Ali píše:bergos píše:jj, jedině tam zajet a ukradnout si to zpátky.
Mmmm.. Tak to je v riti.. :-/
Sice nechci, ale uz se s nim zacinam loucit.. Snad aspon neskoncil na dily..
Nebo jeste sance, ze to byl prelud.. Ale nevim kolik cervenych kupatek s Prazskou SPZ jezdi v ukraine, doufam ze co nejmin..
Červených kupátek na Ukrajině, s pražskou SPZ bylo opravdu pomálu...jedno jediné..... a o dvě křižovatky dál jsem viděl Opel Omega MV6 v Caravanu (dvě generace zpátky), taktéž Praha..... bud byl Ukrajinskej zátah na Prahu, nebo Praha jela na výlet nebo na nějakou služebku
Je fakt že když jsme jeli tam, tak nám kontrolovali auto zhruba dvě hodiny a zjištovali, jestli je vůbec naše a jestli patří firmě....... a když jsme jeli zpátky, kontrolovali nás asi tři hodiny a auto nám chtěli skoro rozebrat, ale viděli, že bych se jim tam poch.al, tak se na to vyprdli

JAko kontroly ukrutný, ale stačí mít v peněžence 100 dolarů a jedeš jak nic.... jako mezi Německem a francií
Mimochodem..... když už jsme u toho placení. Změřili mě ve městě (112km/hod), při předjíždění delší kolony kamionů a polorozpadlých autobusů, na plné dvojté z kopečka (do kopce vedli dva pruhy pro ty pomalejší)......a cenofka? 40 hriven a dvě piva Staropramen, co jsem tam koupil zhruba za dvě a půl hrivny

(1 hrivna je zhruba 4,20Kč

). Abych pravdu řekl, ani nevím, jaké tam jsou rychlostní limity........
A přesně takhle to funguje na hranicích
Jinak s tím vydáváním aut zpátky.....neexistuje, jak tu bylo napsáno...je to bráno jako jejich majetek