Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradeno BMW 525td 2A0..Pha 4 Boží mlýny melou....

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od illa-illa »

Sem z toho v piči ... zasrany kurvy :evil: :evil: :evil:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Baxon »

jak už jsem psal v předešlým treadu

Nic mně nedokáže nadzvednou víc ze židle, jak lůza na kterou ještě státu odvádíme dávky, která nadělá tolik škody slušnejm lidem v jejich běžným životě.
Pokud od ted uvidím v Mpaketový černý pětce v dieslu někoho jinýho než Martinéze, okamžitě zastavuju s teleskopem v ruce..............................
Doufám že se ty koštata neměli jen čím odvést a zanechaj ho někde na polní cestě.
Budu mít oči na stopkách. Vím jakej to je pocit nenajít před barákem svojí káru, za to bych sekal ruce bez nároku na invalidní důchod!!!!

Já to kóduju i v garáži.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#23 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

To snad né :? zmrdi zkurwení.... podle toho co píšeš Tě upálil někdo ze známých...teda aspoň mi to tak příjde....někdo kdo věděl kde bydlíš,kde parkuješ a že nejsi doma ,ale kalíš....teda jestli jsem to dobře pochopil...lidi jsou neskutečný svině a pro pár korun podělaj klidně člověka co je má za kamaráda....
Martinéz

#24 Příspěvek od Martinéz »

M3maniac píše:To snad né :? zmrdi zkurwení.... podle toho co píšeš Tě upálil někdo ze známých...teda aspoň mi to tak příjde....někdo kdo věděl kde bydlíš,kde parkuješ a že nejsi doma ,ale kalíš....teda jestli jsem to dobře pochopil...lidi jsou neskutečný svině a pro pár korun podělaj klidně člověka co je má za kamaráda....

kdyz mi ted vychladla palice, musim rict, ze se pod to zrejme lze podepsat. Nekdo sel najisto, chtel epesniho darce organu.. zdravej naftovej motor a kastle, interier jen k nabastleni, kola.. no humus. Druhak se trosku bojim, ze stopy muzou vest i sem.. precejen jsem tu nejakej patek a v tom kvantu lidi co se tu protoci je mozny vse.. :cry:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Martinéz píše:
M3maniac píše:To snad né :? zmrdi zkurwení.... podle toho co píšeš Tě upálil někdo ze známých...teda aspoň mi to tak příjde....někdo kdo věděl kde bydlíš,kde parkuješ a že nejsi doma ,ale kalíš....teda jestli jsem to dobře pochopil...lidi jsou neskutečný svině a pro pár korun podělaj klidně člověka co je má za kamaráda....

kdyz mi ted vychladla palice, musim rict, ze se pod to zrejme lze podepsat. Nekdo sel najisto, chtel epesniho darce organu.. zdravej naftovej motor a kastle, interier jen k nabastleni, kola.. no humus. Druhak se trosku bojim, ze stopy muzou vest i sem.. precejen jsem tu nejakej patek a v tom kvantu lidi co se tu protoci je mozny vse.. :cry:

To ano i to je možný....je téměř jistý ,že i tady jsou různá individua schopný čehokoliv....ale spíš to bude kombinace něčeho s někým s tvého okolí....chápeš.....nikdo tady neví kde bydlíš a kdy půjdeš chlastat do rána...
atimen
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od atimen »

ja bych normalne sekal ruce..... a hotovo i tem zkurvenym ciganum co kradou penezenky..... jinak doufam ze se auti najde.... a jeste dotaz v tom aute nebyl zadnej alarm nebo imobilizer ? nebo pres to se taky dostaly?..... jo kurvy kdyt voni meli klice to je v prdeli ....
fafejta

#27 Příspěvek od fafejta »

Na tohle je nejúčinnější tajný vypínač/nebo radši dva/ vypínající elektromagnetický ventil na naftovým vedení po vozem.
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od illa-illa »

atimen píše:ja bych normalne sekal ruce..... a hotovo i tem zkurvenym ciganum co kradou penezenky..... jinak doufam ze se auti najde.... a jeste dotaz v tom aute nebyl zadnej alarm nebo imobilizer ? nebo pres to se taky dostaly?..... jo kurvy kdyt voni meli klice to je v prdeli ....

Priste si to precti cele ... pise ze mu vybrali byt, vzali TP + klice a odjeli :sneaky:
atimen
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od atimen »

illa-illa píše:
atimen píše:ja bych normalne sekal ruce..... a hotovo i tem zkurvenym ciganum co kradou penezenky..... jinak doufam ze se auti najde.... a jeste dotaz v tom aute nebyl zadnej alarm nebo imobilizer ? nebo pres to se taky dostaly?..... jo kurvy kdyt voni meli klice to je v prdeli ....

Priste si to precti cele ... pise ze mu vybrali byt, vzali TP + klice a odjeli :sneaky:

ja sem cet ze mu vzaly klice....technicak...ten sem myslel ze mel u sebe v penezence....ne ? to je v prdeli ....nevim proc si to lidi navzajem delaji .... sekat sekat a sekat ruce za to .... ale drzim palce aby se auti naslo takovy vyjimecny... pokud ho nerozeberou tak se unas neschova
pazda
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od pazda »

tahle E34 je pro me urcitym etalonem a vzorem pro vzhled a stav moji budouci, proto me to fakt dorazilo a doufam ze ty zmrdy chytej a auto se najde.. kazdopadne budu sledovat silnice
Kvidas

#31 Příspěvek od Kvidas »

snad se najde, protoze v aute je podle fotek hodne lasky!!!
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od RuDoSh »

:savle: :savle: :sad2:
STEVE

#33 Příspěvek od STEVE »

kamo ta sms byla pro me byla velka rana...Mrzi mne to uz kvuli tobe.

Na MBCC uz jsem to dal, kdybych ti mohl jeste nejak pichnout, tak se ozvi...
Martinéz

#34 Příspěvek od Martinéz »

moc vsem dik za projevenou soustrast.. rano se jdu podivat na fotku toho ksindla, maji ji zrejme u pumpy.. no a potom odjizdim na zaplacenou dovolenou, na kterou :savle:
Martinéz

#35 Příspěvek od Martinéz »

jo a technivak velkej jsem nasel, takze mam oba.. ale muzu si s nimi tak akorat vytrit.. :cry:
castro
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od castro »

Ještě jsem po tom co jsem Tě vysadil tak okounil po pankráci, asi k ničemu ale nedalo mi to :-( tu fotku co jsi mi dal jsem ještě dal týpkům od policie co seděli ve feldě... řikal jsem jim co se stalo a věděli o co jde, tak jsem jim to jen šoupnul, kdyby něco viděli....

zítra budu asi ještě jezdit a koukat, slyšel jsem něco o nějakym gangu z okolí tvého bydliště co se zaměřují na krádeže, hlavně bmw. Více tady nebudu psát, až zjistim jména a adresy, dám hned vědět.

btw: je mi to strašně líto... :( :( :( :(
Marek-is

#37 Příspěvek od Marek-is »

zazil jsem to s bawem podle uplne stejneho scenare....a konec byl takovej ze auto jsem si nasel...takže tobe at to dopadne taky tak 8)
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#38 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

castro píše:Ještě jsem po tom co jsem Tě vysadil tak okounil po pankráci, asi k ničemu ale nedalo mi to :-( tu fotku co jsi mi dal jsem ještě dal týpkům od policie co seděli ve feldě... řikal jsem jim co se stalo a věděli o co jde, tak jsem jim to jen šoupnul, kdyby něco viděli....

zítra budu asi ještě jezdit a koukat, slyšel jsem něco o nějakym gangu z okolí tvého bydliště co se zaměřují na krádeže, hlavně bmw. Více tady nebudu psát, až zjistim jména a adresy, dám hned vědět.

btw: je mi to strašně líto... :( :( :( :(

castro, držím ti palce že něco zjistíš a ještě lépe že se najde celé auto. byla by strašná škoda o takový skvost přijít. :cool2:
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Martinéz

#39 Příspěvek od Martinéz »

no jako najit se to, tak litaj do podzima rachejtle a spunty.. jsem jako telo bez duse, uplne,.. a jeste me zabiji, ze zitra odjizdim a sance s emi zmensi :cry:
coupe328
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od coupe328 »

nekdo na TF napsal..Dneska okolo 21 hodiny jelo nachlup stejny, bez znacek proti me u galerie Butovice smerem na radlickou... ale jestli to bylo presne vono nevim, uz byla tma, ale kola melo urcite stejny a vyfuk taky...

jen se divim ze to ten kluk za nim nestocil,pritom to vedel uz od odpoledne :?
Odpovědět