kdyz mi ted vychladla palice, musim rict, ze se pod to zrejme lze podepsat. Nekdo sel najisto, chtel epesniho darce organu.. zdravej naftovej motor a kastle, interier jen k nabastleni, kola.. no humus. Druhak se trosku bojim, ze stopy muzou vest i sem.. precejen jsem tu nejakej patek a v tom kvantu lidi co se tu protoci je mozny vse..M3maniac píše:To snad nézmrdi zkurwení.... podle toho co píšeš Tě upálil někdo ze známých...teda aspoň mi to tak příjde....někdo kdo věděl kde bydlíš,kde parkuješ a že nejsi doma ,ale kalíš....teda jestli jsem to dobře pochopil...lidi jsou neskutečný svině a pro pár korun podělaj klidně člověka co je má za kamaráda....
To ano i to je možný....je téměř jistý ,že i tady jsou různá individua schopný čehokoliv....ale spíš to bude kombinace něčeho s někým s tvého okolí....chápeš.....nikdo tady neví kde bydlíš a kdy půjdeš chlastat do rána...Martinéz píše:kdyz mi ted vychladla palice, musim rict, ze se pod to zrejme lze podepsat. Nekdo sel najisto, chtel epesniho darce organu.. zdravej naftovej motor a kastle, interier jen k nabastleni, kola.. no humus. Druhak se trosku bojim, ze stopy muzou vest i sem.. precejen jsem tu nejakej patek a v tom kvantu lidi co se tu protoci je mozny vse..M3maniac píše:To snad nézmrdi zkurwení.... podle toho co píšeš Tě upálil někdo ze známých...teda aspoň mi to tak příjde....někdo kdo věděl kde bydlíš,kde parkuješ a že nejsi doma ,ale kalíš....teda jestli jsem to dobře pochopil...lidi jsou neskutečný svině a pro pár korun podělaj klidně člověka co je má za kamaráda....
Priste si to precti cele ... pise ze mu vybrali byt, vzali TP + klice a odjeliatimen píše:ja bych normalne sekal ruce..... a hotovo i tem zkurvenym ciganum co kradou penezenky..... jinak doufam ze se auti najde.... a jeste dotaz v tom aute nebyl zadnej alarm nebo imobilizer ? nebo pres to se taky dostaly?..... jo kurvy kdyt voni meli klice to je v prdeli ....
ja sem cet ze mu vzaly klice....technicak...ten sem myslel ze mel u sebe v penezence....ne ? to je v prdeli ....nevim proc si to lidi navzajem delaji .... sekat sekat a sekat ruce za to .... ale drzim palce aby se auti naslo takovy vyjimecny... pokud ho nerozeberou tak se unas neschovailla-illa píše:Priste si to precti cele ... pise ze mu vybrali byt, vzali TP + klice a odjeliatimen píše:ja bych normalne sekal ruce..... a hotovo i tem zkurvenym ciganum co kradou penezenky..... jinak doufam ze se auti najde.... a jeste dotaz v tom aute nebyl zadnej alarm nebo imobilizer ? nebo pres to se taky dostaly?..... jo kurvy kdyt voni meli klice to je v prdeli ....
castro, držím ti palce že něco zjistíš a ještě lépe že se najde celé auto. byla by strašná škoda o takový skvost přijít.castro píše:Ještě jsem po tom co jsem Tě vysadil tak okounil po pankráci, asi k ničemu ale nedalo mi totu fotku co jsi mi dal jsem ještě dal týpkům od policie co seděli ve feldě... řikal jsem jim co se stalo a věděli o co jde, tak jsem jim to jen šoupnul, kdyby něco viděli....
zítra budu asi ještě jezdit a koukat, slyšel jsem něco o nějakym gangu z okolí tvého bydliště co se zaměřují na krádeže, hlavně bmw. Více tady nebudu psát, až zjistim jména a adresy, dám hned vědět.
btw: je mi to strašně líto...![]()
![]()
![]()