Zdar.
Jak je psáno níže, mám problémy s ABS a airbagem na mojom kompotu. Takže hledám někoho na Vysočině, kdo by byl vybeven adekvátní diagnostikou a znalostmi, abychom rozklíčovali co tomu je. Ideálně okresy HB, ZR, JI ale dojedu klidně aj do Brna ...
Díky
EDIT END ...
Nedávno jsem dokončil repas zadku auta s mimo jiné jsem měnil gufero na výstupním hřídeli převodovky a na řadící tyči. Samozřejmě - po tejdnu dělám loužičky, vypadám to, žetoteče přes gufero řadící tyče. Je nějakej fígl, jakse k tomu dostat bez rozebrání půlky auta? Mělo by stačit vytáhnout nebo svěsit přední část kardanu, ale jde to? Vím, že u E30 mi to nešlo a vyndával jsem dif.
Druhá věc je funkce ABS - měnil jsem komplet brzdové trubky a hadice vzadu. Tubky pod autem jsem měl zaslepené po dobu opravy, brzdovka v nadrzce neubyla. Auto brzdí normálně a dobře, ale při rychlosti kolem 10km/h se vždy sepne ABS. ve vyšší rychlosti se nespíná, protiprokluz funguje správně. Měnil jsem teda zadní čidla ABS za neorigo (Meyle). Netuší někdo, co by to mohlo být? Bohužel diagnostiku nemám ani nevím, kde by ji byly schopni udělat. Každej by dělal jen auta s OBDII.
Třetí věc je svítící kontrolka airbagu. Měl jsem tak dobře 6 týdnů odpojenou baterku a sedačku odklopenou vpřed. dečka by prokleknutá být neměla (na sedačce se ani nesedělo), když nastartuju, kontrolka zhasne a hned se zase rozsvítí. Konektory jsou všude zapojené správně, nějakej tip co je špatně? Odpojení baterky na delší dobu jak 3 hodiny nepomohlo.
Díky za pomoc