to fenri je mi uplne jedno jak ti co bezi, mi to bezi bez problemu a pokud nahodou ne, tak o tom vim, to mi muzes verit
ze ctvrtka na patek to nejelo, ale ty cisla samo sedi, v noci tu zase takova navstevnost neni.
Vidíš,mě jedno není,že je tenhle server na pikaču a má neustálé výpadky. To prosím není jen mé tvrzení. A nejde o to,jestli tu návštěvnost je,nebo neni,ten server by měl běžet furt,bez takových výpadků. Sem myslel,že členský příspěvky byly hlavně kvuli tomu,aby se udržel chod webu v provozu. No...moc to nejde.
Misa píše:Nechápu k čemu je tahle debata, hádat se kterou hodinu komu co kde nešlo ...
Mě to je ve finále u .... já jsem chtěl jen přispět tím že se mi toto stává, a ne jako buzeraci, ale jako upozornění, když se to jmenuje dotazy & připomínky & náměty.A je tu rozjetý na toto téma.
GeorgosAc píše:Skaute me to nefakalo a ostatni mi jelo vse. A vis jake mam problemy s pripojenim ... ale celkem koukam jak mas zmapovany pohyb lidi na foru .......
Misa píše:Nechápu k čemu je tahle debata, hádat se kterou hodinu komu co kde nešlo ...
Mě to je ve finále u .... já jsem chtěl jen přispět tím že se mi toto stává, a ne jako buzeraci, ale jako upozornění, když se to jmenuje dotazy & připomínky & náměty.A je tu rozjetý na toto téma.
tak tak ... neminim nikoho buzerovat, akorat jsem se vyjadril ze jsem se sem proste nedostal v ty dny a ze jsem asi nebyl sam ... za ty love by mohl byt kvalitnejsi serverhosting, ale uz se na tom asi pracuje, takze mlcim ...
jako clovek si celkem zvykne i na ty vypadky a jednou za cas udelat mensi nekolikatidenni odvykaci kuru od fora neni od veci ...
Hmm... Ono je asi teda v pořádku,že to nejde. Hold se s tim asi budem muset smířit,že se sem zkrátka "občas" nedostanem.
v poradku to neni, stejne jako to ze vic prsi nez snezi, ze ptaci maji nejakou nemoc, a stejne neni v poradku to ze zabijis cas nejen svuj tlachanim na webu...
Hmm... Ono je asi teda v pořádku,že to nejde. Hold se s tim asi budem muset smířit,že se sem zkrátka "občas" nedostanem.
v poradku to neni, stejne jako to ze vic prsi nez snezi, ze ptaci maji nejakou nemoc, a stejne neni v poradku to ze zabijis cas nejen svuj tlachanim na webu...
klub momentalne za hosting neplati nic, to co se platilo, bylo za prenesena data zpetne a nema cenu to rozebirat
u toho fora nesedim porad, ale jak jsem rekl, vim kdy to jede a kdy ne. pokud se restarujou sluzby tak je to tak prumerne jednou tydne. tzn vypadek na 30s
pokud se nekdo nemohl tyden dostat na web byl problem u nej, mozna na nejake proxy