Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Krádež - prosím pomozte!!

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
martin33
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od martin33 »

slušnej výkon :lol: :lol: a jestli je na UK tak se s ním rozluč nadobro Ukraina auta nevydává ani Rusko. Berou to jako jejich majetek :cry: :cry:
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#62 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

martin33 píše:slušnej výkon :lol: :lol: a jestli je na UK tak se s ním rozluč nadobro Ukraina auta nevydává ani Rusko. Berou to jako jejich majetek :cry: :cry:

jj, jedině tam zajet a ukradnout si to zpátky.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Ali

#63 Příspěvek od Ali »

bergos píše:
martin33 píše:slušnej výkon :lol: :lol: a jestli je na UK tak se s ním rozluč nadobro Ukraina auta nevydává ani Rusko. Berou to jako jejich majetek :cry: :cry:

Mmmm.. Tak to je v riti.. :-/
Sice nechci, ale uz se s nim zacinam loucit.. Snad aspon neskoncil na dily.. :evil:
Nebo jeste sance, ze to byl prelud.. Ale nevim kolik cervenych kupatek s Prazskou SPZ jezdi v ukraine, doufam ze co nejmin..
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od mkalous »

Ali píše:
bergos píše:

Mmmm.. Tak to je v riti.. :-/
Sice nechci, ale uz se s nim zacinam loucit.. Snad aspon neskoncil na dily.. :evil:
Nebo jeste sance, ze to byl prelud.. Ale nevim kolik cervenych kupatek s Prazskou SPZ jezdi v ukraine, doufam ze co nejmin..

Červených kupátek na Ukrajině, s pražskou SPZ bylo opravdu pomálu...jedno jediné..... a o dvě křižovatky dál jsem viděl Opel Omega MV6 v Caravanu (dvě generace zpátky), taktéž Praha..... bud byl Ukrajinskej zátah na Prahu, nebo Praha jela na výlet nebo na nějakou služebku :-)
Je fakt že když jsme jeli tam, tak nám kontrolovali auto zhruba dvě hodiny a zjištovali, jestli je vůbec naše a jestli patří firmě....... a když jsme jeli zpátky, kontrolovali nás asi tři hodiny a auto nám chtěli skoro rozebrat, ale viděli, že bych se jim tam poch.al, tak se na to vyprdli :-) JAko kontroly ukrutný, ale stačí mít v peněžence 100 dolarů a jedeš jak nic.... jako mezi Německem a francií :-)
Mimochodem..... když už jsme u toho placení. Změřili mě ve městě (112km/hod), při předjíždění delší kolony kamionů a polorozpadlých autobusů, na plné dvojté z kopečka (do kopce vedli dva pruhy pro ty pomalejší)......a cenofka? 40 hriven a dvě piva Staropramen, co jsem tam koupil zhruba za dvě a půl hrivny :-) (1 hrivna je zhruba 4,20Kč :-) ). Abych pravdu řekl, ani nevím, jaké tam jsou rychlostní limity........
A přesně takhle to funguje na hranicích :-)

Jinak s tím vydáváním aut zpátky.....neexistuje, jak tu bylo napsáno...je to bráno jako jejich majetek :-(
Ali

#65 Příspěvek od Ali »

Vyborny.. :roll: a nejaky lepsi zpravy by nebyly?? :?
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od mkalous »

Ali píše:Vyborny.. :roll: a nejaky lepsi zpravy by nebyly?? :?

řekl bych ti, že venku svítí sluníčko a bude teplo, kdyby to byla pravda a kdyby tě to potěšilo.....

bejt tebou.......doufám, že je v čechách a že se najde někde kousek za Prahou. NA Ukrajinu jako takovou bych absolutně zapoměl.....jestl ise dostalo tam, jezdí už na ukrajinskejch značkách....Baworáků je tam skroo tolik, co Žigulíků :-)
NA druhou stranu, když vezmu práci zdejších hledačů ukradenejch aut /čti policie Čr).......spolehl bych se na pomoc kamarádů a hledal na vlastní pěst v okolí.....
Já už taky 5 let čekám na ukradenej Renault19 :-( a bez závěru....
klein

#67 Příspěvek od klein »

Tak až mě začne nějaké báwo vytěsňovat ze silnice, aspoň budu vědět proč.. :twisted: A nálepku z BIG BMW mám taky na levém zadním okýnku :roll:
Ali

#68 Příspěvek od Ali »

klein píše:Tak až mě začne nějaké báwo vytěsňovat ze silnice, aspoň budu vědět proč.. :twisted: A nálepku z BIG BMW mám taky na levém zadním okýnku :roll:

Neber si to tak.. :tongue:
1. Nevim o jedinym pripadu, ze by to nekdo sel rovnou vyridit.
2. Prohlidni si jeste jednou fotky!! :roll:
Jezdi plno jinejch, co jsou mymu podobnejsi, tem se omlouvam za komplikace, ale dokud jsou mezi nama i hajzlove, co kradou cizi veci. :evil: Tak je potreba bejt trosku obezretnejsi a pomahat si aspon mezi sebou. Kdyz uz Policie funguje jen jako archiv na protokoly... :Confused2: A pokud od toho mas doklady, tak se asi nemusis moc bat.. :roll:
klein

#69 Příspěvek od klein »

jojo, souhlasím s tebou - a červných kupín isek si teda vždycky všímám :twisted: takže když bych viděl to tvoje, dám ti vědět. Mimochodem, bydlím na Žižkově, takže s isem parkuju v garáži. Hlavně po tom, co jsem ve starém sedanu našel dlažební kostku prohozenou okýnkem u spolujezdce..A to jsem parkoval pod svýma oknama!!! Asi bych toho ksindla zabil :!: :!:
castro
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od castro »

...
fotobobo

#71 Příspěvek od fotobobo »

Ali píše:Ahoj vsichni,
Prosim o pomoc!
30.8. 2007 mi byl na v Praze 5 na Smichove na naplavce kousek od botelu Admiral ukradenej muj Mmmazel :evil: :x :cry: :x
Je to cerveny coupe E36 318is v M-paketu s orig. Mkovejma kolama ( vzadu 245 vepredu 225 ) je to rok '93. A ma dost hlucnej vejfuk s tuningovou koncovkou, mracitka. SPZ (pokud tam jeste bude) je 7A5 18-19
Poznavaci znameni je hlavne kraval z vejfuku :) jinak mala samolepka "És" (znacka obleceni a doplnku) na viku od kufru, vedle znacky, mala samolepka Etnies, napravo na prednim narazniku pod svetlem a Big BMW samolepka na levym zadnim okynku. Lak uz je trosku vysisovanej, hlavne strecha a viko kufru.
Pokud ho kdekoliv uvidite tak (nejlepe prizabijte ridice :twisted: ) nebo radsi volejte Policii a me prosim kontaktujte na SZ.

PS: Plus touto zpravou prosim adminy, aby inzerat rozkopirovali, nebo presunuli jeste do temat, kam se to obvykle dela.. Jsem tu jeste trosku lamka a nechtel jsem tim zadelat celej web. Taky kdyby byla moznost vam na mail poslat fotky aby jste mi je sem vyjimecne vyvesili, tak bych byl moc rad. A pokud se najde, tak jen co ho nejak zprovoznim, tak uz si 100% zaplatim clenstvi :) :oops: :)
Take lidi kteri chodej na jiny weby kde by to melo viset, tak at me prosim okopirujou a povesej i tam. Predem dik vsem!!
( mno a ted jdu brecet do kouta mam ho ani ne tri mesice a jeste ho splacim.. :cry: )

To je dost divny...Co jsi tam mel za zabezpeceni?
Mel jsi tam imobiliser v klicku?
Od koho jsi to kupoval, a kolik ti dal klicku?
Anonymous

#72 Příspěvek od Anonymous »

fotobobo píše:To je dost divny...Co jsi tam mel za zabezpeceni?
Mel jsi tam imobiliser v klicku?
Od koho jsi to kupoval, a kolik ti dal klicku?

Nevim co presne myslis ze je divnyho??
To ze nekdo leze do cizy veci? Nebo ze existujou lidi, ktery z toho maj dost slusny zivobyti, nebo jen to, ze my to auto nekdo ukrad... :angry:
Koupil jsem to pres moble.de v nemecku od nejakyho mladyho reznika s rodinkou, kterej si stavel baracek a doma dosli prachy, tak se rozhodl sporit a jezdit zatim jen Tranzitem... (rekl bych ze na ktratsi obdobi)
Klicky jsem k tomu mel dva. Matrici a klic bez DO jen se svetylkem. Origo z ty doby.
Auto bylo s manualem a vsemy tüw ( komplet papiry od M-paketu, snizenymu podvozku ( myslim ze ne origo BMW ) kol, radia...
Rekl bych, ze to auto nemelo v puvodu jediny problem..
Vsechny ty papriry a klice mam jeste u sebe..

Ted jsem si po dlouhy dobe poridil alespon nejaky priblizovadlo za cenu veru lidovou.. Je to sranda motokara, ale bezpecnost jak na kole :?
Sbiram penize na neco slusnejsiho, ale jeste stale splacim "svoje" iso...

PS:Rozdil svezeni mezi BMW a Daihatsu Cuore vic nez pobavi.. :D :) :D
Ali

#73 Příspěvek od Ali »

To jsem byl ja...
Odpovědět