https://auto.bazos.cz/inzerat/174016281 ... ual-20.phpmatiz píše:Zacinam naprosto zretelne a jasne videt to svetlo na konci tunelu a ne, vlak to neni. Uz to zacina mit obrysy konkretniho auta a musim rict ze se mi teda moc libi. Kliky, listy, zrcatka a finito s lakovanim... Mam radost i z toho jak to vsechno hezky sedi, asi nejake vetsi kolize neutrpela. I ty kola mne k tomu docela pasujou, ale na 152ky nic nema. kdyby nekdo vedel, asi bych koupil...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Projekt na dlouhe predzimni vecery.
Re: Projekt na dlouhe predzimni vecery.
Nebo o palec menší ... https://auto.bazos.cz/inzerat/175701998 ... x5-r19.php Akorát tedy asi velký ET když je to z X5
Matizi ty jsi ty svoje 152 prodal?
-
- Kontaktovat uživatele:
Neeeeee. Naopak, prikuuuupil dalsi. Samo ze hnusne jak prdel, tak abych se pry mel cim bavit. je potrebuju, jsou to proste elegantni kola pro ty nase babicky.
A musim napsat ze PEKLO ZAMRZLO... Kamarad vyrobil specialni nastroj a mam rozebrane kliky bez poskozeni, vsechny ctyri. Tak snad behem vikendu je dam do plnice a pripravim at se v tydnu muzou nalakovat. Pak mi jeste zbyvaji listy do narazniku a finito, lakovani bude u konce... Chtel jsem se projet na narozky, no neklapne to, do pondelka to nestihnu. A 740d uz ceka az se nastehuje dovnitr. Mozna zalozim i projekt 2. Ale to bude rychlovka, do vanoc bych chtel mit hotovo, ale asi vsicni vime jak to muze dopadnout.
I kdyz jsem ji planoval pro sebe, zkusim ji prodat. Mam tady stat faceliftovou mrtvolu a rad bych si nechal na nedeli 740d a tu face 730d. Sice nema svetly intros ale fujky hnedku, asi bych to prezil. Pokud se neproda tak si ji necham a do sveta pujde facelift. Trapit mne to moc nebude, i ten predface je krasavice s dynamikama a svetlym interierem. Tak kdyby jste nekdo chteli hezky yachtline. bude k mani.
A musim napsat ze PEKLO ZAMRZLO... Kamarad vyrobil specialni nastroj a mam rozebrane kliky bez poskozeni, vsechny ctyri. Tak snad behem vikendu je dam do plnice a pripravim at se v tydnu muzou nalakovat. Pak mi jeste zbyvaji listy do narazniku a finito, lakovani bude u konce... Chtel jsem se projet na narozky, no neklapne to, do pondelka to nestihnu. A 740d uz ceka az se nastehuje dovnitr. Mozna zalozim i projekt 2. Ale to bude rychlovka, do vanoc bych chtel mit hotovo, ale asi vsicni vime jak to muze dopadnout.
I kdyz jsem ji planoval pro sebe, zkusim ji prodat. Mam tady stat faceliftovou mrtvolu a rad bych si nechal na nedeli 740d a tu face 730d. Sice nema svetly intros ale fujky hnedku, asi bych to prezil. Pokud se neproda tak si ji necham a do sveta pujde facelift. Trapit mne to moc nebude, i ten predface je krasavice s dynamikama a svetlym interierem. Tak kdyby jste nekdo chteli hezky yachtline. bude k mani.
- Don
to je ale pekny hnus
Za ty prachy asi nemůžeš čekat zázrak
Když si umí dát do pucu auto, tak hodit kola do laku je to nejmenší ... Já takhle hledám M167 a být za 13 tak pro ně jedu přes celou republiku klidně o půlnoci 

No tohle se vůbec normálnímu člověku neoplatí. Ber v potaz, že jedna poklička úplně chybí. Pokud bys to přelakoval do jiné barvy, tak o to víc to bude bolet, protože dělat ty pokličky jsou peníze navíc. A jak tak koukám, tak jejich stav je nic moc, takže tak či tak lakuješ. Jen ta nálepka individual stojí myslím 400 a není tu ani jedna. To je tak 20tisíc k tý ceně když dobře a kde jsou gumy. Takže to bych raději počkal na něco schopnýho.
Nicméně pro matize dobrý, protože si to spraví za zlomek běžné ceny.
Nicméně pro matize dobrý, protože si to spraví za zlomek běžné ceny.
tenhle ma vsechny poklicky i samolepky
https://auto.bazos.cz/inzerat/174287133 ... 52-r20.php
https://auto.bazos.cz/inzerat/174287133 ... 52-r20.php
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Tak ten individual emblem do pokličky stojí lehce pod 200Kč. Poklička už koupit nejde.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem se na ne jel podivat jak jsem to zjistil. No, kola katastrofa, nevzal jsem je. Dve varene hodne prasackym zpusobem, oparkovane tak ze fest, to uz nejde dat do fajnoveho stavu. Oplati se pockat na neco rozumneho, tyto jsou dojebane na kasi... Cest jejich pamatce.
Pokrocil jsem a mam obrousenou jednu kliku... Je to katastrofa, zitra snad dam dalsi. A po praci jednu strechu a kapotu a pak doufam ze mi tu prijede na lakovani jedno efko s rozbitym cumakem. Nemam to jednoduche a to jsem se cely vikend nezastavil.
Dat do pekneho stavu kola je financni sebevrazda.
Pokrocil jsem a mam obrousenou jednu kliku... Je to katastrofa, zitra snad dam dalsi. A po praci jednu strechu a kapotu a pak doufam ze mi tu prijede na lakovani jedno efko s rozbitym cumakem. Nemam to jednoduche a to jsem se cely vikend nezastavil.
Dat do pekneho stavu kola je financni sebevrazda.
-
- Kontaktovat uživatele:
Musim to sem dat protoze se mi to libi
Takto vypadaji ty ultra drahe premiove laky od standoxu. Na fabii to sice nalije akorat dement, ale co uz, je to pro kamose kteremu vdecim za mnohe, tak snad se mu ten fabiator bude libit. Akorat se posere ze bude muset rozlestit vsecky dvere a zadni blatniky ktere nalakovane nejsou -
Ani na nove M5 neni takovy lak. Smutne... Jo a neudelal jsem na svem ani prd...

Takto vypadaji ty ultra drahe premiove laky od standoxu. Na fabii to sice nalije akorat dement, ale co uz, je to pro kamose kteremu vdecim za mnohe, tak snad se mu ten fabiator bude libit. Akorat se posere ze bude muset rozlestit vsecky dvere a zadni blatniky ktere nalakovane nejsou -

Matizi vysvětli prosím rozdíl mezi ultra prémiovým drahým lakem a tím “běžným”.
vypada to brutalne. Urcite pak od tebe budu chtit lak!
-
- Člen Klubu
takovej lak nemaj ani auta z fabriky

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Ale tak zase nepřehánějte. Takovej lak uděláte i sprejem z Obi.
Ještě nám tu zpychne ne…

Můj kámoš takhle umí taky lakovat. Jenže pořád na mě nemá čas. A když ho má, tak zase ne já. Potřebuju laknout nárazníky. No a takhle je to už 2 roky a zase je zima a řekne mě, že je to na zimu lakovat blbost. Tak to zase zkusím na začátku jara
.

-
- Kontaktovat uživatele:
Nejvetsi rozdil je v tom jak to vypada a jak dlouho to tak vypada, jakou ma strukturu povrchu, v chemicke odolnosti, tvrdosti povrchu, rychlosti schnuti a kdo vi v cem jeste. Garantuju ti ze takovy finis sprejem na dile jako je kapota nebo strecha neudelas ani kdyby ses posral a to klidne i trikrat za sebou. A hlavne jak to bude vypadat za dva mesice, z toho spreje se asi poblijes, toto bude krasne porad.
Mam ted dva blatniky lakem v podobne cene, rozumej okolo 500€ nakup za sadu. Jeden je ultra rychly, druhy je pomalejsi, takze rozdil v energeticke narocnosti na suseni. No a ten vic narocny na suseni je pro oko hezci, svetla v odrazech jsou jasnejsi. Nejde to vyfotit, ale kdyz lezi vedle sebe je to videt. Oba jsou krasne a dobre ale kdyz se mam rozhodnout ktery pro sebe tak mam jasno ihned, ve zlomku sekundy protoze to vidim.
Da se udelat hezka prace asi i levnym lakem ale nema to ty koule. Je to jako fabie a sedma. Vsechno to jezdi, ale v sedme se jezdi proste lip.
Tady je ten muj rychlik z fabiatora a lak ktery stoji cca polovinu penez. je to hezke, ale ta modra je hezci... A oba jsou z toho premioveho segmentu. A to nevidis ty jemne detaily... Je to tak se vsim to drahsi je proste v necem lepsi a zpravidla hezci.
A asi nezpychnu, porad dokazu neco i posrat... Ale mam uz trochu vytrenovane oko abych to dokazal zhodnotit.

Mam ted dva blatniky lakem v podobne cene, rozumej okolo 500€ nakup za sadu. Jeden je ultra rychly, druhy je pomalejsi, takze rozdil v energeticke narocnosti na suseni. No a ten vic narocny na suseni je pro oko hezci, svetla v odrazech jsou jasnejsi. Nejde to vyfotit, ale kdyz lezi vedle sebe je to videt. Oba jsou krasne a dobre ale kdyz se mam rozhodnout ktery pro sebe tak mam jasno ihned, ve zlomku sekundy protoze to vidim.
Da se udelat hezka prace asi i levnym lakem ale nema to ty koule. Je to jako fabie a sedma. Vsechno to jezdi, ale v sedme se jezdi proste lip.
Tady je ten muj rychlik z fabiatora a lak ktery stoji cca polovinu penez. je to hezke, ale ta modra je hezci... A oba jsou z toho premioveho segmentu. A to nevidis ty jemne detaily... Je to tak se vsim to drahsi je proste v necem lepsi a zpravidla hezci.
A asi nezpychnu, porad dokazu neco i posrat... Ale mam uz trochu vytrenovane oko abych to dokazal zhodnotit.

Ahoj Matizi,
už dlouho jsi nás neinformoval, jak pokračuje Tvůj projekt. Doufám, že už máš hotovo
už dlouho jsi nás neinformoval, jak pokračuje Tvůj projekt. Doufám, že už máš hotovo