Edit je k ničemu tam je vše jak má být ...
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=70786
Díky za odpověď a opravu

ARMAN píše:všimni si že u platičů je to v pořadku, nechtěl jsem zakladat tema ale chapu to jako prokleti neplatičům "ze zhora"
Blackie píše:No mě to taky pěkně štve,pořád tu vymejšlej pikačoviny proti neplatičům a podobně a pak v tom maj bordel i ty platící...Tak,koho sem teď urazil,tak směle do mě
George_D píše:Ne jde čistě jen o to, že se na foru něco podělá a hned neplatiči řvou jak je to proti nim, to že by mohl byt problem fora, to už nikoho nenapadne, natož aby třebas nějaký neplatič nedejbože poskytl pomoca Blackie mi přijde že se nudí, tak si přileje, ale co lidi jsou ruzny a tady už fakt nepřekvapí
George_D píše:Já jsem vychladlej a za změnama na foru stojim a podporuju je. Já si neplatim forum a podpis, to je pro mě bonus ke členství a kamarádům, podporuju klub, aby mohl fungovat a rozvíjet se. To jak, je na radě, kterou si volíme. Znám spousty nečlenu a jsou v pohodě, a nemaj ani za zlé, že se neplatičům zkracujou pérka, chápou to a vidí i to, že se to nedějej jen u nás, spíš to berou tak, že tady na klubu to ještě je v pohodě, takže i kdyby byl opravdu u nečlenů problém a u členů ne, proč to řešit, když toto forum není určené pro tyto lidi. To že je to lůza a xindlové, to tu píšeš jen ty, v mých očích to jsou normální lidi, i já takovej dřív byl, očividně s tím máš nějaký problém ty a ne já