tento týden jsem si pořídil e87 120d r.v. 2006 a z jízdy a řízení jsem úplně unesen (přesedl jsem z audi), leč potýkám se s několika "problémy":
1) nemůžu najít uvnitř kabiny tlačítko, které by otevřelo zevnitř kufr. Vím, že to je hodně trapný problém, ale je to tak

2)Další věc je, že nevím, jak ideálně chytnout ty 5té dveře rukou a otevřít je tak, abych se co nejmíň umazal, pokud jsou třeba mokré. Za co je chytáte? Strčit prsty pod ně a zvednout mi nepřijde moc optimální.
3) trápí mě blinkry. Nemůžu si zvyknout, jak fungují. Teď je to tak, že když pohnu páčkou blinkru, tak se spustí blikání a páčka se okamžitě vrátí do výchozí středové polohy. Pokud provádím velký pohyb volantem (klasicky zatáčení), tak se po skončení úkonu blinkry samy vypnou. Pokud ovšem používám blinkr jen k upozornění při přejíždění z pruhu do pruhu, tak se samy nevypnou a musím je vypnout ručně. Jelikož je páčka HODNĚ citlivá, tak je třeba s ní pohnout pouze řádově milimetry, jinak se spustí blinkry na druhou stranu... Což zpočátku u mě vedlo k tomu, že jsem tu blikal doprava, tu doleva, tu doprava - než jsem nalezl vhodně citlivou polohu pro vypnutí a nezapnutí dalšího blikání.
Dá se toto nějak přenastavit/přeprogramovat, aby páčky byly buď hrubší, nebo fungovaly jinak? Jak s tím válčíte vy? Mám si na to zvyknout?
Díky za případnou pomoc