Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ukradeno BMW 525td 2A0..Pha 4 Boží mlýny melou....
na Praze 4 pozor!!! upozorňoval jsem mezi svátkama že se mi někdo pokusil odcizit 525iXT - E34 a od té doby to zkusil ještě 3x. Už tam neni ani jeden zámek v pohodě... Ale už se těšim až příjde po čtvrté.. mám pro něj překvapení a myslím že se i potkáme..
pak sem dám jeho fotku po našem setkání... Zmrd jeden..

-
- Kontaktovat uživatele:
Giome píše:Kdybych ho náhodou někde potkal tak se ho nepustím,horší je,že ho znám jen z té fotky a nejsem si jistý jestli bych ho poznal pokud bych třeba jel pár metrů za ním.......nicméně v prvním příspěvku je telefoní číslo..to je přímo tvoje?
Klidně hned volat policii, ikdyž si nebudete jistí. Mají támhle dávat pokuty za parkování nebo mít nějakou akci? ikdby to nebylo ono, proto tu ta policie je, a můžou to zkusit prověřit.
Já nechápu toho hošíka z TF co psal že auto viděl včera v 21:00 na Radlický... proč nezavolal policii když už za nim nejel. K čemu je informace že někdy před x hodinama jsem to auto viděl tam a tam... Bud nic neviděl a jen chce být "užitečný" a nebo to nechápu :-/ já už takhle pronásledoval 3 auta co mi byli podezřelý a volal i policii at to prověří... za to člověk nic nedá.
Jsem z toho taky dost špatnej, stejně jako to vzalo u srdce hodně lidí tady... udělám co bude v mých silách abych nějak pomohl...
asi před hoďkou sem viděl dooost podobný i s dost podobnou značkou /( jel v protisměru, tak sem to nestih úplně zmerčit přesne v noci, ale ¨na 2AX XXXX dam ruku do vohně a určitě tolik libovek s timhle číslem neni) prostě E34 černá A1 stav s hodně podobnýma a možna i stejnýma kolama, s foliema, takže dovnitř sem neviděl co tam sedí
bylo to kousek od galerie butovice v tom zužení jak je radar směr centrum od tý galerky
bylo to kousek od galerie butovice v tom zužení jak je radar směr centrum od tý galerky
castro píše:Giome píše:Kdybych ho náhodou někde potkal tak se ho nepustím,horší je,že ho znám jen z té fotky a nejsem si jistý jestli bych ho poznal pokud bych třeba jel pár metrů za ním.......nicméně v prvním příspěvku je telefoní číslo..to je přímo tvoje?
Klidně hned volat policii, ikdyž si nebudete jistí. Mají támhle dávat pokuty za parkování nebo mít nějakou akci? ikdby to nebylo ono, proto tu ta policie je, a můžou to zkusit prověřit.
Já nechápu toho hošíka z TF co psal že auto viděl včera v 21:00 na Radlický... proč nezavolal policii když už za nim nejel. K čemu je informace že někdy před x hodinama jsem to auto viděl tam a tam... Bud nic neviděl a jen chce být "užitečný" a nebo to nechápu :-/ já už takhle pronásledoval 3 auta co mi byli podezřelý a volal i policii at to prověří... za to člověk nic nedá.
Jsem z toho taky dost špatnej, stejně jako to vzalo u srdce hodně lidí tady... udělám co bude v mých silách abych nějak pomohl...
tak dnes tam bylo zas, tak ted jen tam hledat, to auto na tech cislech porad jezdi....
vyjíždělo z ulice Butovická na Radlickou směr ta galerka
http://www.mapy.cz/#x=132933568@y=135823360@z=15@mm=ZP
-
- Kontaktovat uživatele:
Martinéz píše:Baxon píše:Martine, kolik jsi měl v nádrži nafty? Já jen kam mohli asi tak dojet bez dalšího natankování..............udělat si kolečko od tvýho baráku a poptat se na pár benzínkách. To by bylo aby se nenašlo, když nás je tu jak mravenců a ještě z celý republiky.
no, prave ze to bylo suchy, mozna by ani nedojeli daleko za prahu.. zkusil jsem 4 nejblizsi pumpy, u jedny jim cerny bavo ujelo, ale nakonec 39ka.. hlavne je to tam tezky, oni si nepamatujou, kamery kvuli mne projizdet nebudou a ochotny vetsinou taky ne
to je dobrá zpráva, že to bylo suchý, tím spíš si myslím, že je zatím zašitý v nějaký garáži v PZE. Snad nějaká náhoda pomůže tu tvojí káru najít a až se tu objeví fotka toho jelimana co to šlohnul nebo objednal, mno to bude zajímavý.....................řekl bych že je to ted hodně horký zboží.
eagle píše:na Praze 4 pozor!!! upozorňoval jsem mezi svátkama že se mi někdo pokusil odcizit 525iXT - E34 a od té doby to zkusil ještě 3x. Už tam neni ani jeden zámek v pohodě... Ale už se těšim až příjde po čtvrté.. mám pro něj překvapení a myslím že se i potkáme..pak sem dám jeho fotku po našem setkání... Zmrd jeden..
hm, taky se mi tam někdo pokusil ukrást třícu...

Martinéz píše:lupik.. sedi to.. folie nemam, ale mam total cernej interier a roletu vzadu, takze auto vypada jako s foliema z vetsiny uhlu..
dojim a jedu tam,. jsem uplne roztresenej..
Tohle je hrozna skoda snad se brzy najde!! jinak ja byl cely vikend v praze a najezdil tam 150km ale nic jsem nezahlid

A jezdil jsem i vecer tak snad jste nevideli me auto ale to od Martineze...