Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradli mi ISO Kolín :-(

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od ISCOUPE »

John112 píše:
kosh píše:dobrý cikán = mrtvý cikán

Né že bych byl rasista 8) , ale moje řeč. Sice nevim co bych v tvým případě udělal, ale asi by neujel. Teda ovšem jestli si nejel ve Fabii 1.2HTP . Sry vím, že se to sem zrovna 2krát nehodí, ale třeba se najde jako Martinezova E34.

To auto kterým sem ho honil byl Renault Kangoo 1.5 dci stimhle autem nemáš šanci ani dojet nebo jak koliv sledovat ... BMW když ti nekdo chce ujet ujede ti... stimhle autem se nedá zkoro manévrovat... tak už to snad chápeš....
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od ISCOUPE »

Zdravim vás tu ... stalo se opravdu neočekávané... vim kdo mi ukrad auto ... vim kde ho najdu a vim kde sou moje veci z auta... do toho sem zjistil ještě dalších spousta lidí.. co se okolo motá... a je tu jeden problém... ty lidi nebudu jmenovat týká se to okraje prahy a okraje kolína.. potřebuju radu... vim a shodl semse na tom s pár lidma .. s kterejma sem to ted nějak řešil že jit po tedlech lidech je docela o pruser.. i stim že udajně jeden z nich teda hlavní aktér co mi auto ukrad.... je na polici jak doma ..a mel by to bejt udajně nějakej bonzák... vubec nevim co mám dělat jestli má cennu stim nekam jit.. nebo tak .. Prosím poradtě... dnes sem chtel jet do prahy.. okouknout toho zmrda... vymejšlel sem spostu variant... ale nechci přijít o kejhák.. Mám dělat jako bych to nevěděl ??? nebo zakročit...a toho zmrda proste nějak usvečit a nehcat zavřít...
Helldiver

#63 Příspěvek od Helldiver »

Hlavne nejednaj zbrklo, ale s chladnou hlavou, zisti si o tych ludoch co najviac, vsetko co mozes pouzit proti nim... A mozno by som to ani nepisal sem, predsa len si to tu moze citat hocikto...
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

Hm chlape, podle toho co píšeš, je těžko dát nějakou konkrétní radu. Hele vím, že Martinézovi ukradli E34 a nějakej zmrde*ek mu ji poslal do svodidel a taky to bylo na okraji Prahy. Jestli třeba nejde o ty samé lidi?! uvidíme, čím více informací tím lépe. Zatím bych vydržel co na to ostatní. :evil: :evil: :evil:
Martinéz

#65 Příspěvek od Martinéz »

Myslim, ze tvuj pripad bude trosku tvrdsi.. mne to vzal nejakej bytar, kterej bud o aute k mani vubec nevedel, nebo se sel naopak kouknout, jestli by se s nim nedalo ujet.. byl to nejakej amater, samotar, zacatecnik.. Tvoje uz smrdi gangem a zviratama.. Asi bych sam nejednal a promyslel to. Kdyz udelas grupu lidi a uberete kazdymu postupne kyslik, nic si z toho delat nebudou. Pokud je zranite, muze byt jeste pruser. Udat je je mozna reseni, ale Policie je bohuzel laksni, musis mit dukazy..
:cry:

kazdopadne drzim palce.. jsi na tom ted asi jako ja.. sice nemam auto tak vybydleny, ale dostalo jednu dobre mirenou..:( No a navic znas uz konkretni jmena lidi...
Coxik

#66 Příspěvek od Coxik »

Zdravim, pročetl jsem tohle celej příspěvek v první řadě ti chci popřát aby jsi au´to dal brzo do cajku. A jak jsi psal že víš kdo to je a tak. Hele pokud se zabejvaj jen staršíma autama tak to dělaj většinou rpo vrakárny a určitě od nich nehrozi že by tě zabili. Kdyby kradly to nej a na vývoz tak pak ano ale neuraž se ISO vypadalo fakt krasně ale už je to "šrot" takže elita zlodějů to fakt neni. A ještě když s tim kradou benzín. Možná to je moc militantní ale ja bych ho seznámil s něčim pěkně tvrdým a chtěl svoje věci zpět. Jo a policajti ti to na popud státního zástupce mohou zadržovat až 10 let. paráda co. A jen tak šetří to praha nebo Stč?
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od ISCOUPE »

Coxik píše:Zdravim, pročetl jsem tohle celej příspěvek v první řadě ti chci popřát aby jsi au´to dal brzo do cajku. A jak jsi psal že víš kdo to je a tak. Hele pokud se zabejvaj jen staršíma autama tak to dělaj většinou rpo vrakárny a určitě od nich nehrozi že by tě zabili. Kdyby kradly to nej a na vývoz tak pak ano ale neuraž se ISO vypadalo fakt krasně ale už je to "šrot" takže elita zlodějů to fakt neni. A ještě když s tim kradou benzín. Možná to je moc militantní ale ja bych ho seznámil s něčim pěkně tvrdým a chtěl svoje věci zpět. Jo a policajti ti to na popud státního zástupce mohou zadržovat až 10 let. paráda co. A jen tak šetří to praha nebo Stč?

Tohle řeší kriminálka z nymburka.. a šef policie Kolín
Coxik

#68 Příspěvek od Coxik »

Chmm tak to je blbé tam zatlačit neumim Praha by byla lepší. Ale pokud máš pocit že benga nekonaj nebo jsou nako provázaný tak se obrať na ÚOOZ jestli mas v Nymburku depozituru to nevim ale mužů zjistit. Stejně by jim to měly předat jak jsi to popisoval jsou dost rozvětvený.
Coxik

#69 Příspěvek od Coxik »

BTW pokud s tebou sepisovaly protokol tak by u toho fotky měly bejt v jakym stavu ho našli a ty jsou povinný ti vydat či můžes požádat o udělání svých z důvodu že by ti to ještě rozkradly benga jako mě :cry:
Viktor523i

#70 Příspěvek od Viktor523i »

Jestli nějakej od nich donáší fíkům informace tak pochybuju že by ho chytli a obvinili, takový lidi většinou potřebujou na větší ryby tak je nechávaj
Coxik

#71 Příspěvek od Coxik »

To je sice pravda. Ale "vydlák benga" ho nechaj ale ty druhy gumy rádi něco dělaj a jde o prémie a rivalita mezi krajema je taky jasna. Je akt že mě to moc nepomohlo ale dostal alespoň do rypaku od někoho na koho nemůže. ÚOOZ nepřijde dobrý den půjdeme spojlu na kávu že a ty alespoň nemáš omlácený klouby :lol:
Coxik

#72 Příspěvek od Coxik »

btw: větší ryby u těhle kretenů?? Tohle není výkvět galerky ale prach sprostej odpad. Ty ani nevědi jak velká ryba vypadá tak možná z TV
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od ISCOUPE »

Coxik píše:btw: větší ryby u těhle kretenů?? Tohle není výkvět galerky ale prach sprostej odpad. Ty ani nevědi jak velká ryba vypadá tak možná z TV

vim o co jde.... vim kdo to je... a co je to za lidi ... a vim který lidi stojej za nima.... moc bych to nerozebíral. je to prostě sračka a dávám od toho ruce pryč.... za to mi to auto nestojí...
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od Pazdi »

nechci tu nějak moralizovat bo takhle...samozřejmě na ně naběhnout s bejsbolkou je hovadina...mohl bys min. dostat přes držku...kdoví co jinýho...jinak možná bych to ale někam nahlásil...bo šmejdi seberou další auta a tak...(já vím, že to není tvůj problém...ale sám víš, jak ses cítil, když ti auto sebrali...)
Viktor523i

#75 Příspěvek od Viktor523i »

Zas tak špatně bych to neviděl...ať za nima stojí kdo stojí nás je rozhodně víc a taky nejsme loseři
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od ISCOUPE »

vím jak sem se cítil to vím... ale tohle jefakt sračka... kluci .. uplně to za hlavuneázim. jeste se poradim s pravničkou... ale znamejch mam spousty a ty maj taky spousty znamejch...a i kamaradi vedi co to je zač .. dnes sem to se všema probral a nikdo zamnou nebude stat jestli se nekdo dozví neco o mě ... proste konec.. a hotovka... a jako že se jedná i o lidi okolo kolina.. o kterejch sem dosud nevedel.. a ver te mi ze mám fakt nahnáno... neni to prdel.. oni ho stejně pustej... a odseru to já.... v lepším případě jens rozbytou držkou...

snažim se to promyslet co stim .. ale nejsem žadnej akční hrdina... a ani si na něj nechci hrát.. uvidim co se stim dá ještě dělat...
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od ISCOUPE »

Viktor523i píše:Zas tak špatně bych to neviděl...ať za nima stojí kdo stojí nás je rozhodně víc a taky nejsme loseři

a že nás je víc to máš sice pravdu ..ale pochybuju o tom že kdyby něco .. všichni budete najednou v mžiku u mě... chapej mě... a představsi že si v mí situaci...
Anonymous

#78 Příspěvek od Anonymous »

ISCOUPE píše:
John112 píše:
kosh píše:dobrý cikán = mrtvý cikán

Né že bych byl rasista 8) , ale moje řeč. Sice nevim co bych v tvým případě udělal, ale asi by neujel. Teda ovšem jestli si nejel ve Fabii 1.2HTP . Sry vím, že se to sem zrovna 2krát nehodí, ale třeba se najde jako Martinezova E34.

To auto kterým sem ho honil byl Renault Kangoo 1.5 dci stimhle autem nemáš šanci ani dojet nebo jak koliv sledovat ... BMW když ti nekdo chce ujet ujede ti... stimhle autem se nedá zkoro manévrovat... tak už to snad chápeš....

Neber to nějak špatně. Musí bejt děsný vydět jak ti někdo krade auto. Nechci to nikdy zažít. Jestli se tě to nějak dotklo tak važně promiň.
John112
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od John112 »

Zapomněl jsem se přihlásit :?
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od ISCOUPE »

John112 píše:Zapomněl jsem se přihlásit :?

v pohodě jen sem ti to chtěl objasnit... mě se z aposlední dva roky stejně dějou jenom špatný věci začinam bejt proti tomu imuní... musel bych se zabít.... a to je pičovina... přes všechno se dá .. dostat.. když zatebou někdo stojí...to mi věř...
Odpovědět