Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dotaz k zaplacení poplatku k členství
Re: Dotaz k zaplacení poplatku k členství
Chápu že od toho jsou valné hromady, ale navrhuju ať se rapidně zvedne členský příspěvek ať jsou prachy na IT a tohle se odstraní 

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
I tohle se řešilo na VH... problém je trochu v tom, že pokud se zvýší rapidně členský příspěvek a lidé za to hned nic nedostanou, nastane úpadek, protože proč by platili víc za "nic".
Pokud si to dobře pamatuji, jeden člen se chtěl pokusit starou databázi migrovat, protože už viděl kdejaké prehistorické databáze úspěšně převedené na moderní podobu - tak třeba se zadaří...
Když ne, tak se holt bude muset toto staré fórum uzamknout, přehodit na nějakou subdoménu a bude pouze ke čtení a vyhledávání starých témat jak psal Viktor. Jako upřímně ... já sám jsem to navrhoval, protože by to vyšlo asi nejlevněji, přístup ke všem datům by zůstal zachovaný a zároveň by jsme hned mohli přejít na moderní fórum, které by už fungovalo jak by mělo. Pak třeba zbývá otázka, jestli by šla alespoň nějaká data z databáze vyzobat ručně a přemigrovat je na nové fórum - například Klubová sekce a podobně...
Pokud si to dobře pamatuji, jeden člen se chtěl pokusit starou databázi migrovat, protože už viděl kdejaké prehistorické databáze úspěšně převedené na moderní podobu - tak třeba se zadaří...
Když ne, tak se holt bude muset toto staré fórum uzamknout, přehodit na nějakou subdoménu a bude pouze ke čtení a vyhledávání starých témat jak psal Viktor. Jako upřímně ... já sám jsem to navrhoval, protože by to vyšlo asi nejlevněji, přístup ke všem datům by zůstal zachovaný a zároveň by jsme hned mohli přejít na moderní fórum, které by už fungovalo jak by mělo. Pak třeba zbývá otázka, jestli by šla alespoň nějaká data z databáze vyzobat ručně a přemigrovat je na nové fórum - například Klubová sekce a podobně...
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
To rozhodně nejsem, špatně jsme se pochopili. Nepamatuji se na každý případ, každé obnovení členství, přesně sled událostí den po dni.Tomasis píše:... Takže přestaň být ublížený, že jsem si dovolil něco napsat ...
Automatické posílání infomailů o blížícím se konci zaplaceného období nefunguje, stejně tak nefunguje automatická obnova po platbě. Dělám to ručně a přiznám se, nedělám to denně. Snažím se alespoň jednou týdně, o víkendu, mám na to upozornění v telefonu, abych nezapomněl. I tak někdy prokrastinuji celou neděli a dostanu se k tomu až za několik dnů.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
To já přeci všechno chápu. Já to tenkrát považoval za uzavřené. Do téhle sekce prakticky nechodím, proto jsem to nesmazal 

Nastane úpadek čeho? Platících členů? Fóra? Jestli členů tak se asi tak moc nestane když ten poplatek nestačí na to, aby to pořádně fungovalo. Fórum jako takové už nemá kam spadnout. Ti kdo sem chodí, sem chodí ze setrvačnosti, informací které můžeš získat je tu mraky a není se kvůli tomu potřeba stávat členem. Stačí se registrovat. To jak to fórum dopadlo po IT stránce se řešilo hned po přechodu ze starého fóra (myslím to druhé , první bylo někdy 2004), když se to Jarda, Fishmaker i Fx snažili nějak dodělat. Pak se holt zvyklo že to "ne"funguje a jede to pořád dál. A přesto to tu má nějakou úroveň na rozdíl od E46 ..., kde to sice žije, ale nic se tam nedozvíš. Takže zvednout členství je tak jako tak potřeba, protože 300 je naprosto směšné. A pokud to někdo platí jenom proto, že tím získá výhodu která mu ty peníze vrátí - viz kdysi uplakánci kterým nešla sleva v AutoKelly, tak sorry, ať jdou jinam. Ale tohle jsou věci které by se měli řešit v jiné sekci - pro členyfabledwarrior píše:I tohle se řešilo na VH... problém je trochu v tom, že pokud se zvýší rapidně členský příspěvek a lidé za to hned nic nedostanou, nastane úpadek, protože proč by platili víc za "nic".

Poprosím aktivovat členství.
-
- Člen Klubu
ja očkám na Tebe...Pajk85 píše:Poprosím aktivovat členství.
Napište rovnou Milanovi (Francis), nebo já to pořešil přes Martina (Fx)
-
- Člen Klubu
za jak dlouho mi po zaplacení členství bude otevřeno forum ? 

-
- Člen Klubu
stále nic.... 

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
A přečetl si tu zprávu od tebe? 

-
- Člen Klubu
stále nic bohužel ....nechápu když zaplatím, že to tak dlouho trvá.....fabledwarrior píše:A přečetl si tu zprávu od tebe?
-
- Člen Klubu
je to naposled, co jsem zaplatil příspěvek....nejde o tři kila, ale o přistup a nezájem... 

Jo jo, já to stejný.
Byl teď mimo ČR (ale už by měl být zpět), tak snad to teď vše aktivujemartin440 píše:stále nic bohužel ....nechápu když zaplatím, že to tak dlouho trvá.....fabledwarrior píše:A přečetl si tu zprávu od tebe?

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Zdar, omlouvám se za prodlevu, byla v tom dovolená s třemi týdny na cestách + nějaké přípravy před tím.martin440 píše:je to naposled, co jsem zaplatil příspěvek....nejde o tři kila, ale o přistup a nezájem...
Aktivováno mají všichni, co mají zaplaceno.
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Člen Klubu
ok
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Mohu poprosit pro aktivaci uctu? Taky cekam dlouho, vcelku
Dik

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Stav plateb a aktivaci dělávám o víkendu, jednou týdně. Platba došlá na účet v pondělí se většinou dostane na pořadí až následující víkend. Výjimečně to provedu ihned, když už koukám jak dlouho je "taky čekám dlouho"
Mimochodem, upozornění k platbě šlo emailem 29.7. a trvalo ti to skoro měsíc 

323ti stock condition
323ti stock condition
Ono to ten mesic jeste fungovalo
Ale diky