Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ŠKODA-PODRUHÉ
-
- Kontaktovat uživatele:
Zapamatoval jsem si jednu pasáž, která se do týhle situace hodí. Ezechiel 25,17: Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.
A když uvalím svou mstu na Tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh!!!
margos píše:Zapamatoval jsem si jednu pasáž, která se do týhle situace hodí. Ezechiel 25,17: Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.
Ámen...

taky jsem se podivil jak se to tady "zformalnelo"
rozhodne ze svyho nazoru bych nechal pristupny dulezity veci
downloady, obrazky atd. nejsou dulezity, ale treba technicky data a servis? ... to si myslim ze pro lidi co jednou neco potrebuji je nesmysl se hlasit jako member a platit
na mym serveru mel bmwklub.cz v puvodni podobe traffic pres 3gb za mesic (bez multimedii, ktere byly mimo server)
kolik ma ted?
jen tak by me to zajimalo, asi otazka pro skautika
downloady, obrazky atd. nejsou dulezity, ale treba technicky data a servis? ... to si myslim ze pro lidi co jednou neco potrebuji je nesmysl se hlasit jako member a platit
na mym serveru mel bmwklub.cz v puvodni podobe traffic pres 3gb za mesic (bez multimedii, ktere byly mimo server)
kolik ma ted?
Kriznik píše:taky jsem se podivil jak se to tady "zformalnelo"
kolik ma ted?
mno za brezen tedkom 16GB a nejsou tu zadne pristupne multimedia, ale to je jedno protoze se system stehuje jinam, kde se prenos nebude resit. Takze nejake zmeny, co se tyce zobrazeni a prstupu pravdepodobne nastanou.
Jinak kdyz jsme u tech stranek, co domena? udelas si cas prepsat ji na klub?