Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E87 118d Žiarovka do parkovacích svetiel

vše o E81/E82, E87/E88, F20/F21/F22/F23, F40
Odpovědět
Zpráva
Autor
bmw118d

#1 Příspěvek od bmw118d »

Zdravím,

mám otázku, neviete presne aký typ žiarovky ide do parkovacích svetiel na bmw 1 E87, ročník 2005?? Viem, že tam ide halogenová žiarovka, ale neviem či bajonetová, alebo napichávacia. Mimochodem mám bi-xenónové svetlá. Díky za odpoveď.

MOD Killca: pro ukazku jednani nechame nezmoderovane :)
lospiratos
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od lospiratos »

taky zdravim no snad nejses az takova lama na to abys neumel vyndat zarovku a podival se ty vole :tellme:
bmw118d

#3 Příspěvek od bmw118d »

???? však sa tam nedostal ani servisák z neautorizovaného servisu ty chuj český, si to vôbec videl??? tak drž hubu, keď nie, to mám najradšej mudrcov :mad:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

bmw118d píše:???? však sa tam nedostal ani servisák z neautorizovaného servisu ty chuj český, si to vôbec videl??? tak drž hubu, keď nie, to mám najradšej mudrcov :mad:

hele , nechces se trochu mirnit s nadavkama ???? si bez pro radu nekam jinam a ne tady pouzivat takovy slovnik.,...... :roll: :roll: :roll:
bmw118d

#5 Příspěvek od bmw118d »

GeorgosAc píše:
bmw118d píše:???? však sa tam nedostal ani servisák z neautorizovaného servisu ty chuj český, si to vôbec videl??? tak drž hubu, keď nie, to mám najradšej mudrcov :mad:

hele , nechces se trochu mirnit s nadavkama ???? si bez pro radu nekam jinam a ne tady pouzivat takovy slovnik.,...... :roll: :roll: :roll:

normálne som sa tu opýtal a ten koko....t začal byť nepríjemný, tak čo riešiš, a mimochodom slovenské forum ohladom bmw je raz tak lepšie, a už mi tam aj poradili, majte sa hovada :mad:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od matal Moderátor »

bmw118d píše:
GeorgosAc píše:

normálne som sa tu opýtal a ten koko....t začal byť nepríjemný, tak čo riešiš, a mimochodom slovenské forum ohladom bmw je raz tak lepšie, a už mi tam aj poradili, majte sa hovada :mad:

Ty budeš děsnej frajer,co si neumí vyměnit ani žárovku,co?
Tak zklidni hormon,a jdi prudit na bmwklub.sk.. :fuck:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#7 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

matal píše:Ty budeš děsnej frajer,co si neumí vyměnit ani žárovku,co?
Tak zklidni hormon,a jdi prudit na bmwklub.sk.. :fuck:

Lépe bych to nenapsal.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
lospiratos
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od lospiratos »

hele klidni se jako ptat se jaka je zarovka to je uz trosku moc ne kdyz to auto vlastnis nemyslis.. nenavazim se jenom mi to prijde smutny tot vse, a jestli se ti tam nedostal ani servisak tak mam pro tebe jedinou radu zmen servis pac o tom autu bude asi vedet stejny h...o jako ty.
a kdyz uz si neumis vyndat zarovku tak se staci kouknout do etk ne....
zdar ty vosle
BMWX5power

#9 Příspěvek od BMWX5power »

Takový debilové to to akrád kurvěj.
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Hyri »

Zas nejaky mudry kokot .... kup si 1 a rob dobre meno ... zestav sa u mna ja ti ju vymenim.... :twisted:
Odpovědět