Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Problém s TAGy ??!

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od illa-illa »

Může mi někdo říct co se stalo, že forum přidá do tagů jakésy kody ?? např tag IMG [img:0b8f9a7f47]
Edit je k ničemu tam je vše jak má být ...

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=70786

Díky za odpověď a opravu :? :wink:
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od illa-illa »

koukám i smiles jsou v tahu :)))
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od illa-illa »

Tak nějak mi to teď docvaklo, když jsem si projel par topicu .. to má být čistka vůči neplatícím lidem co se zde na foru pohybují ? Zákaz veškerých tagu fora ????
ARMAN

#4 Příspěvek od ARMAN »

všimni si že u platičů je to v pořadku, nechtěl jsem zakladat tema ale chapu to jako prokleti neplatičům "ze zhora" :)
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od illa-illa »

ARMAN píše:všimni si že u platičů je to v pořadku, nechtěl jsem zakladat tema ale chapu to jako prokleti neplatičům "ze zhora" :)

já si toho všiml .. ale to už je trošku moc ne ? Co takhle uplný zákaz vstupu na forum pro tu "špínu" co si neplatí členství ?

Nějaké rozumné důvody mi tady asi nikdo stejně nepodá že ? Co to má přinést ku prospěchu BMWklubu ( fora ) ???
ARMAN

#6 Příspěvek od ARMAN »

třeba je to jen chyba v matrixu ale nezda se mi
100RM

#7 Příspěvek od 100RM »

Problem nastal kvoli vypnutiu podpisu. Nejak sa to rozhodilo a nefunguje viac veci. Na odstraneni sa pracuje, ale neni to vec na chvilku, tak musite vydrzat.
7er. True definition of luxury. Yours.
Kami1

#8 Příspěvek od Kami1 »

illa-illa: Ses normalni? Snad bys tu nechtel zadara hazet smajliky, nedej boze mit prispevky prehledny.
Jen tak dal ((::smajliknadruhou:.))
ARMAN

#9 Příspěvek od ARMAN »

takže je to chyba v matrixu :)
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od illa-illa »

100RM píše:Problem nastal kvoli vypnutiu podpisu. Nejak sa to rozhodilo a nefunguje viac veci. Na odstraneni sa pracuje, ale neni to vec na chvilku, tak musite vydrzat.

Dobře.. dík za odpověď 100RMe
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#11 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

No mě to taky pěkně štve,pořád tu vymejšlej pikačoviny proti neplatičům a podobně a pak v tom maj bordel i ty platící... :D Tak,koho sem teď urazil,tak směle do mě :P
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
George_D
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od George_D »

Blackie píše:No mě to taky pěkně štve,pořád tu vymejšlej pikačoviny proti neplatičům a podobně a pak v tom maj bordel i ty platící... :D Tak,koho sem teď urazil,tak směle do mě :P

:?: Mužeš mi vysvětli smysl tvého přízpěvku??? Nějak to nepobíram.

Někdo se tu rozčiluje že tu něco nejdede a ještě bude pičovat, at to dá rychle někdo do kupy a samozřejmě to je proti neplatičům, i když je to chyba v systemu, tak běžte s prominuti do prdele, když to tu je tak nahovno. Nedej bože že musíte čekat, až to nějakej platič opraví, pro vaši spokojenost zdarma, tohle je furt dokola, jak u debilů :evil:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
ARMAN

#13 Příspěvek od ARMAN »

Nikdo nepičuje Džordži topik byl myšlen v dobrym jako upozorněni že něco nefunguje, ano mě se zdalo že to mohlo byt umyslny :oops: omlouvam se, moje chyba. Pokud si vzpominam nikdy jsem předtim neřekl slovo že je tu něco blbě apod jelikož si cenim praci jinych na chodu forumu ve svem volnem čase a zadarmo. Taky jsem to kdysi dělal je to nevděčna ale zaslužna prace ;)
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#14 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

To G_D: Já čekal,že se někdo chytne :wink: Já si vážim práce lidí tady na klubu,protože vim,že je to nevděčná práce,ale někdy už se to vážně přehání.... A příště zkus odpovědět v klidu :roll:
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
George_D
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od George_D »

Ne jde čistě jen o to, že se na foru něco podělá a hned neplatiči řvou jak je to proti nim, to že by mohl byt problem fora, to už nikoho nenapadne, natož aby třebas nějaký neplatič nedejbože poskytl pomoc :evil: a Blackie mi přijde že se nudí, tak si přileje, ale co lidi jsou ruzny a tady už fakt nepřekvapí :?
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od illa-illa »

George_D píše:Ne jde čistě jen o to, že se na foru něco podělá a hned neplatiči řvou jak je to proti nim, to že by mohl byt problem fora, to už nikoho nenapadne, natož aby třebas nějaký neplatič nedejbože poskytl pomoc :evil: a Blackie mi přijde že se nudí, tak si přileje, ale co lidi jsou ruzny a tady už fakt nepřekvapí :?

Jako Jiří promiň, ale co by tě napadlo kdyby jsi to ty zpozoroval jen u nečlenů a zbytek má vše ok ? Nekecej, že by tě nenapadlo to samé co mě

Obrázek z podpisu jsem si na výzvu z e-mailu ihned smazal .. tak mě ani nenapadlo, že se zde podnikla ůprava fora pro deaktivaci obrázků v podpise u neplatících . . . tak jsem si to dal dohromady jako další znevýhodnění ( k těm podpisům )

ad.: ... to že by mohl byt problem fora, to už nikoho nenapadne ... tím jsem začal topic a pak jsem napsal další názory, když nikdo nereagoval

A zkus prosímtě trochu vychladnout a psát o neplatících členech normálně a ne jako by byly všichni ti největší kryply a lůza co se tu pohybuje .. tebe se tady nikdo " nedotkl "

Měj se ;), Jirka
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Lukys318is »

Vzdycky jsem chtel neco napsat, k temhle tematum, ale ve finale mi to prislo zbytecny...a hlavne ted, kdyz zacatkem pristiho tydne budu platit clenstvi :D

"Neřeš nebo zaplať" :)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od George_D »

Já jsem vychladlej a za změnama na foru stojim a podporuju je. Já si neplatim forum a podpis, to je pro mě bonus ke členství a kamarádům, podporuju klub, aby mohl fungovat a rozvíjet se. To jak, je na radě, kterou si volíme. Znám spousty nečlenu a jsou v pohodě, a nemaj ani za zlé, že se neplatičům zkracujou pérka, chápou to a vidí i to, že se to nedějej jen u nás, spíš to berou tak, že tady na klubu to ještě je v pohodě, takže i kdyby byl opravdu u nečlenů problém a u členů ne, proč to řešit, když toto forum není určené pro tyto lidi. To že je to lůza a xindlové, to tu píšeš jen ty, v mých očích to jsou normální lidi, i já takovej dřív byl, očividně s tím máš nějaký problém ty a ne já 8)
Obrázek
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od illa-illa »

George_D píše:Já jsem vychladlej a za změnama na foru stojim a podporuju je. Já si neplatim forum a podpis, to je pro mě bonus ke členství a kamarádům, podporuju klub, aby mohl fungovat a rozvíjet se. To jak, je na radě, kterou si volíme. Znám spousty nečlenu a jsou v pohodě, a nemaj ani za zlé, že se neplatičům zkracujou pérka, chápou to a vidí i to, že se to nedějej jen u nás, spíš to berou tak, že tady na klubu to ještě je v pohodě, takže i kdyby byl opravdu u nečlenů problém a u členů ne, proč to řešit, když toto forum není určené pro tyto lidi. To že je to lůza a xindlové, to tu píšeš jen ty, v mých očích to jsou normální lidi, i já takovej dřív byl, očividně s tím máš nějaký problém ty a ne já 8)

Však jak jsem psal podpis jsme si smazal to mě opravdu netrápí .. já jsem se akorat lekl toho ze se zakazou i ty zakladni tagy fora ;) .. Já si členství zaplatit chci .. jen mě připada poslední dobou, že si to klub vynucuje ubíráním možností těch co neplatí .. což mi příjde trochu postavené na hlavu. Hlavní by mělo být dát výhodu a bonusy platícím a ne brát neplatícím ... Určitě moji myšlenku chápeš

"...To že je to lůza a xindlové, to tu píšeš jen ty, v mých očích to jsou normální lidi, i já takovej dřív byl ..." nic takového nepíšu jen mám pocit, že ty na neplatící členy tak nahlížíš ...

třeba hned tady : takže i kdyby byl opravdu u nečlenů problém a u členů ne, proč to řešit, když toto forum není určené pro tyto lidi.

"... očividně s tím máš nějaký problém ty a ne já ..."
Já měl jediný problém proč jsem tenhle thread založil viz titulek topicu Problém s TAGy ??! :)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od George_D »

V pohodě :wink:

To že se dělaj opatření proti neplatícím zní divně, ale s tím se neztotožnuji. Spíš bych to řekl jinak. Dělají se opatření pro to, bay se na foru líbilo víc členům OS, pro které je toto forum určeno, s čím doufám souhlasí i neplatiči. :wink:
Já chápu, že to v očích neplatících může vypadat všelijak, ale zas bych byl rád, pokud by tu byl pořádek celkově a zaměřilo se forum spíš na klubáky a na informace, ktery jsou k něčemu. Ale to už se tu řeší každou chvíli a myslím, že obecný názor všech členů je, aby tu byl pořádek a dobrá nálada. A to jak mezi členy, tak i nečleny, ale nečleni by měli chápat, že maj prostě jistá omezení :wink:
Obrázek
Odpovědět