Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E87 - čidlo klikové hřídele
E87 - čidlo klikové hřídele
Ahoj.
Měl bych prosbu, zda někdo nevíte jak má být zapojené čidlo klikové hřídele No:13627548994. Bohužel mi totálně shořelo i s konektorem, kde nyní nelze nic naměřit.
Má to tři dráty, plus, zem a řízení 5V. Bohužel nikde nemůžu najít jak to má být zapojené v tom konetotu a ani jsem nikde nenašel zapojení čidla.¨Předem všem moc děkuji.
Měl bych prosbu, zda někdo nevíte jak má být zapojené čidlo klikové hřídele No:13627548994. Bohužel mi totálně shořelo i s konektorem, kde nyní nelze nic naměřit.
Má to tři dráty, plus, zem a řízení 5V. Bohužel nikde nemůžu najít jak to má být zapojené v tom konetotu a ani jsem nikde nenašel zapojení čidla.¨Předem všem moc děkuji.
Re: E87 - čidlo klikové hřídele
Aký presne motor, popr. daj vin...
VIN:wbauf11040pt45704
Všude to hledám a nemůžu najít....
Všude to hledám a nemůžu najít....

Všetko nájdeš vo WDS... Dam sem schemu, ale dostanem sa k tomu až zajtra
Co je prosím WDS?
Já jsem laik, takže se v tom moc nepohybuji a nevím co a kde hledat.
Pro všechny případy moc děkuji.
Já jsem laik, takže se v tom moc nepohybuji a nevím co a kde hledat.
Pro všechny případy moc děkuji.
To je orig firemná dokumentácia bmw, schémy zapojenia, obrázky atď. Len to už ťažko nájdeš free. Ak sa nikto nenájde, zajtra to sem hodím.
No SUPER!!! PARÁDA!! To je přesně ono!!! MOC DĚKUJI!!!
Teď jen sehnat ten konektor na to čidlo, ten je taky komplet shořelý. Hledám hledám, ale nikde jej nemají. Jen celý svazek a ten tedy kupovat kvůli jednomu konektoru nechci. A dát to na tvrdo se mi tedy taky nechce, kdyby opět náhodou odešlo, tak je to opět rozborka celého sání a vstřiků. Takto by se nechalo vyměnit spodem. Nevíte někdo nějakou speciálku kde by ho mohli mít?
Předem díky.
Tom
Teď jen sehnat ten konektor na to čidlo, ten je taky komplet shořelý. Hledám hledám, ale nikde jej nemají. Jen celý svazek a ten tedy kupovat kvůli jednomu konektoru nechci. A dát to na tvrdo se mi tedy taky nechce, kdyby opět náhodou odešlo, tak je to opět rozborka celého sání a vstřiků. Takto by se nechalo vyměnit spodem. Nevíte někdo nějakou speciálku kde by ho mohli mít?
Předem díky.
Tom
Všetko kúpiš normálne v autorizaku, je to síce súčasťou motorovej kabeláže, ale konektory a piny sa dajú kúpiť aj samostatne, treba to iba dohladať. Alebo jednoduchšie odstrihnut niekde z vraku...
O.K. Díky. Zkusím nejdřív ty vrakoviště, asi to ustřihnou i s kousky kabelu a uvidím i zapojení a barvy. Snad to bude stejné.
T.
T.
tady mas cisla dilu origo
Co je prosím WDS?
————————————————————————————————————————————————————————
Skysmotor prodává online následující produkty: Planetární reduktor, Hybridní krokový motor, Vřetenový motor, Krokový motor a lze je v případě potřeby zakoupit online.
————————————————————————————————————————————————————————
Skysmotor prodává online následující produkty: Planetární reduktor, Hybridní krokový motor, Vřetenový motor, Krokový motor a lze je v případě potřeby zakoupit online.
Wiring Diagram Scheme - prostě schéma kabeláže: třeba tady
F06 640i Xdrive - Spacegrau Metallic
EX E63 630i - Saphirschwarz Metallic
EX E46 316ti Compact - Japanrot
EX E36 323i Saloon - Orientblau Metallic
EX E36 316i Compact - Hellrot
EX E63 630i - Saphirschwarz Metallic
EX E46 316ti Compact - Japanrot
EX E36 323i Saloon - Orientblau Metallic
EX E36 316i Compact - Hellrot