Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Diskuze k eshopu

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#121 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Fotas píše:
George_D píše:
surfis píše:[quote="George_D"]To je jako nosit tričko že skáču ze 4000m a neskočit :twisted: :lol: :smich2:

Ale on jeden takový človíček existuje... :wink:

Těch lidí je hafec ne jeden právě :lol: Třebas Fotas, Newmik, Fikux a určitě další a nosej ho a vyprávěj jak to bylo super :lol: :lol:

Georg_D, normalne si ma s tymto tvojim vyrokom nasral. :x My nejazdime na zrazy zbierat tricka :!: ,aby sme sa s nimi mohli chvalit, ale jazdime stovky kilometrov za dobrou partiou (aspon si to myslime). To nas sakra malo poznas na to, aby si mohol takuto blbost vypotit :!: :!: :evil: pozdravuje ta Fotaska 8O[/quote]

priste bych mu nedal žadnej štrudl..... :lol:
pozdravuje řízek :lol:
100RM

#122 Příspěvek od 100RM »

No strudl for George_D = more strudl for me, takze ja s reznovym nazorom souhlasim !

Zdravi StoErEm :-)
7er. True definition of luxury. Yours.
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od Fotas »

Budem o tom silne uvazovat :cry: Fotaska
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#124 Příspěvek od Fotas »

Nakolko, aby sme netrpeli nadváhou a neprejedali sa sladkým,tak
    STRUDL NO
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od Fotas »

a propo páni, chcel by som sa opýtať čo je s ostatným tovarom z e-shopu, ako napr. - športová mikina, vetrovka Huricane atd...
objednané 23.6.08!!!! Prosím o odpoved. Dík :( :x
jurasis

#126 Příspěvek od jurasis »

Fotas píše:a propo páni, chcel by som sa opýtať čo je s ostatným tovarom z e-shopu, ako napr. - športová mikina, vetrovka Huricane atd...

Tady je vysvětlení:

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=

Do týdne by se mělo začít s distribucí.
Nějak se nám to zamuchlalo, protože důvěra v dané slovo se dnes jaksi nenosí. :oops:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
globusman
Kontaktovat uživatele:

#127 Příspěvek od globusman »

jurasis píše:
Fotas píše:a propo páni, chcel by som sa opýtať čo je s ostatným tovarom z e-shopu, ako napr. - športová mikina, vetrovka Huricane atd...

Tady je vysvětlení:

Nějak se nám to zamuchlalo, protože důvěra v dané slovo se dnes jaksi nenosí. :oops:

V tom topicu se mluví jen o tričkách. O mikinách a větrovkách tam není ani slovo. Je to tak, že i mikiny a bundy bude dělat tatáž firma?
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od matal Moderátor »

globusman píše:
jurasis píše:

Tady je vysvětlení:

V tom topicu se mluví jen o tričkách. O mikinách a větrovkách tam není ani slovo. Je to tak, že i mikiny a bundy bude dělat tatáž firma?

Ale dobré jitro pane Dušane.. :D
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
globusman
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvek od globusman »

matal píše:
globusman píše:
jurasis píše:[quote="Fotas"]a propo páni, chcel by som sa opýtať čo je s ostatným tovarom z e-shopu, ako napr. - športová mikina, vetrovka Huricane atd...

Tady je vysvětlení:

Ale dobré jitro pane Dušane.. :D[/quote]

hele klídek, ptal se Fotas. Asi to, ze to vis ty neznamena, ze to vi vsichni. Celou dobu se mluvilo jen o trickach...
100RM

#130 Příspěvek od 100RM »

Ano, stejna firma. Prave tym, ze tych druhov bolo viac tak sa to "prej" zdrzelo...
globusman
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od globusman »

100RM píše:Ano, stejna firma. Prave tym, ze tych druhov bolo viac tak sa to "prej" zdrzelo...

Jo jo jo, to bude ten pravej důvod... Je toho na nás moc a máme v tom zmatky, tak to raději dělat nebudeme :-D A zkusíme jim to neříct, třeba si toho nevšimnou :-D A my si toho všimli...
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od Fotas »

jurasis píše:

Tady je vysvětlení:

Diky za vysvetlenie, aspon viem čo je s tým.
jurasis

#133 Příspěvek od jurasis »

Fotas píše:
jurasis píše:

Tady je vysvětlení:

Diky za vysvetlenie, aspon viem čo je s tým.

Nejni zač... :wink:
Pro vás dva všechno 8)

Doufám, že se potkáme v Tišnově. Jen Matal ještě neví, že dorazím :lol:
To si nenechám ujít... :wink:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
bmwmaniac
Kontaktovat uživatele:

#134 Příspěvek od bmwmaniac »

Nevíte někdo jak to vypadá s tričkama z e-shopu? Přišli už někomu?Vím že nejsu člen ale psalo se že si je nečleni mohli taky obědnat.Snad mě něgdo nesjede jako toho předemnou...... dik
100RM

#135 Příspěvek od 100RM »

bmwmaniac píše:Nevíte někdo jak to vypadá s tričkama z e-shopu? Přišli už někomu?Vím že nejsu člen ale psalo se že si je nečleni mohli taky obědnat.Snad mě něgdo nesjede jako toho předemnou...... dik

Tricka uz jsou v Tisnove v Kvetnici :-) Jelikoz si si ale neobjednal, tak mas smulu. Jestli si si objednal, tak musis pockat na odesilani.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#136 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

bmwmaniac píše:Nevíte někdo jak to vypadá s tričkama z e-shopu? Přišli už někomu?Vím že nejsu člen ale psalo se že si je nečleni mohli taky obědnat.Snad mě něgdo nesjede jako toho předemnou...... dik

ja te nesjedu , jen me to proste zajima.. na co chces tricko , nebo produkty bmwklubu , kdyz nejsi radnym clenem ? jen to jen dotaz ktery me zajima , nehledej za tim nic jineho......
bmwmaniac
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od bmwmaniac »

Obědnával a platil sem to v červnu. Díky.
bmwmaniac
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od bmwmaniac »

Protože su řeklbych velkej fanda do bmw?gdo me zna tak to moc dobre ví.Trika se me MOC libyla a radbych je nosil.pravda je ze nejsu clen a je to vuci clenum blby aby ho nosil gde gdo.členem se do budoucna stat chci ac nemam cas na jezdeni po srazech atd. ale jelikos mam na krku hypoteku a mame 3deti tak se clovek musi rozmyslet kam prave investovat.Tricka me platila mlada jako darek k svatku. asi chaby vysvetleni ale je to tak.
globusman
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od globusman »

bmwmaniac píše:Protože su řeklbych velkej fanda do bmw?gdo me zna tak to moc dobre ví.Trika se me MOC libyla a radbych je nosil.pravda je ze nejsu clen a je to vuci clenum blby aby ho nosil gde gdo.členem se do budoucna stat chci ac nemam cas na jezdeni po srazech atd. ale jelikos mam na krku hypoteku a mame 3deti tak se clovek musi rozmyslet kam prave investovat.Tricka me platila mlada jako darek k svatku. asi chaby vysvetleni ale je to tak.

Já pořád nechápu, proč fandové do BMW nekupují trika BMW, ale BMWKLUB... Já mám taky tři děti a manželku doma na mateřské a nějak jsem to zvládnul. Odpustil jsem si něco jiného a zaplatil jsem si členství. Když už ti mladá koupila trička, tak to pětikilo mahla taky přihodit a zaplatit ti i to členství... Zkus jí to navrhnout na Mikuláše, nebo na vánoce... ;-)

BTW, když jsi z Tišnova a jsi tak velkej fanda a chceš do klubu vstoupit, tak ses za náma aspoň mohl stavit, když jsme na Květnici trávili celý víkend...
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#140 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Na tohle já osobně mám zcela jinej názor, BMW KLUB není jen občanský sdružení, ale klub majitelů a příznivců BMW.

Co se týká triček, tak 90% jsem předal Matalovi na rozeslání, takže by jste je měli brzy mít doma v poště. Zbytek mám já, protože čekám na ty zbylé mikiny a pak to také rozešlem. Těch, kterých se to týká, budu informovat mailem.
Odpovědět