castro píše:že nějakejch 75pixelů na výšku je ok.
budu rad kdyz mi to pripomenes (link)
mimojiny taky to nedodrzujes (75px na vysku..viz tvuj podpis)
v tuhle chvili je mi to prd**e, jen me sere, ze se do toho dotycny pusti a neni schopen se za svou praci postavit, bo celit jejim nasledkum...
tematika podpisu je podle me u prdele vsem ( at uz je to reklama na svuj web(Hanz,Lopolo,Patras,George-ac(engine-sry, vim ze to tam ted uz nemas)) bo odkaz na bmwklub na jinej thread( at uz koupim/prodam/vymenim-je to proste jedno))...proste v tom podpisu at si kazdej uvede co chce-je to proste podpis..ze fandim HC Mountfield? a co? bydlim v budejkach 25 let, tak si je tam dam kdyz se jim dari...kde je receno ze podpis musi drzet tematiku...a ze mam rozliseni monitoru pravdepodobne vetsi nez ten aktivni trouba??? a co??? kde je napsano jaky mam dodrzet rozmery...
hele nechci cerit prilis vodu, tenhle tyden je tu az prilis rusno, ale tohle me fakt vyvedlo z miry...tak to, mila rado, berte jako podnet k jednani....mnozstvi vetsi nez male neni jednotka.....proste receno, uvedte presne miry max obr...s logem ste se taky nesrali, a vyber byl ciste na rade, proto selekci rozmeru udelejte tim samym stylem...alpuv argument ze to udela 1000reakci pro a proti neni argument ale licha starost..(sry alpe ale vis sam ze to tak neni)....
dokud se tu necha benevolence tak to bude vypadat timto stylem...v tuto chvili jsem ja tim cernym konem, neni cilem rady a ani nikoho z nas, aby tu dochazelo k naschvalnostem(jako ze vy mi neschvalite podpis, ja si tam natruc dam jeste vetsi, vy mi date bannana, ja se regnu pod jinym nickem a budu tady delat jeste vetsi bordel- na truc)...to nikam jinam nez k zaniku nevede...
proto rikam:" je mi u zadku kterej hrdina mi to smazal bez oznameni (at ho to hreje u srdce debilka)" ale bylo by treba upresnit hranice mezi pripustnym a nepripustnym v ramci celeho klubu...
to 100rm: ty slavisticka curino, ted si nadavej jak chces, ted uz muzes