Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

inzerce

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
dedek21

#1 Příspěvek od dedek21 »

Jakým spůsobem se dají podávat inzeráty?
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

dedek21 píše:Jakým spůsobem se dají podávat inzeráty?

c touto otazkou myslis ?

v sekci inzerce mas pravidla inzerce , ty doporucuji precist pred zalozenim inzeratu.

v pripade ze mate zajem o inzerci komerční , muezte mit dve varianty a to banner na foru ve 3 cenovych skupinach dle umisteni a vlastni sekci pod inzerci.

soukroma inzerce je bezplatna
surfis
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od surfis »

Ať nezakládám nový topic....

Mám 2 návrhy pro vylepšení inzerce.

1) Při zakládání inzerátu, aby se zobrazili pravidla k založení inzerátu a po odkliknutí (nejlépe s prodlevou cca 10 sec.) teprve bude moci inzerát napsat. Pravidla by byla být označena výrazným nápisem ve smyslu: "Při nedodržení pravidla inzerátu, bude inzerát smazán"

2) pokud nebude inzerát dále než měsíc aktualizován, dojde k jeho přesunutí do koše.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

surfis píše:Ať nezakládám nový topic....

Mám 2 návrhy pro vylepšení inzerce.

1) Při zakládání inzerátu, aby se zobrazili pravidla k založení inzerátu a po odkliknutí (nejlépe s prodlevou cca 10 sec.) teprve bude moci inzerát napsat. Pravidla by byla být označena výrazným nápisem ve smyslu: "Při nedodržení pravidla inzerátu, bude inzerát smazán"

2) pokud nebude inzerát dále než měsíc aktualizován, dojde k jeho přesunutí do koše.

bod 1) by se dal vyresit popup oknem, bod 2 funguje po 365dnech.
surfis
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od surfis »

Bod 1. by formou popup okna asi dobře nefungoval. Dneska mají na prohlížeči z 99% toto blokováno.

Bod 2. Měl bych tedy návrh na zkrácení doby aspoň na 2 měsíce. Pokud někdo 2 měsíce neaktualizuje, zřejmě inzerát není aktuální.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Tenhle system nic takovyho neumi, takze jedine pockat na novy system. Procisteni muzu nastavit na kratsi dobu, klidne 2 mesice.
surfis
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od surfis »

Speedy píše:Tenhle system nic takovyho neumi

OK... :wink:

Speedy píše:Procisteni muzu nastavit na kratsi dobu, klidne 2 mesice.

To bych opravdu ocenil... Záleží, jak se k tomu postaví rada...
Killca

#8 Příspěvek od Killca »

surfis píše:Bod 1. by formou popup okna asi dobře nefungoval. Dneska mají na prohlížeči z 99% toto blokováno.

Bod 2. Měl bych tedy návrh na zkrácení doby aspoň na 2 měsíce. Pokud někdo 2 měsíce neaktualizuje, zřejmě inzerát není aktuální.

mozna bych dal vice, kdyz sem shanel auto, tak sem volal na dokonce skoro rok stary inzerat a auto bylo k mani, ale samozrejme beru v potaz, kdyz ma nekdo zajem na prodeji, tak by se mel snazit
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
100RM

#9 Příspěvek od 100RM »

Na inzertnich serverech si taky nastavis platnost, ale malokde to jde na vic jak 3 mesice. U nas myslim by bol mesiac ok, kto neaktualizuje, automaticky sa smazne a keby nahodou, moze si ho zalozit znovu.
7er. True definition of luxury. Yours.
surfis
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od surfis »

OK, jsem pro kompromis a nastavil bych platnost inzerátu 90 dní. Pokud během 90 dnů uživatel neaktualizuje svůj inzerát, skončí v koši. Myslím, že se tím inzerce značně zpřehlední...

100RMe hoď to jako návrh v radě. Děkuji
George_D
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od George_D »

Surfis: Souhlas s obojim :wink:

Ještě jeden dotaz, jde udělat aby se v inzerci při založení přízpěvku založila stránka s předvyplněnýma oknama třebas daš novy přízpěvek a skočí tam okno jako při citaci třebas, kde už bude nějaký text a jen si zadavatel doplní udaje, normalně jen formou textu, žadny zaklikávátka??? V pravidlech by se jen napsalo, kdo nedodrží pravidla a nevyplní položky, které je nutné vyplnit, tak smazat a nazdar :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od BMWPower »

Bych v inzerci udělal black list...Dnes mi totiž přišly zpátky nevyzvednuté díly a pomalu 800 za poštovný v chachrni... :mad:
jurasis

#13 Příspěvek od jurasis »

BMWPower píše:Bych v inzerci udělal black list...Dnes mi totiž přišly zpátky nevyzvednuté díly a pomalu 800 za poštovný v chachrni... :mad:

Ten by Ti stejně moc nepomohl. Máte to dávat osobně nebo předem na účet... Vůbec bych se nesral...

Jo, a Killca Ti vysvětlí, jak se tady všichni snaží chovat slušně a mi je pořád neoprávněně podezříváme a snažíme se jim vnutit nějaký pravidla... :wink:
Sorry, Killčáku, ale to se prostě po včerejšku nabízelo... :lol: 8)
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

George_D píše:Surfis: Souhlas s obojim :wink:

Ještě jeden dotaz, jde udělat aby se v inzerci při založení přízpěvku založila stránka s předvyplněnýma oknama třebas daš novy přízpěvek a skočí tam okno jako při citaci třebas, kde už bude nějaký text a jen si zadavatel doplní udaje, normalně jen formou textu, žadny zaklikávátka??? V pravidlech by se jen napsalo, kdo nedodrží pravidla a nevyplní položky, které je nutné vyplnit, tak smazat a nazdar :wink:

Jak jsem psal, predvyplnovani neni jednoduchy a jako citaci to kazdej smaze. Budu se s tim srat(a ted nevim jak) a vysledek bude k nicemu podle mne.
Killca

#15 Příspěvek od Killca »

jurasis píše:Jo, a Killca Ti vysvětlí, jak se tady všichni snaží chovat slušně a mi je pořád neoprávněně podezříváme a snažíme se jim vnutit nějaký pravidla... :wink:
Sorry, Killčáku, ale to se prostě po včerejšku nabízelo... :lol: 8)

to nebylo k inzerci ty V. tak néés. :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

Surfis dobrej nápad :wink:
Odpovědět