Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

dotaz :)

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od pryfish »

hehe Misa ma pravdu :) to uz chvili vydrzis ne :)
stealth
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od stealth »

Fenri
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Fenri »

pryfish píše:Stejně jako Misa, nechci bejt hnusná ale sou snad daný nějaký pravidla. Popravdě řečeno kdybys byl fakt socka tak bych ti taky prispela,

Mimochodem,proč si teda nepřispěla sobě?
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Fenri »

patras píše:
George_D píše:O co jde, jednou jsou tu jedny pravidla tak bych se jich držel. Tím nechci říct že jsem proti někomu zaujatej, ale povolí se jednomu a bude tu další. Pokud sežene osobní sponzory tak no problem :wink:

kdyz sezene sponzora tak bych mu podekoval ... spousta kluku nabidla slevy pro cleny coz je svym zpusobem taky sponzorstvi ... a zaplatili .. takze jak zpival buldog ... zakon a pravo pro vsechny stejny a uz zadny vyhody pro parazity cerny .....

Jo jak zpival Buldok, X let výhod a žádný výsledky....

Neřikej mi,že posloucháš Buldok :lol:
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od pryfish »

Fenri píše:
pryfish píše:Stejně jako Misa, nechci bejt hnusná ale sou snad daný nějaký pravidla. Popravdě řečeno kdybys byl fakt socka tak bych ti taky prispela,

z principu maličký :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#46 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

pryfish píše:Jak zapnout ICQ ja ho mam zaplí skoro 24H denne ne dobre t k 12 :-)
co se tyce ty svine tak to se neboj ;)

LOL ... ne uplne vsechno co je tu napsano musi bejt nutne pro tebe :wink:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#47 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

ten se s nejakym polibkem fakt nesere :-) .. kdyby jeden trval dve vteriny tak ji bude libat v tahu skoro sestnact let a to uz by moh bejt krapet vopruz a nezbyl by cas na basnicky :)
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od pryfish »

LOPOLO píše:
pryfish píše:Jak zapnout ICQ ja ho mam zaplí skoro 24H denne ne dobre t k 12 :-)
co se tyce ty svine tak to se neboj ;)

LOL ... ne uplne vsechno co je tu napsano musi bejt nutne pro tebe :wink:

Kdyz ja na tu svini proste slysim :)
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Fenri »

pryfish píše:
Fenri píše:

z principu maličký :)

To je pokrok,už mě nenazýváš malým zmrdem? :rolleyes:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#50 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

pryfish píše:Kdyz ja na tu svini proste slysim :)

To chapu :D :D :D
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Slavisimo »

dekuji par lidem kteri me chteli podporit...

aspon sem to zkusil ne? za zeptani nic nedam a dostala se mi odpoved...
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Slavisimo »

pryfish píše:
Slavisimo píše:no tak pryfish nechces byt svine ale ses svine a sme na stejny lodi jestlise nepletu... :lol:

:lol: pravidla jsou od toho aby se porusovaly :lol:

:wink:

Od toho aby se porusovaly? :) tak to mas smulu protoze ty je asi tezko porusis kdyz nebudou chtit ostatni :) nejak moc riskujes na to ze si prisel prosit o almuznu :D
ber na vedomi smajly:)
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Slavisimo »

Misa píše:Hej Slávku, nežer to tolik, jsou na světě jiný věci než BMW :) Co si myslíš, že se děje v členský sekci takovýho, že bez toho nemůžeš bejt? Dy? je to stejný jako tady 8) Hele, začni šetřit, patnáct ti bude za chvíli, nebo si přej členství od rodičů jako dárek k narozkám ...
neco na tom bude
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#54 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

LOPOLO píše:
pryfish píše:Kdyz ja na tu svini proste slysim :)

To chapu :D :D :D

jojo něco o perlách... :D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Co to tady čtu :?
Příklad jak jsem se k BMW dostal třeba já a vem si z toho ponaučení :wink:
Když mě bylo 14 tak jsem začínal na Fechtlovi, pak za pár měsíců 250/353 kejvačka (1958) a byl jsem štěstím bez sebe. Později následovala 350/354 (1957), pak 150/355 (1959), pak konečně ta vysněná 350/362 Californian IV Oilmaster (1969) a nakonec zase jednohrnek 250/559 kejva (1964). Jednohrnek kvůli tomu že si neumím dobře poladit předstih :? A od té doby mi asi na furt zůstala přezdívka Jawak
O BMW jsem začal snít až když jsem měl Bčkové noty už půl roku v kapse a už mě nebavilo jezdit Vochcáfkou TDI 66kw co byla 2xtotálka, pak bořená z obou boků a všechno tam skřípalo, drnčelo a kroutilo se, proto jsem odmítal v tom jezdit. Otec jezdil v e46 320d a nechal mě občas výjimečně řídit. Cíl byl jasný - starší, líbivé a cenově dostupné bawo... následovalo fulltextové hledání nějakého BMWklubu, to bylo září 2003, shlédl jsem videa z bývalého Klubu e36 a co mě dostalo byly videa "1st BMWmeet Křižany 2002" a "Křižník Praha sprint" tyto 2 videa mě tak "očarovaly" že následovalo nesmělé dotazování ohledně motoru atd. Doufám že jsem ti tímto promluvím do srdce, takže bych se zklidnil mladej a počkal až ti bude 18 a jinak řekni bráchovi (bo čí je ten zelený saloon) a? tě občas sveze, našel bych si zatím jinou zábavu a víc se (v tvém věku) věnoval škole, já jsem ve 14ti ani nevěděl co to je internet...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#56 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jawak píše:Co to tady čtu :?
Když mě bylo 14 tak jsem začínal na Fechtlovi, pak za pár měsíců 250/353 kejvačka (1958) a byl jsem štěstím bez sebe. Později následovala 350/354 (1957), pak 150/355 (1959), pak konečně ta vysněná 350/362 Californian IV Oilmaster (1969) a nakonec zase jednohrnek 250/559 kejva (1964). Jednohrnek kvůli tomu že si neumím dobře poladit předstih :? A od té doby mi asi na furt zůstala přezdívka Jawak
O BMW jsem začal snít až když jsem měl Bčkové noty už půl roku v kapse a už mě nebavilo jezdit Vochcáfkou TDI 66kw co byla 2xtotálka, pak bořená z obou boků a všechno tam skřípalo, drnčelo a kroutilo se, proto jsem odmítal v tom jezdit. Otec jezdil v e46 320d a nechal mě občas výjimečně řídit. Cíl byl jasný - starší, líbivé a cenově dostupné bawo... následovalo fulltextové hledání nějakého BMWklubu, to bylo září 2003, shlédl jsem videa z bývalého Klubu e36 a co mě dostalo byly videa "1st BMWmeet Křižany 2002" a "Křižník Praha sprint" tyto 2 videa mě tak "očarovaly" že následovalo nesmělé dotazování ohledně motoru atd. Doufám že jsem ti tímto promluvím do srdce, takže bych se zklidnil mladej a počkal až ti bude 18 a jinak řekni bráchovi (bo čí je ten zelený saloon) a? tě občas sveze, našel bych si zatím jinou zábavu a víc se (v tvém věku) věnoval škole, já jsem ve 14ti ani nevěděl co to je internet...

hm,teda Jardo to není ten nejlepší příklad :D ne každý má tu možnost aby mu rodiče koupili ve 20ti BMW 320i kupé.Tys to tu psal jako jako kdyby si byl stará máza a on že si má pěkně počkat.... Tys taky nečekal jako jini kluci,než začli chodit do práce a našetřili si na svý vysněný báwo...tak zas nepřeháněj... :D ty woe dívám se na to znovu a věta,promluvím do srdce nebo takže bych se sklidnil mladej od Tebe fakt sedí... :mrgreen:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Já jen to co říkali mě v 17ti! tak abych zklidnil hormon, dneska je ta mládež prostě nevyspitatelná, když si matně vzpomenu co jsem v jeho letech dělal já, je to prostě k smíchu, proč by měli všichni platit a jeden chlapeček co mu je kdoví kolik tu měl mít přístup zadáčo... to si sem může rovnou přitáhnout všechny své kamarády a ta placená sekce se rovnou může zrušit :wink:
Ber to tak, že čím jiným se tady mám teď zabavit (hlavně u complu) než tímto>škopek.jpg a pak to dopadá takhle>tommano_v12.jpg
takže ber to tak že to tady píšu lehce "pod vlivem" :mrgreen:
Přílohy
škopek.jpg
škopek.jpg (33.56 KiB) Zobrazeno 1086 x
tommano_v12.jpg
tommano_v12.jpg (31.51 KiB) Zobrazeno 1086 x
Zave
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Zave »

kurva Jardo, neblbni :oops: :lol:
to byl hukot, hlavne kdyz si zacal hekat na hlavaku :lol:
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Slavisimo »

Jawak píše:Co to tady čtu :?
no tim zelenym(modrym) se vozim kdy chci, !!zbytek ti napisu pres icq!!
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Slavisimo »

no ja myslim ze to nema cenu dal rozebirat...SMAZAT!
Odpovědět