Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
inzerce
dedek21 píše:Jakým spůsobem se dají podávat inzeráty?
c touto otazkou myslis ?
v sekci inzerce mas pravidla inzerce , ty doporucuji precist pred zalozenim inzeratu.
v pripade ze mate zajem o inzerci komerční , muezte mit dve varianty a to banner na foru ve 3 cenovych skupinach dle umisteni a vlastni sekci pod inzerci.
soukroma inzerce je bezplatna
-
- Kontaktovat uživatele:
Ať nezakládám nový topic....
Mám 2 návrhy pro vylepšení inzerce.
1) Při zakládání inzerátu, aby se zobrazili pravidla k založení inzerátu a po odkliknutí (nejlépe s prodlevou cca 10 sec.) teprve bude moci inzerát napsat. Pravidla by byla být označena výrazným nápisem ve smyslu: "Při nedodržení pravidla inzerátu, bude inzerát smazán"
2) pokud nebude inzerát dále než měsíc aktualizován, dojde k jeho přesunutí do koše.
1) Při zakládání inzerátu, aby se zobrazili pravidla k založení inzerátu a po odkliknutí (nejlépe s prodlevou cca 10 sec.) teprve bude moci inzerát napsat. Pravidla by byla být označena výrazným nápisem ve smyslu: "Při nedodržení pravidla inzerátu, bude inzerát smazán"
2) pokud nebude inzerát dále než měsíc aktualizován, dojde k jeho přesunutí do koše.
surfis píše:Ať nezakládám nový topic....
bod 1) by se dal vyresit popup oknem, bod 2 funguje po 365dnech.
surfis píše:Bod 1. by formou popup okna asi dobře nefungoval. Dneska mají na prohlížeči z 99% toto blokováno.
Bod 2. Měl bych tedy návrh na zkrácení doby aspoň na 2 měsíce. Pokud někdo 2 měsíce neaktualizuje, zřejmě inzerát není aktuální.
mozna bych dal vice, kdyz sem shanel auto, tak sem volal na dokonce skoro rok stary inzerat a auto bylo k mani, ale samozrejme beru v potaz, kdyz ma nekdo zajem na prodeji, tak by se mel snazit
vlevo je matal
a vpravo Killca 

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Surfis: Souhlas s obojim
Ještě jeden dotaz, jde udělat aby se v inzerci při založení přízpěvku založila stránka s předvyplněnýma oknama třebas daš novy přízpěvek a skočí tam okno jako při citaci třebas, kde už bude nějaký text a jen si zadavatel doplní udaje, normalně jen formou textu, žadny zaklikávátka??? V pravidlech by se jen napsalo, kdo nedodrží pravidla a nevyplní položky, které je nutné vyplnit, tak smazat a nazdar

Ještě jeden dotaz, jde udělat aby se v inzerci při založení přízpěvku založila stránka s předvyplněnýma oknama třebas daš novy přízpěvek a skočí tam okno jako při citaci třebas, kde už bude nějaký text a jen si zadavatel doplní udaje, normalně jen formou textu, žadny zaklikávátka??? V pravidlech by se jen napsalo, kdo nedodrží pravidla a nevyplní položky, které je nutné vyplnit, tak smazat a nazdar

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
BMWPower píše:Bych v inzerci udělal black list...Dnes mi totiž přišly zpátky nevyzvednuté díly a pomalu 800 za poštovný v chachrni...
Ten by Ti stejně moc nepomohl. Máte to dávat osobně nebo předem na účet... Vůbec bych se nesral...
Jo, a Killca Ti vysvětlí, jak se tady všichni snaží chovat slušně a mi je pořád neoprávněně podezříváme a snažíme se jim vnutit nějaký pravidla...

Sorry, Killčáku, ale to se prostě po včerejšku nabízelo...

.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
George_D píše:Surfis: Souhlas s obojim![]()
Jak jsem psal, predvyplnovani neni jednoduchy a jako citaci to kazdej smaze. Budu se s tim srat(a ted nevim jak) a vysledek bude k nicemu podle mne.