surfis píše:[quote="George_D"]To je jako nosit tričko že skáču ze 4000m a neskočit
Ale on jeden takový človíček existuje...
Těch lidí je hafec ne jeden právě Třebas Fotas, Newmik, Fikux a určitě další a nosej ho a vyprávěj jak to bylo super
Georg_D, normalne si ma s tymto tvojim vyrokom nasral. My nejazdime na zrazy zbierat tricka ,aby sme sa s nimi mohli chvalit, ale jazdime stovky kilometrov za dobrou partiou (aspon si to myslime). To nas sakra malo poznas na to, aby si mohol takuto blbost vypotit pozdravuje ta Fotaska[/quote]
priste bych mu nedal žadnej štrudl..... pozdravuje řízek
a propo páni, chcel by som sa opýtať čo je s ostatným tovarom z e-shopu, ako napr. - športová mikina, vetrovka Huricane atd...
objednané 23.6.08!!!! Prosím o odpoved. Dík
Fotas píše:a propo páni, chcel by som sa opýtať čo je s ostatným tovarom z e-shopu, ako napr. - športová mikina, vetrovka Huricane atd... objednané 23.6.08!!!! Prosím o odpoved. Dík
Fotas píše:a propo páni, chcel by som sa opýtať čo je s ostatným tovarom z e-shopu, ako napr. - športová mikina, vetrovka Huricane atd... objednané 23.6.08!!!! Prosím o odpoved. Dík
jurasis píše:[quote="Fotas"]a propo páni, chcel by som sa opýtať čo je s ostatným tovarom z e-shopu, ako napr. - športová mikina, vetrovka Huricane atd... objednané 23.6.08!!!! Prosím o odpoved. Dík
100RM píše:Ano, stejna firma. Prave tym, ze tych druhov bolo viac tak sa to "prej" zdrzelo...
Jo jo jo, to bude ten pravej důvod... Je toho na nás moc a máme v tom zmatky, tak to raději dělat nebudeme A zkusíme jim to neříct, třeba si toho nevšimnou A my si toho všimli...
Nevíte někdo jak to vypadá s tričkama z e-shopu? Přišli už někomu?Vím že nejsu člen ale psalo se že si je nečleni mohli taky obědnat.Snad mě něgdo nesjede jako toho předemnou...... dik
bmwmaniac píše:Nevíte někdo jak to vypadá s tričkama z e-shopu? Přišli už někomu?Vím že nejsu člen ale psalo se že si je nečleni mohli taky obědnat.Snad mě něgdo nesjede jako toho předemnou...... dik
Tricka uz jsou v Tisnove v Kvetnici Jelikoz si si ale neobjednal, tak mas smulu. Jestli si si objednal, tak musis pockat na odesilani.
bmwmaniac píše:Nevíte někdo jak to vypadá s tričkama z e-shopu? Přišli už někomu?Vím že nejsu člen ale psalo se že si je nečleni mohli taky obědnat.Snad mě něgdo nesjede jako toho předemnou...... dik
ja te nesjedu , jen me to proste zajima.. na co chces tricko , nebo produkty bmwklubu , kdyz nejsi radnym clenem ? jen to jen dotaz ktery me zajima , nehledej za tim nic jineho......
Protože su řeklbych velkej fanda do bmw?gdo me zna tak to moc dobre ví.Trika se me MOC libyla a radbych je nosil.pravda je ze nejsu clen a je to vuci clenum blby aby ho nosil gde gdo.členem se do budoucna stat chci ac nemam cas na jezdeni po srazech atd. ale jelikos mam na krku hypoteku a mame 3deti tak se clovek musi rozmyslet kam prave investovat.Tricka me platila mlada jako darek k svatku. asi chaby vysvetleni ale je to tak.
bmwmaniac píše:Protože su řeklbych velkej fanda do bmw?gdo me zna tak to moc dobre ví.Trika se me MOC libyla a radbych je nosil.pravda je ze nejsu clen a je to vuci clenum blby aby ho nosil gde gdo.členem se do budoucna stat chci ac nemam cas na jezdeni po srazech atd. ale jelikos mam na krku hypoteku a mame 3deti tak se clovek musi rozmyslet kam prave investovat.Tricka me platila mlada jako darek k svatku. asi chaby vysvetleni ale je to tak.
Já pořád nechápu, proč fandové do BMW nekupují trika BMW, ale BMWKLUB... Já mám taky tři děti a manželku doma na mateřské a nějak jsem to zvládnul. Odpustil jsem si něco jiného a zaplatil jsem si členství. Když už ti mladá koupila trička, tak to pětikilo mahla taky přihodit a zaplatit ti i to členství... Zkus jí to navrhnout na Mikuláše, nebo na vánoce...
BTW, když jsi z Tišnova a jsi tak velkej fanda a chceš do klubu vstoupit, tak ses za náma aspoň mohl stavit, když jsme na Květnici trávili celý víkend...
Na tohle já osobně mám zcela jinej názor, BMW KLUB není jen občanský sdružení, ale klub majitelů a příznivců BMW.
Co se týká triček, tak 90% jsem předal Matalovi na rozeslání, takže by jste je měli brzy mít doma v poště. Zbytek mám já, protože čekám na ty zbylé mikiny a pak to také rozešlem. Těch, kterých se to týká, budu informovat mailem.