Zdravím, mám takový menší problém, po přihlášení se mi pouze ukáže moje členské číslo s obrazkem. Po kliknití např. na fórum, mě to znovu žáda o přihlašeni a tak dokola. Je pravda, že jsem měnil heslo a od té doby nastaly problémy. Dělá to pouze na prohlížeči IE. Nějaké čudné.
Ještě nic .. Příjde mi poněkud nepraktický, když tohle zařizuje jeden člověk. Je mi jasný že nemá na práci jen BMW Klub, tak by nebylo možná od věci na tenhle post jmenovat ještě někoho dalšího . Ale je to jen návrh, nevím jak to celé funguje
Frogger píše:Ještě nic .. Příjde mi poněkud nepraktický, když tohle zařizuje jeden člověk. Je mi jasný že nemá na práci jen BMW Klub, tak by nebylo možná od věci na tenhle post jmenovat ještě někoho dalšího . Ale je to jen návrh, nevím jak to celé funguje
Ahoj, zasílal jsem poprvé členský poplatek, ale do zprávy jsem zapomněl uvést NICK atd. Bude tedy můj účet aktivován pouze na základě VS, dle kterého jsem platbu prováděl?
Paradoxně u první platby je důležitější VS (databáze je řazena dle členského čísla) a až pro prodloužení členství je lepší NICK (databáze aktivních členů je řazena podle nicků)...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Zdravím,někdy ke konci měsíce mi mělo skončit asi členství,čekal jsem na obdržení zprávy do mailu jak je tady všude psáno,nic takového se bohužel nekonalo a asi už konat nebude,teď mám díky tomu už omezen přístup,což mě dost mrzí.Prosím o vysvětlení a případné informace(č.ú. a třeba můj konst.symbol) ohledně platby pro obnovení členství.Děkuji.