Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

podpisy aj. upresneni

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
320i
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od 320i »

Kdyz uz tady nekdo natolik hyri aktivitou a hrabe se jinym v profilu, co takhle sepsat JASNE SPECIFIKACE toho co je a co neni male/velke...
Jak uz asi kde kdo vi, narazim tim na muj podpis.. Ano, kdysi se vedla rec na velikost obrazku ( http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... is+obrazek ) bo Slavisimo to rekl nejlepe... Jelikoz sem to proste nenasel, prepokladam (at me chytrejsi pouci a ukaze) ze se na to kazdej ( tim myslim kazdyho, kdo by s tim mohl neco udelat) VYSRAL...
To ze ma kazdej jinak nastavenej display ( pri mych 1280/960 mi to problem nedelalo) je vec jedna, to ze nekdo vi na jakym rameni se vyplakat je vec druha, ale vcelku dost me nasralo, ze dotycny, kdyz se nekomu pohrabe v profilu, neni ani schopnej napsat do SZ "hele sry, obrazek byl moc velkej, priskrt ho nebo to udelam ja" nebo jen "smaznul sem ti obrazek z podpisu,byl velkej"...vsechna cest, hrdino :mad:
Dal by me zajimlo jestli ten avatar ve velikosti 120x120 byl taky necim skodlivej pro zobrazovani...DIKY za odpoved :!:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

JO, to by mne taky zajimalo, kdo to byl :-) Nicmene je fakt, ze tw informovat mohl, pac to bylo fakt velky a navic bmw se netykajici ani trochu :-) Ale zlej zase betj tak moc nemusis, bo ujmu si tim nepobral zadnou ;-)
320i
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od 320i »

ujmu nepobral ale nasralo me to dost...nic to nemeni na tom ze nikde neni receno, jaka je max velikost obr v podpisu...
to ze fandim domovskymu tymu nema na beh klubu vliv...nikde neni receno ze podpis musi byt tematicky
castro
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od castro »

Myslim že jsme se tenkrat s Pryfish dohodli (spíš po tom co si to vydupala) že nějakejch 75pixelů na výšku je ok.

Jedinej kdo to dodržuje je George_D a má to dokonce ještě menší (60px).

IMHO do nějakých 90px je to ještě únosný.

tady jsou nějaký příklady:

60pxObrázek

65pxObrázek

70pxObrázek

75pxObrázek

80pxObrázek

85pxObrázek

90pxObrázek
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

kdyz vam nestaci ikona :D ... ( ja nic nemazal aby bylo jasno )
100RM

#6 Příspěvek od 100RM »

Chudacku 320i :-( Proste tvojmu klubu nefandili :-D
7er. True definition of luxury. Yours.
castro
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od castro »

100RM píše:Chudacku 320i :-( Proste tvojmu klubu nefandili :-D

BANÍK PY*O!!!!! :twisted: :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

lehkou dedukci zjistis kdo to byl...

a myslim si ze se ti ani neprizna :wink:

( jo a ja to nejsem) ....... do me se dotycny taky navazi.. byt neprimo )
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

castro píše:Myslim že jsme se tenkrat s Pryfish dohodli (spíš po tom co si to vydupala) že nějakejch 75pixelů na výšku je ok.
Jedinej kdo to dodržuje je George_D a má to dokonce ještě menší (60px).

jak jedinej??? :D a co tvojich 139 pixelů??? :D
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Slid

#10 Příspěvek od Slid »

já si jen tady napsal abych věděl kolik mám a jak to ladí :lol:
320i
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od 320i »

castro píše:že nějakejch 75pixelů na výšku je ok.

budu rad kdyz mi to pripomenes (link)
mimojiny taky to nedodrzujes (75px na vysku..viz tvuj podpis)

v tuhle chvili je mi to prd**e, jen me sere, ze se do toho dotycny pusti a neni schopen se za svou praci postavit, bo celit jejim nasledkum...

tematika podpisu je podle me u prdele vsem ( at uz je to reklama na svuj web(Hanz,Lopolo,Patras,George-ac(engine-sry, vim ze to tam ted uz nemas)) bo odkaz na bmwklub na jinej thread( at uz koupim/prodam/vymenim-je to proste jedno))...proste v tom podpisu at si kazdej uvede co chce-je to proste podpis..ze fandim HC Mountfield? a co? bydlim v budejkach 25 let, tak si je tam dam kdyz se jim dari...kde je receno ze podpis musi drzet tematiku...a ze mam rozliseni monitoru pravdepodobne vetsi nez ten aktivni trouba??? a co??? kde je napsano jaky mam dodrzet rozmery... :mad:
hele nechci cerit prilis vodu, tenhle tyden je tu az prilis rusno, ale tohle me fakt vyvedlo z miry...tak to, mila rado, berte jako podnet k jednani....mnozstvi vetsi nez male neni jednotka.....proste receno, uvedte presne miry max obr...s logem ste se taky nesrali, a vyber byl ciste na rade, proto selekci rozmeru udelejte tim samym stylem...alpuv argument ze to udela 1000reakci pro a proti neni argument ale licha starost..(sry alpe ale vis sam ze to tak neni)....

dokud se tu necha benevolence tak to bude vypadat timto stylem...v tuto chvili jsem ja tim cernym konem, neni cilem rady a ani nikoho z nas, aby tu dochazelo k naschvalnostem(jako ze vy mi neschvalite podpis, ja si tam natruc dam jeste vetsi, vy mi date bannana, ja se regnu pod jinym nickem a budu tady delat jeste vetsi bordel- na truc)...to nikam jinam nez k zaniku nevede...

proto rikam:" je mi u zadku kterej hrdina mi to smazal bez oznameni (at ho to hreje u srdce debilka)" ale bylo by treba upresnit hranice mezi pripustnym a nepripustnym v ramci celeho klubu...

to 100rm: ty slavisticka curino, ted si nadavej jak chces, ted uz muzes :lol: :lol: :lol:
320i
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od 320i »

navrhuju 600x150px
aby ste nerekli ze jen kecam :x
lupik

#13 Příspěvek od lupik »

320i píše:navrhuju 600x150px

a co se na to vysrat a dat si tam zase starej podpis 8) a vůbec, kdo to teda smazal ten podpis???? 8) mě neba hádat 8)
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od pryfish »

320i píše:navrhuju 600x150px

Ahoj,
chapu tvoje rozhorceni, asi bych byla hodne nasrana kdyby se mi nekdo hrabal v profilu aniz by neco zvejknul. Aspon ze slusnosti :)

Jenze podle myho nazoru velikost kterou navrhujes je hrozne ohromna a uplne zbytecna. 150 px - proč ? proboha, budeš tam davat fotku z foceni z koleji a chtit aby kazdej rozpoznal ksicht nebo svoji reklamu nebo obrazek auta kterej muzes dycky o neco zmensit...
Jak sem rekla ja bych navrhovala velikost max. do 80 px prijde mi to optimalni max. 100 - mam tu pred sebou coolruler a koukam do nej a premejslim nad nejschudnejsi variantou, ale 150*600 mi prijde strasne moc.
Ale tohle jen ukolem nasi rady, ja sem chtela vyjadrit svuj nazor na tohle tema.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

nejsem grafik, ale myslim si, ze ten obrazek na vysku by moh mit tak max 75pix a na sirku stejne jako je okno pro odpovedi (nekdo to zmerte, nemam ten coolruler ;-) )
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od pryfish »

Speedy píše:nejsem grafik, ale myslim si, ze ten obrazek na vysku by moh mit tak max 75pix a na sirku stejne jako je okno pro odpovedi (nekdo to zmerte, nemam ten coolruler ;-) )

ti to poslu ;) tim muzes merit strasne moc veci!!! :D

no na sirku monitoru to je prece hrozne relativni vzhledem k tomu, ze okno danyho fora se rozsiruje soubezne s rozlisenim monitoru :) ja mam treba na notasu rozliseni 1650*1050... takze podpis by mel u me byt siroky (merim cooooolrulerem) cca 1000 Px - az si takovej podpis dam a nekdo se pripoji s rozlisenim 800*600 tak bude pekne vytocenej ze musi scrollovat jeste tri monitory doprava :)

navrhuju vejsku 75px a sirku 400px

podpis je podpis a ne nejakej megaplovouci baner baniku, sparty nebo gigaobrazek toho jak nekdo lestil... :-)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

GeorgosAc píše:lehkou dedukci zjistis kdo to byl...

a myslim si ze se ti ani neprizna :wink:

( jo a ja to nejsem) ....... do me se dotycny taky navazi.. byt neprimo )

Jestli myslis me tak stim nemam nic spolecneho... Pro info ostatnim, presne kvuli tomuhle jsem urgoval radu pred par mesici, jak to dopadlo nemusim myslim nikomu z Vas vysvetlovat... :?
N54 PWR
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

myslel jsem okynko, kam pises ten text s odpovedi, ne okno browseru ;-)

2 Lukas: ale resili jsme to, jenom neni na vse cas.
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od pryfish »

Speedy píše:myslel jsem okynko, kam pises ten text s odpovedi, ne okno browseru ;-)

2 Lukas: ale resili jsme to, jenom neni na vse cas.

No vsak to ja myslim taky,
koukni se na to ze okno odpovedi se prizpusobuje, stejne jako tahle cela stranka rozlisenini. To muzes udelat tak ze si zmensujes postuplne okno na min a min a take se ti zmensuje okynko s opovedi.
Z toho vypliva ze na mem rozliseni si udelam banner sirokej treba 1200 px, u me to bude na velikost odpovedi, protoze mam relativne velkejm monitor, ale clovek kterej bude mit rozliseni 800*600 (tam bude okynko s opovedi siroky treba 600 px) bude muset scrollovat do strany aby videl muj banner, odpovedi atd... rozumis jak to myslim?
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

K čemu je dobrý obrázek v podpisu? Když se sejde v jedné diskusi hádka dvou nebo třech co mají podpisovací obrázek 600x300 a citují se navzájem tři stránky zpětně tak je čtení skoro jako detektivní pátrání :-(

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Odpovědět