M3maniac píše:To snad nézmrdi zkurwení.... podle toho co píšeš Tě upálil někdo ze známých...teda aspoň mi to tak příjde....někdo kdo věděl kde bydlíš,kde parkuješ a že nejsi doma ,ale kalíš....teda jestli jsem to dobře pochopil...lidi jsou neskutečný svině a pro pár korun podělaj klidně člověka co je má za kamaráda....
Martinéz píše:M3maniac píše:To snad nézmrdi zkurwení.... podle toho co píšeš Tě upálil někdo ze známých...teda aspoň mi to tak příjde....někdo kdo věděl kde bydlíš,kde parkuješ a že nejsi doma ,ale kalíš....teda jestli jsem to dobře pochopil...lidi jsou neskutečný svině a pro pár korun podělaj klidně člověka co je má za kamaráda....
kdyz mi ted vychladla palice, musim rict, ze se pod to zrejme lze podepsat. Nekdo sel najisto, chtel epesniho darce organu.. zdravej naftovej motor a kastle, interier jen k nabastleni, kola.. no humus. Druhak se trosku bojim, ze stopy muzou vest i sem.. precejen jsem tu nejakej patek a v tom kvantu lidi co se tu protoci je mozny vse..
atimen píše:ja bych normalne sekal ruce..... a hotovo i tem zkurvenym ciganum co kradou penezenky..... jinak doufam ze se auti najde.... a jeste dotaz v tom aute nebyl zadnej alarm nebo imobilizer ? nebo pres to se taky dostaly?..... jo kurvy kdyt voni meli klice to je v prdeli ....
illa-illa píše:atimen píše:ja bych normalne sekal ruce..... a hotovo i tem zkurvenym ciganum co kradou penezenky..... jinak doufam ze se auti najde.... a jeste dotaz v tom aute nebyl zadnej alarm nebo imobilizer ? nebo pres to se taky dostaly?..... jo kurvy kdyt voni meli klice to je v prdeli ....
Priste si to precti cele ... pise ze mu vybrali byt, vzali TP + klice a odjeli
castro píše:Ještě jsem po tom co jsem Tě vysadil tak okounil po pankráci, asi k ničemu ale nedalo mi totu fotku co jsi mi dal jsem ještě dal týpkům od policie co seděli ve feldě... řikal jsem jim co se stalo a věděli o co jde, tak jsem jim to jen šoupnul, kdyby něco viděli....
zítra budu asi ještě jezdit a koukat, slyšel jsem něco o nějakym gangu z okolí tvého bydliště co se zaměřují na krádeže, hlavně bmw. Více tady nebudu psát, až zjistim jména a adresy, dám hned vědět.
btw: je mi to strašně líto...![]()
![]()
![]()