Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Organizace webu

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
netopier
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od netopier »

Ahoj.

Pisal som to uz Lukasovi H. Pride mi trochu neprakticke, aby neclen hladal informacie o zaplateni clenskeho prispevku v sekcii "Clenska sekce". To je ten posledny odkaz na ktory som ako neclen klikol. Pod touto sekciou defaultne ocakavam stranku s dialogom login/pass pre vstup do casti webu pre clenov klubu. V zivote by ma nenapadlo, ze tam najdem info pre neclenov, ako sa stat clenmi :-) Ani som nevidel, ze by sa to tak niekde robilo.

Informacie o ktorych hovorim by som cakal v sekcii FAQ resp. u vas je to "Nejcastejsi dotazy" - tiez neprakticky zvoleny nazov sekcie (alebo nestastny defaultny preklad? ;-).

Takto to napr. ma studentsky klub ktory ma cca 5000 clenov:
http://wiki.siliconhill.cz/Faq
Tam hned vidim, co znamena clenstvo v klubu, ako sa nim stat a kam poslat praxy, ale hlavne je to v sekcii FAQ, ktora je ta prva na ktoru vzdy kliknem, pretoze je velka pravdepodobnost, ze moju otazku malo predomnou uz X ludi...

Naznak toho co myslim je v sekcii "Informace o sdružení". Je tam krasne napisane kolko mam zaplatit, ale kam to mam do certa poslat? :) Cela tato sekcia by mohla byt v tom FAQ.

Dalsia vec...kliknem na "Clenska sekce", otvori sa mi stranka kde v hornom menu mam odkaz na "Clenska sekce" uf...trochu zmetene a hlavne to uz odkazuje na inu stranku nez prvy link.
Dobre, kliknem na "Domovska stranka", cakal by som ze ma to vrati na uvodnu stranku BMW klubu, ale nestalo sa. Pride mi, ako keby niekto zobral nejaky stary web a strcil ho do PHPNuke aniz by sa zamyslel nad celkovou strukturou webu...
Takto mozem pokracovat dalej..."vyhladavanie"...vobec nieje jasne v com vyhladavam...atd atd...

Na zaver len dodam ze nechcem tymto kritizovat niekoho pracu. Vobec netusim kto robi web klubu. Berte to ako navrh na zamyslenie sa nad celkovou strukturou webu a informaciami ktore na nom su. Mozno to pre vas nieje prioritou...neviem. Ja tento web beriem ako vizitku tohto klubu a nieje mi celkom lahostajne ako vyzera.

Alex.
100RM

#2 Příspěvek od 100RM »

Noo, v podstate mas pravdu, to ma nikdy nenapadlo...

K prvym pripomienkam ohladom linku mas pravdu uplnu, chcelo by to prekopat a prehodit info o registraci na viditelnejsie a zrozumitelnejsie miesto.

Ohladom popisu platby uz pravdu nemas. Neviem ako sa to zobrazuje tebe, ale jak ked kliknem vlavo na Clenska sekce, tak hned vidim popis, cislo uctu, co sa ma pouzit ako SS, VS a podobne, takze tam mi to pride v pohode.

Ale hovorim - napad dobry, urcite porozmyslame nad tym ako by sa to dalo zjednodusit, je pravda ze dotazov ohladom clenstva na mail rady neni zrovna malo...

Diky ;-)
7er. True definition of luxury. Yours.
netopier
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od netopier »

100RM píše:Ohladom popisu platby uz pravdu nemas. Neviem ako sa to zobrazuje tebe, ale jak ked kliknem vlavo na Clenska sekce, tak hned vidim popis, cislo uctu, co sa ma pouzit ako SS, VS a podobne, takze tam mi to pride v pohode.

Ano v tejto sekcii tie informacie su, ja som ale pisal, ze problem je, ze by som ich tu nikdy necakal.

Zas naopak v sekcii "Informace o sdružení" je vyska clenskeho prispevku, ale uz tam nieje cislo uctu resp. ako previest platbu.

Alex.
netopier
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od netopier »

Uz ste porozmyslali? ;-) Web stale rovnako nepouzitelny, novinky na uvodnej strane z unora a nikde ani naznak, ze by sa nieco dialo...
Pritom dat to do nejakej rozumnej formy je robota na jedno poobedie.

Niekde som cital, ze sa na zasadani vedenia klubu rozhodlo, ze sa neha spravit novy web...aky je aktualny stav?
100RM

#5 Příspěvek od 100RM »

Vlavo v menu sa pridala kolonka REGISTRACE, kde to je jednoducho predvyplnene a text dolu vysvetluje co je potreba urobit.

Stav noveho webu je taky, ze sa momentalne pozastavili vsetky investicie, aby sa na to nahrabali prachy, kedze lacnou zalezitostou to nebude. Popri tom sa dava dokopy technicke info, co vsetko je k webu potreba. Ked toto bude hotove, bude nasledovat vyberove rizeni.
7er. True definition of luxury. Yours.
netopier
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od netopier »

Spokojnost :-)
Odpovědět