Jenze to ma maly hacek, ja jsem bily, nemam zlate retezy okolo krku, neni mi 20, ani 30 ani kurva nemam ty cisla na klavesnici a myslim si ze mam dostatek sebereflexe a pudu sebezachovy -))) Ne, zadne zverstva se tu delat nebudou...
I kdyz s necim malym tak trochu koketuju. Preci jen je to limuzina, stara vetsi limuzina a ta si muze dovolit aby na sebe trochu upoutavala pozornost. Mam tam toho laku dostatecne mnozstvi a muzu si dovolit ho malinko pobrousit, srovnat a vylestit. To malinko pobrousit znamena 4x obehnout sele auto, pokazde jinou zrnitosti a pal tri krokove lesteni. Uprimne receno, je to mordor na nekolik dni. Ale vysledek je potom totalni brutalita. Ne na kazde auto se to uplne hodi, na fabii by to vypadalo asi divne, ale na staricke sedmici by to mohlo byt fakt zajimave. Vysledek je jeste vetsi hloubka toho laku a konkretnejsi odrazy jako po navoskovani kvalitnim voskem, ten udela v omezene mire to same, zaplni ty mikropory v tom laku.
Tak co, mam to udelat? Toto delal kolaga co mi hooodne pomohl v mych zacatcich, ma to kurwa pekne... Vrta mi to v palici a neumim to rozlousknout. Na jednu stranu vse potrebne na to mam a stalo by mne to jen hooooodne prace a financne takove drobne ze to nema v kontextu s tim celolakem ani cenu zminovat. Budu rad kdyz mi napisete jestli by se Vam to libilo nebo je to na traktor zbytecne a nevkusne.