Miguel píše:Diagnostika určitě něco ukáže když jede motor v nouzáku nebo je jiný problém při kterém už se rozsvítí kontrolka
Prave ze nic, nekdy ten pulmotor zhasne jen kdyz uberes plyn a jedes chvili do 120 km/h. Nic jineho nesviti, jen ten pulmotor se sem tam rozne.
Pripojeno na diagnostiku a no code.
Mam podezreni na ty predni zaluzie na chladici, neotviraji se ani po delsim pridani plynu. Auto zrejme dosahne kritickeho bodu vody a snizi vykon, po chvilce to zmizi a vse zas funguje v poradku.
Nevite kde jsou v tomhle modelu pojistky, zkusim projet aspon ty.
To je, ovsem aby toho nebylo treba menit vic, treba za tech litru ctyricet. Bylo to unahlene co jsem napsal, samozrejme ze si nikdo nenecha dobrovolne rozstrelit motor, ale mam takovy neprijemny dojem ze era kdy motor prezil kastli je nenavratne pryc.
Pokud se zdejší zastoupení k tomu postaví zády, jel bych do německa. Pokud je zaplacen SERVICE INCLUSIVE – 5 LET /100 000 KM tak nechápu proč by to neměli vyřešit.
Volal jsem do BMW Praha a mam prej smulu, svolavacka byla jen na urcite vozy a na me VIN se to nevztahuje. All inclusiv se vztahuje jen na bezny servis , jako je vymena oleju, kapalin atd..
Do Nemecka to mam z Ostravska dost z ruky, to opravdu radsi zaplatim ty dva litry ze sveho.
creck píše:Volal jsem do BMW Praha a mam prej smulu, svolavacka byla jen na urcite vozy a na me VIN se to nevztahuje. All inclusiv se vztahuje jen na bezny servis , jako je vymena oleju, kapalin atd..
Do Nemecka to mam z Ostravska dost z ruky, to opravdu radsi zaplatim ty dva litry ze sveho.
A proč z Ovy voláš do Prahy?? Tak zkus CarTec v Ostravě nebo Synot ve Zlíně, popřípadě Horimex Olomouc Třeba se zachovají někde jinak.
creck píše:Volal jsem do BMW Praha a mam prej smulu, svolavacka byla jen na urcite vozy a na me VIN se to nevztahuje. All inclusiv se vztahuje jen na bezny servis , jako je vymena oleju, kapalin atd..
A proč z Ovy voláš do Prahy?? Tak zkus CarTec v Ostravě nebo Synot ve Zlíně, popřípadě Horimex Olomouc Třeba se zachovají někde jinak.
V Cartecu mi rekli ze nejsou primi zastupci a ze by to museli projednat s Prahou.
V Praze ze nemam narok. Docela jsem z tohodle jednani taky v soku, tahanice kvuli soucastky za litr s automobilkou jako je BMW, kdy evidentne se jedna o vadnou soucastku z vyroby.
Zlin ani Olomouc pro me taky nic neresi. Uspora by byla minimalni.