopem 
Do te doby mužeš zkontrolovat kabely konektory a podobně. A taky baterky v klicich preventivne vymenit
a jsme zas na zacatku

Do te doby mužeš zkontrolovat kabely konektory a podobně. A taky baterky v klicich preventivne vymenit

Zkoušel někdo nabít baterku v klíči nějakou bezdrátovou nabíječkou na telefon?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
E65 má v klíči obyč baterii, stojí pár korun. Kup Vartu, vydrží trochu dýl.
Ľahko vymeniteľnú bat ma iba kluc s CA, klasický ma akumulátor VL2020 a kľúč sa musi rozrezat.