Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Otevření dveří
Otevření dveří
Jak otevřít dveře u kupé když je vybitá baterie? Ten odskok okna je mechanicky, nebo elektricky?
Re: Otevření dveří
Prostě pomalu
Ta guma to pustí

No nevím, já tam mám plast lištu. 

Nevím co má trojka, ale u šestky to jde. Jednou se mi stalo že mi přimrzlo okno a v podstatě to samé, prostě nesjede ... Ty nemáš baterku v kufru?
Mám E46. Baterka je v kufru, jo.
No tak si otevři kufr a připoj zdroj na baterku, pak nemusíš řešit jestli sjede nebo ne .
Jasně. Já to na začátku neřekl, ale ten problém naštěstí nemám. Jen mě to napadlo jestli je tam i jiné nouzové řešení.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Otevírání není problém. Každou chvíli v zimě mám přimrzlé okno k těsnící liště na dveřích, takže nemůže odskočit. Prostě se to úplně normálně otevře, jen musíš dávat pozor při zavírání, aby se ti sklo neuštíplo o akvárko (ta lišta co vede nad okny) nebo to akvárko neponičilo. Jako asi by se to nemělo a riskuju stahovačku, ale když se mi to stane, tak prostě otevřu a na okno trochu zatlačím a ono odskočí.
Záleží i na tom, jak máš okna seřízená. Já mám třeba u řidiče okno seřízené tak, že ikdyž zavřu a zaskočí, tak mi nezajede úplně pod to akvárko, takže otevírání bez odskoku není problém. Na straně spolujezdce je seřízené jinak a po zaskočení zjede docela dost pod to akvárko a tam už mám trochu strach, ale ve finále, když jsem to potřeboval otevřít, tak se nic nestalo.
Záleží i na tom, jak máš okna seřízená. Já mám třeba u řidiče okno seřízené tak, že ikdyž zavřu a zaskočí, tak mi nezajede úplně pod to akvárko, takže otevírání bez odskoku není problém. Na straně spolujezdce je seřízené jinak a po zaskočení zjede docela dost pod to akvárko a tam už mám trochu strach, ale ve finále, když jsem to potřeboval otevřít, tak se nic nestalo.