Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ŠKODA-PODRUHÉ

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Milda

#1 Příspěvek od Milda »

TAK JAK TO SLEDEJI UŽ JE TO TADY!!!!!! PLATÍCÍ ČLENOVÉ SE DOHADUJÍ KDO DOSTAL POTVRZENKU A KDO NE,DALŠÍ TÉMA CO KOMU JDE SPUSTIT A JAK SE TAM DOSTAT!!!!DŘÍVE TO BYL DOBRÝ SERVER O AUTECH ZNAČKY BMW.TEĎ TO ZAČÍNÁ BÝT DOBRÉ U E30 TAK POKUD SE TU NIC NEZMĚNÍ,TAK HO VŠEM DOPORUČUJI.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Milda píše:TAK JAK TO SLEDEJI UŽ JE TO TADY!!!!!! PLATÍCÍ ČLENOVÉ SE DOHADUJÍ KDO DOSTAL POTVRZENKU A KDO NE,DALŠÍ TÉMA CO KOMU JDE SPUSTIT A JAK SE TAM DOSTAT!!!!DŘÍVE TO BYL DOBRÝ SERVER O AUTECH ZNAČKY BMW.TEĎ TO ZAČÍNÁ BÝT DOBRÉ U E30 TAK POKUD SE TU NIC NEZMĚNÍ,TAK HO VŠEM DOPORUČUJI.

já taky :lol:
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od pryfish »

a co jsem rikala uplne na zacatku? :)))
margos
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od margos »

Zapamatoval jsem si jednu pasáž, která se do týhle situace hodí. Ezechiel 25,17: Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.
A když uvalím svou mstu na Tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh!!!
Pavel

#5 Příspěvek od Pavel »

margos píše:Zapamatoval jsem si jednu pasáž, která se do týhle situace hodí. Ezechiel 25,17: Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.
A když uvalím svou mstu na Tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh!!!

Ámen... :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Jmenuji se uši a ty jsi až po uši v hovnech ............
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od patras Čestný člen »

pryfish píše:a co jsem rikala uplne na zacatku? :)))

)spoustu bejkaren :)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Kriznik

#8 Příspěvek od Kriznik »

taky jsem se podivil jak se to tady "zformalnelo"

rozhodne ze svyho nazoru bych nechal pristupny dulezity veci

downloady, obrazky atd. nejsou dulezity, ale treba technicky data a servis? ... to si myslim ze pro lidi co jednou neco potrebuji je nesmysl se hlasit jako member a platit

na mym serveru mel bmwklub.cz v puvodni podobe traffic pres 3gb za mesic (bez multimedii, ktere byly mimo server)
kolik ma ted?

jen tak by me to zajimalo, asi otazka pro skautika
skautik Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Kriznik píše:taky jsem se podivil jak se to tady "zformalnelo"

rozhodne ze svyho nazoru bych nechal pristupny dulezity veci

downloady, obrazky atd. nejsou dulezity, ale treba technicky data a servis? ... to si myslim ze pro lidi co jednou neco potrebuji je nesmysl se hlasit jako member a platit

na mym serveru mel bmwklub.cz v puvodni podobe traffic pres 3gb za mesic (bez multimedii, ktere byly mimo server)
kolik ma ted?

jen tak by me to zajimalo, asi otazka pro skautika

mno za brezen tedkom 16GB a nejsou tu zadne pristupne multimedia, ale to je jedno protoze se system stehuje jinam, kde se prenos nebude resit. Takze nejake zmeny, co se tyce zobrazeni a prstupu pravdepodobne nastanou.

Jinak kdyz jsme u tech stranek, co domena? udelas si cas prepsat ji na klub?
Odpovědět