Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW motor
Ahoj, rád bych si asi pořídil BMW 116i z roku 2008 , ale je to 1,6ka s 90kW.
Doporučujete nebo je lepší už ten dvoulitr, co se dělal, jak jsem četl, od roku 2009 také s 90kW? já jen zda je nějaký rozdíl ve výkonu 1,6-ky s 90kW a 2.0 také s 90kW.
A pak bych měl dotázek, zda je nějaký dobrý servis na BMW neorigo ...Praha, Plzen a tak.....slyšel jsem, že origo servisy si berou i jen za výměnu oleje 8tisíc včetně práce, takže raději nějaký neorigo. Na druhou stranu, raději se ptám na nějaké dobré reference, dneska obecně servisům člověk moc důvěřovat nemůže. Jistota, že mi v cizím servisu vymění mimo co jsem chtěl dobrou součástku za opotřebovanější je celkem možná.
Doporučujete nebo je lepší už ten dvoulitr, co se dělal, jak jsem četl, od roku 2009 také s 90kW? já jen zda je nějaký rozdíl ve výkonu 1,6-ky s 90kW a 2.0 také s 90kW.
A pak bych měl dotázek, zda je nějaký dobrý servis na BMW neorigo ...Praha, Plzen a tak.....slyšel jsem, že origo servisy si berou i jen za výměnu oleje 8tisíc včetně práce, takže raději nějaký neorigo. Na druhou stranu, raději se ptám na nějaké dobré reference, dneska obecně servisům člověk moc důvěřovat nemůže. Jistota, že mi v cizím servisu vymění mimo co jsem chtěl dobrou součástku za opotřebovanější je celkem možná.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
jazet píše:Fatal Design píše:116i měly tuším trable s přeskakováním rozvoďáku jestli se nepletu ...
Taky si myslim,ze 116i nebrat-problemovej motor,lepsi bude 118i,nebo 120i
takhle, myslíš ani 116i s 1,6 , ani 116i s 2.0 ? mě šlo jen o tyhle dva motory

xyron píše:co se tyce servisu, podivej se do sekce "zkusenosti se servisy a prodejci"
Souhlas. V Praze jich i pár patří tady klubákům, takže toho bych se držel… V Plzni popravdě nevím, prolez jsem to fórum horem dolem a doporučení na nikoho (mimo E3x modely) jsem nenašel, tam by mě případné tipy taky zajímaly.