mám otázku, neviete presne aký typ žiarovky ide do parkovacích svetiel na bmw 1 E87, ročník 2005?? Viem, že tam ide halogenová žiarovka, ale neviem či bajonetová, alebo napichávacia. Mimochodem mám bi-xenónové svetlá. Díky za odpoveď.
MOD Killca: pro ukazku jednani nechame nezmoderovane
bmw118d píše:???? však sa tam nedostal ani servisák z neautorizovaného servisu ty chuj český, si to vôbec videl??? tak drž hubu, keď nie, to mám najradšej mudrcov
hele , nechces se trochu mirnit s nadavkama ???? si bez pro radu nekam jinam a ne tady pouzivat takovy slovnik.,......
bmw118d píše:???? však sa tam nedostal ani servisák z neautorizovaného servisu ty chuj český, si to vôbec videl??? tak drž hubu, keď nie, to mám najradšej mudrcov
hele , nechces se trochu mirnit s nadavkama ???? si bez pro radu nekam jinam a ne tady pouzivat takovy slovnik.,......
normálne som sa tu opýtal a ten koko....t začal byť nepríjemný, tak čo riešiš, a mimochodom slovenské forum ohladom bmw je raz tak lepšie, a už mi tam aj poradili, majte sa hovada
normálne som sa tu opýtal a ten koko....t začal byť nepríjemný, tak čo riešiš, a mimochodom slovenské forum ohladom bmw je raz tak lepšie, a už mi tam aj poradili, majte sa hovada
Ty budeš děsnej frajer,co si neumí vyměnit ani žárovku,co?
Tak zklidni hormon,a jdi prudit na bmwklub.sk..
matal píše:Ty budeš děsnej frajer,co si neumí vyměnit ani žárovku,co? Tak zklidni hormon,a jdi prudit na bmwklub.sk..
Lépe bych to nenapsal.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
hele klidni se jako ptat se jaka je zarovka to je uz trosku moc ne kdyz to auto vlastnis nemyslis.. nenavazim se jenom mi to prijde smutny tot vse, a jestli se ti tam nedostal ani servisak tak mam pro tebe jedinou radu zmen servis pac o tom autu bude asi vedet stejny h...o jako ty.
a kdyz uz si neumis vyndat zarovku tak se staci kouknout do etk ne....
zdar ty vosle