Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Mala dilna v Holubicich (Praha zapad) – Ondra

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
ARMAN

#61 Příspěvek od ARMAN »

opět chvalim Ondru asi jsem ho vyjimečně chytil kdy měl volno takže jsem se nemusel objednavat tyden-dva dopředu, auto bylo hotove na me narozky :D prace na 1ku, vyborna cena, přistup jako vždy na urovni ktera nema nic společneho s přistupem "normalniho" českeho mechanika, po minule zkušenosti s Ondrou uběhlo par let a za tu dobu jsem využil služeb jinych mechaniků a až na jedu vyjimku katastrofa, jsem rad že jsem spatky u Ondry :D

jo nenabidl mi ani kavu ani kolač ani mi neumyl auto jak to tady čtu :( :D
libovka

#62 Příspěvek od libovka »

Jsem rád že mám spokojené zákazníky. :D
Frogger
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Frogger »

Teda kluci díky za tip. Ukládám si na něj kontakt a po Novým roce budu asi volat :D
muchada

#64 Příspěvek od muchada »

Předmět: chyba motoru a houpani otacek 645ci
ahoj,mam uz delsi dobu problem s 4,4 V8.porad mi tam skace chyba motoru,asi me to hazi do nouze.diagnostika mi ukazovala chybu na 4 valcich,vymenil jsem vsechny zapal.civky i svicky.4mesice byl klid a ted je to tu zase.houpou mi otacky,ukazovalo to nejaky spatny tlak do katiku nebo co mi to rikal.kontroloval jsem vsechny hadice,vse v poradku.dal jsem tam novou vahu vzduchu.nekdo mi jeste rika at zkusim vycistit skrtici klapku.uz fakt nevim co dal.a druha vec.pri rychlosti nad 130km/H mi vyskoci teplota oleje a rozsviti se ,,engine temperature"zlute a po chvili cervene.ma stim nekdo zkusenost?uz jsem z toho uplne zoufalej.budu rad a ocenim kazdou radu.dekuju moc.kdyby nekdo vedel cim to je klidne volejte 777668144
Joy
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Joy »

Tak kluci díky za reference a kontakt, teď jsem domluvenej s DCm, ale příště zajedu 100% za Ondrou (jmenovcem :D), abych mohl taky poreferovat a přidat se do řad spokojených zákazníků :)
ARMAN

#66 Příspěvek od ARMAN »

Opět naprosta spokojenost.
mailman

#67 Příspěvek od mailman »

Taky se musím přidat s pozitivní zkušeností. Už proběhly dvě návštěvy u Ondry a pokaždé k maximální spokojenosti. Skvělý přístup a jednání a samozřejmě kvalita práce s rozumnou cenou. Prostě nemám výhrad.
Angelos

#68 Příspěvek od Angelos »

Smekám před Ondrou a jeho znalostmi a zároveň děkuju za bleskovou výměnu hardy spojky a středovýho uložení kardanu na E39, konečně už to krásně plave po dálnici bez vibrací. Určitě doporučuju! :palec:
jarda

#69 Příspěvek od jarda »

Po letech pořád super.. v úterý jsem zavolal, ve středu přivezl, ve čtvrtek hotovo. :thumbsup:
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ARMAN

#70 Příspěvek od ARMAN »

Opet absolutni spokojenost. Od posledniho servisu jsem u nej byl jeste parkrat s prkotinama a taky super. Vlaste jsem mu i jednou odvazel auto se zdechlou pumpou pres jeho znameho s odtahovkou i s lehce snizenym autem mne nalozil bez problemu.
Honza84

#71 Příspěvek od Honza84 »

Zdravím všechny. Ano, jsem velmi rád, že sem můžu napsat svoji zkušenost s Ondrou. Super cena i práce. Má toho opravdu hodně, takže jsem šťastnej, že jsem se tam dostal. :cool2: Mám to k Ondrovi 167km a příště jedu jedině tam.
rosta636

Re: Mala dilna v Holubicich (Praha zapad) – Ondra

#72 Příspěvek od rosta636 »

Hodte mi sem někdo odkaz , nebo adresu kde ho v tý Praze najdu.Pokud teda dělá i Fkovou řadu.Díky!
Lucas_K

#73 Příspěvek od Lucas_K »

Zdravím, nemáte na Ondru někdo aktuální kontakt? Nevíte, jestli se stále věnuje opravám BMW?
PPK
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od PPK »

Telefon z prvniho prispevku je stale aktualni. Ma i stranku na facebooku https://www.facebook.com/Opravy-a-Servi ... 705740058/
Lucas_K

#75 Příspěvek od Lucas_K »

Super, díky moc. Já jsem mu psal, abych o víkendu neotravoval a nikdo neodepsal. Tak jsem soudil, že už mu to číslo asi nepatří. Já mu zkusím nějak zavolat. Díky za odkaz na FB.
PRAHAV8

#76 Příspěvek od PRAHAV8 »

Ondra už 4 roky nebere nové zákazníky aspon tak mi to psal v sms minulý týden že další auto na servis už nebere.
MadMaxII
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od MadMaxII »

Nevíte někdo o dalším Ondrovi z okolí Prahy? Potřebuji zachránit svou skoro samymi origo dily opecovavanou e39 525d rv2002 ...
Lil_King

#78 Příspěvek od Lil_King »

Dneska sem volal Ondrovi a udajne uz servis nedela, takze pokud by nekdo mel tip na nejaky servis v praze a okoli budu vdecny. Koupil sem E91cku 325i s N52kou a potreboval bych ji kompletne prohlidnout v jakym je stavu, udelat naplne at muzu s klidnym svedomim jezdit :)
Odpovědět