Pisal som to uz Lukasovi H. Pride mi trochu neprakticke, aby neclen hladal informacie o zaplateni clenskeho prispevku v sekcii "Clenska sekce". To je ten posledny odkaz na ktory som ako neclen klikol. Pod touto sekciou defaultne ocakavam stranku s dialogom login/pass pre vstup do casti webu pre clenov klubu. V zivote by ma nenapadlo, ze tam najdem info pre neclenov, ako sa stat clenmi

Informacie o ktorych hovorim by som cakal v sekcii FAQ resp. u vas je to "Nejcastejsi dotazy" - tiez neprakticky zvoleny nazov sekcie (alebo nestastny defaultny preklad?

Takto to napr. ma studentsky klub ktory ma cca 5000 clenov:
http://wiki.siliconhill.cz/Faq
Tam hned vidim, co znamena clenstvo v klubu, ako sa nim stat a kam poslat praxy, ale hlavne je to v sekcii FAQ, ktora je ta prva na ktoru vzdy kliknem, pretoze je velka pravdepodobnost, ze moju otazku malo predomnou uz X ludi...
Naznak toho co myslim je v sekcii "Informace o sdružení". Je tam krasne napisane kolko mam zaplatit, ale kam to mam do certa poslat?

Dalsia vec...kliknem na "Clenska sekce", otvori sa mi stranka kde v hornom menu mam odkaz na "Clenska sekce" uf...trochu zmetene a hlavne to uz odkazuje na inu stranku nez prvy link.
Dobre, kliknem na "Domovska stranka", cakal by som ze ma to vrati na uvodnu stranku BMW klubu, ale nestalo sa. Pride mi, ako keby niekto zobral nejaky stary web a strcil ho do PHPNuke aniz by sa zamyslel nad celkovou strukturou webu...
Takto mozem pokracovat dalej..."vyhladavanie"...vobec nieje jasne v com vyhladavam...atd atd...
Na zaver len dodam ze nechcem tymto kritizovat niekoho pracu. Vobec netusim kto robi web klubu. Berte to ako navrh na zamyslenie sa nad celkovou strukturou webu a informaciami ktore na nom su. Mozno to pre vas nieje prioritou...neviem. Ja tento web beriem ako vizitku tohto klubu a nieje mi celkom lahostajne ako vyzera.
Alex.