Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Projekt na dlouhe predzimni vecery.

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
matiz
Kontaktovat uživatele:

Re: Projekt na dlouhe predzimni vecery.

#61 Příspěvek od matiz »

Zacinam pomalu videt svetlo na konci tunelu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Musim napsat ze se mi to libi -) Nazivo to je jeste vetsi masakr nez na fotce.

Obrázek
fishmaker Moderátor
Moderátor

#62 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

mě se to taky líbí :) jen tak dál...držim palce
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
kurevtor

#63 Příspěvek od kurevtor »

Matizi, hodně budeš někde.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od matiz »

Mohlo to byt horsi -)) Ale jeste je kus cesty prede mnou, narazniky, prahy, kliky, zrcatka... Ale traktor asi brzo odvezu domu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
matiz
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od matiz »

Tak uz je uspesne pokrtena... Z niceho nic prisel lijak, docela statecny lijak, nez jsem ji schoval tak chudera trochu zmokla... Kdyby mela celni sklo bylo by to lepsi. Ale kapicky dela pekne.

Obrázek Obrázek
soukupadam

#66 Příspěvek od soukupadam »

Je to nádherný, akorát na mě je ta modrá trochu tmavá. Tohle by byl jinej strop :D

https://pin.it/1ihdUQ1
matiz
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od matiz »

Jenze to ma maly hacek, ja jsem bily, nemam zlate retezy okolo krku, neni mi 20, ani 30 ani kurva nemam ty cisla na klavesnici a myslim si ze mam dostatek sebereflexe a pudu sebezachovy -))) Ne, zadne zverstva se tu delat nebudou...

I kdyz s necim malym tak trochu koketuju. Preci jen je to limuzina, stara vetsi limuzina a ta si muze dovolit aby na sebe trochu upoutavala pozornost. Mam tam toho laku dostatecne mnozstvi a muzu si dovolit ho malinko pobrousit, srovnat a vylestit. To malinko pobrousit znamena 4x obehnout sele auto, pokazde jinou zrnitosti a pal tri krokove lesteni. Uprimne receno, je to mordor na nekolik dni. Ale vysledek je potom totalni brutalita. Ne na kazde auto se to uplne hodi, na fabii by to vypadalo asi divne, ale na staricke sedmici by to mohlo byt fakt zajimave. Vysledek je jeste vetsi hloubka toho laku a konkretnejsi odrazy jako po navoskovani kvalitnim voskem, ten udela v omezene mire to same, zaplni ty mikropory v tom laku.

Tak co, mam to udelat? Toto delal kolaga co mi hooodne pomohl v mych zacatcich, ma to kurwa pekne... Vrta mi to v palici a neumim to rozlousknout. Na jednu stranu vse potrebne na to mam a stalo by mne to jen hooooodne prace a financne takove drobne ze to nema v kontextu s tim celolakem ani cenu zminovat. Budu rad kdyz mi napisete jestli by se Vam to libilo nebo je to na traktor zbytecne a nevkusne.

Obrázek Obrázek Obrázek
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#68 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

jakože odbrousit pomeranč, aplikovat keramiku to jsem čekal už na některé další stránce, jj ;) Je to echt prcačka nicméně tenhle BMW 7er projekt car si to asi žádá. Skrz keramiku jak známo meje se to potom skoro samo takže připravit lak ještě leštičkou je asi jedinečná šance kdyjindy než teď.. zase bych řek nemusí to bejt úplný zrcadlo jak je ta 7er kulatá (spíš to odcení E38 kastle apod.). Ale jo plán je nám jasnej na letní měsíce doplnit karnaubou, nafotit na Pinterest a vesele přihlásit na Concours d’Elegance.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od matiz »

Tak pomerancem bych to fakt nenazval, je to nalite jak namornik v putyce -))) Fotka jako dukaz -))) Ale v zasade je to tak, srazit ty lehoucke vlny. Dnes se uz takto nelakuje, pocita se kazdy gram laku... Keramiku davat urcite nebudu, slysel jsem prihody kdy si v lakovnach s takovym autem rvali vlasy z makovice kdyz jim to delalo bordel -) A jak se znam tak s nim beztak nekde mrdnu -) Lehce -)))

Jinak traktor je uz doma v garazi a uz zacinam skladat. Dneska jsem trebas namontoval brzdu prednich dveri a umyl ho po tom lijaku kdy to auto bylo fakt neskutecne zavsivene poletavym bordelem. Kdyz si uvedomim ze to vsechno dychame tak nic moc. Jde to videt i na tech kapkach jak jsou bez lesku polomatne. Nejak dneska nebyla moc sila a mel jsem jeste neco jineho na praci, pak prijel svagr a trochu jsme se ozrali -)))

Asi nutne potrebuju kola, jako idealni volba se mi jevi styling 152. Mam doma jeste 149-tky, ale 152 te babicce pasujou vic...

Kua tu to fakt moc nezije...

Obrázek Obrázek Obrázek
HyndaDan

#70 Příspěvek od HyndaDan »

Moc pěkná práce :)
Jinak já hlasuju pro TOP lesk
e66 750Li
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#71 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

Já jsem taky pro,bude to neskutečná mrdačka,ale ten výsledek bude na té sedmě TOP :D Když už tě to stálo tolik práce a nějakej peníz tak tohle bude třešnička na dortu :P
Ale je hezký vidět že se najde lakoš co ještě umí a chce něco nalakovat dobře. Já když vidim jak ty lakovny to dojebou,pomeranč jako prase,rozleštit to nejde protože nění co leštit atd...
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#72 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

moc pěkný :thumbsup: :thumbsup: :pivo:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
Cossie
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od Cossie »

Nádherná práce - jak říká Blackie, dnes už se něco takového nevidí ... A když je ta možnost dát to do TOP lesku, tak já jsem určitě také pro :D

Kola 152 budou TOP, ale 149 taky super ;)
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#74 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

jasně že to vypadá na foto moc pěkně a rovnoměrně naláknutý. Jako laik jsem použil obecně výraz pomeranč, kdy se mají po lakování přeleštit větší či menší nerovnosti k doladění. Rád se něco dozvím navíc. Myslím že to má tendence vznikat spíš na svislých plochách ? A taky tou volbou dražších materiálů se dá pomoefekt eliminovat, nebo je to jen o rukách a technice?

Mám svou zkušenost, že zase lakošovi i když se připlatilo za lepší klary a já nevím za co i novou trysku a čistou pistoli házelo mu to občas vzduchový bubliny na plochu. Nemoh se toho zbavit, někdy jo někdy ne. To pak bylo vidět jako vada laku.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#75 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

K těm kolesům vidím, že to budou dvaciáše" v obou případech. Za mě by taky padla volba Individual Styling 152 to je bez debat https://www.bmwoemwheels.com/en/rim-mod ... -style-152

Když keramiku syntetiku na kastli ne tak doporučuju aspoň na kola. V kombinaci bezprašnýma destičkama je to fakt úleva od mytí a vzhled porád čistota, což si 7er zaslouží.
soukupadam píše:Je to nádherný, akorát na mě je ta modrá trochu tmavá. Tohle by byl jinej strop :D https://pin.it/1ihdUQ1
Jo kdo chce vejš dá se přifouknout na offroad, viz: https://auto.bazos.cz/inzerat/162134041/breyton-22.php
Nechci se nikoho tam v Klátovech dotknout, ale i ta druhá volba na E39 Touru je přinejmenším k zamyšlení. :shock:
kurevtor

#76 Příspěvek od kurevtor »

k zamyšlení v čem? :)
matiz
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od matiz »

Jak muzou dopadnout zrcatka po zasahu foliaru? Ano, presne tak, tragicky, vsechny drzaky polamane... Takzvane dojebane na kurwu... Chtel jsem o vikendu nalepit celni okno, no zapomnel jsem koupit bauset, takze smolik pacholik. Tak snad pripravim ty narazniky s prahama. Akorat kdyz si vzpomenu ze z toho musim dostat tu prasivou folii dela se mi nevolno...

Obrázek
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#78 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Jsem teď měnil na jedný 6tce dekor, co byl ve fólii. To stejný. Dolámaný, lepidlo všude… no hroznej dojeb. Takže s Tebou soucítím.

Sleduju, jsem docela zvědav na finální vyčíslení. :D
matiz
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od matiz »

Jsem jeste vetsi debil nez jsem si puvodne myslel... Rikam si udelam tu kapotu... Takze, v deset jsem zacal, jeste nejsem zdaleka hotovy a nevim kurwa ani proc jsem to vlastne delal protoze to vypadalo vlastne dost dobre... Mam pul kapoty a mam toho fakt plne kecky.

Obrázek
ettore

#80 Příspěvek od ettore »

Matizi vydrž :D i počasí Ti přeje :D Už se těším až ten TOP uvidím na vlastní oči. Vsem doporučuji tmavé brýle :D
Odpovědět