Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradli mi ISO Kolín :-(

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Viktor523i

#81 Příspěvek od Viktor523i »

ISCOUPE píše:
Viktor523i píše:Zas tak špatně bych to neviděl...ať za nima stojí kdo stojí nás je rozhodně víc a taky nejsme loseři

a že nás je víc to máš sice pravdu ..ale pochybuju o tom že kdyby něco .. všichni budete najednou v mžiku u mě... chapej mě... a představsi že si v mí situaci...

Chápu co chceš říct, zas tak černě bych to neviděl...spousta věcí se dá pořešit
mano

#82 Příspěvek od mano »

Kdybych bydlel pobliz urcite bych ti pomohl aspon v tom aby ten cigan zacal litovat ze do toho bmw kdy sedl!!!
Cigani jsou prasivy mrdky tady u nas to zkouseli taky nasli jsme si tu particku co si mysleli ze si muzou delat co chcou trikrat jsme je vysekali takovym zpusobem ze ted kdyz nekoho z nich potkam tak sklopi hlavu a kouka do zeme!!!
Nicmene kdyz je par schopnych lidi a drzi pri sobe byla to celkem zabava.
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od ISCOUPE »

mano píše:Kdybych bydlel pobliz urcite bych ti pomohl aspon v tom aby ten cigan zacal litovat ze do toho bmw kdy sedl!!!
Cigani jsou prasivy mrdky tady u nas to zkouseli taky nasli jsme si tu particku co si mysleli ze si muzou delat co chcou trikrat jsme je vysekali takovym zpusobem ze ted kdyz nekoho z nich potkam tak sklopi hlavu a kouka do zeme!!!
Nicmene kdyz je par schopnych lidi a drzi pri sobe byla to celkem zabava.

díky moc za podporu.... cením si toho..
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od ISCOUPE »

Tak včera sem byl s klukama v Chráštanech na letišti,. driftovat.. přivezli petkový báwka... luxus fakt... a co se nestalo když sme to balili přijel tam ten kokot co mi ukradl to auto.. nešlo nic dělat on poznal mě já jeho.. ale vzhledem k okolnostem by to odnesla jedna osoba který fakt nikdo nechcem aby se jí něco stalo.. takže .. zase rychle odjeli... vymejšlíme nějakej způsob jak ho dostat.. jinak auto mi zatím nevrátlily... cao
Ali

#85 Příspěvek od Ali »

To uz zacina bejt docela husty, potkavat toho zmrda a nemit sanci na nej nejak sahnout.. :evil:
Jsem skoro rad, ze se my auto "nenaslo", kdyz ctu co se tady deje.. Nevim jak bych to vydejchaval, takhle jsem ho pro sebe pohrbil a snazim se na nej nemyslet.. :?
Drzim palce at to dopadne nejak ve tvuj prospech... :angry:
ARMAN

#86 Příspěvek od ARMAN »

Tywole to je ale neskutečny 8O Nikdo z tvych kamošu nema znamyho/přibuzneho v policii, jednotce rychleho nasazeni nebo tak? Chce to tvrde chlapy ktere se s nima nebudou srat a do jiste miry maji možnost aby jim "uklouzla" ruka apod. Tim nemyslim aby je zmlatily a pod tim se ti auto nebo prachy za něj nevrati ale jsou schopni udělat tak že se věci pohnou.
Viktor523i

#87 Příspěvek od Viktor523i »

Nebo soudruzi z nějaké té russian brigádky..určitě budou mít cash nebo něco kvůli čemu by do toho šli
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od ISCOUPE »

Nechci předbíhat. Ale něco takovýho mám v plánu.... Uvidíme jak se věci pohnou...Každopádně je to neuvěřitelný co se dneska v tom stáťě děje... :evil: :evil: :evil:
ARMAN

#89 Příspěvek od ARMAN »

jen neudělej nějakou pi**vinu sedět kvůli nějakymu kretenovi se nevyplati
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

ARMAN píše:jen neudělej nějakou pi**vinu sedět kvůli nějakymu kretenovi se nevyplati

Souhlas, dvakrát měř a jen jednou řež 8)
mano

#91 Příspěvek od mano »

posli je tam kdyz se nebudes niceho ucastnit tak ti nikdo nic nepriseije
A cigan nez si dowoli sahnout na dalsi bawo tak se 3x rozmysli a vysere se na to pri nejlepsim se aspon zacne koukat po vw!!! :D
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od ISCOUPE »

Kluci je tu to čeho sem se bál... dneska zvoní telefon jedný osobě od který mám ty informace... a co se neděje... kamošce řekli at se o demě drží dál ... že vedí jak se jmenuju a že jdou po mě...a at si dávám pozor... dobrý ne?? je to čím dál tím víc na píču a to sem to ještě nikde nerozkřik.. už mám fakt strach... nic sem jeste neudělal a už mě chtěj odstranit.. celej den sem jak na trní ted sem dorazil domu...proste je to celý sračka... Nevím co mám dělat...

jen tak si jedem natankovat. na benzínku a najednou povida rychle se zkrč schovejse.. je tam XXXXXXX samozřejmě hlavní akter .. tech co po mě dou .. dobrý ne... takže srdce v kalhotách.. a hotovka.. kde se co šuštne.. tak čumim kde co pořád se ohlížím... atd... musim to začit radykálně řešit už toho na ně vim až moc.. včetně jedný celostátně hledaný osoby... fakt už to přestala bejt prdel.... držte mi palce... ahoj...
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Leveler »

Obrat se na Policii ČR.Bude to furt lepší než nic.A řešit to takle sám je o hubu.
martin33
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od martin33 »

obrat se na organizovanej zločin do Prahy protože jestli v tom pojedou i místní poldové tak si moc nepomůžeš. když tak SZ
Starosta

#95 Příspěvek od Starosta »

bazzi píše:
ARMAN píše:jen neudělej nějakou pi**vinu sedět kvůli nějakymu kretenovi se nevyplati

Souhlas, dvakrát měř a jen jednou řež 8)

Ale kdyz uz, tak rezat poradne!!! :oops: :mad: :twisted:
ARMAN

#96 Příspěvek od ARMAN »

wole na co čekaš? zvedni telefon a zavolej na org.zločin v Praze jak řika martin33 :!:
Coxik

#97 Příspěvek od Coxik »

Ja nevim kluci ale tohle jsem mu radil už v pátek 22. února akdyby tu někdo uměl číst mezi řádky tak to mohlo bejt jiné že. Ale asi komu není rady tomu není pomoci. Jinak ÚOOZ ( což je zkratka pro organizovanej zločin) sedí nahoře na zbraslavy hned vedle Strakonický. Takovej pěknej velkej komplex to je. Já bych na nic už nečekal. Místní jsou na prd ale to se zase opakuju. Takže se prober a mazej na organizovanej co nejdřív oni taky potřebujou chvilku než zasáhnou. A zároveň se mužes obrátit na inspekci min. vnitra pro nečinost a podzření z úniku informací. Což můžeš říci na organizovaném. Víc rad ti už nikdo nedá.
coupe328
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od coupe328 »

Hej,tak tomu uz vubec nerozumim..kdyz se to shrne,auto ti nekdo ukradl,toho pak honila policie chytla ho a ted je ve vazbe.Kvuli tomu auto ted stoji u policie nebo s nim zase nekdo jezdi?Jak muze mit nekdo zajem na odstraneni cloveka,kdyz se jedna o auto dejme tomu do 100 000.- ? Tak tohle vubec nechapu.Pokud je nekdo laxni od policie,zen to nad jeho nadrizeneho.Rekni ze mas strach o svoji osobu a at te nekdo hllida....gun mas? Vim asi jak se citis,ja si zazil neco podobneho pred 3 roky ,ted drepi chlapci na Borech. Zadej o osobni ochranu a proste zen to vys. Neda mi to nezeptat,tys mu provedl jeste neco jineho?Nebo jde jen o to auto?Co ho pripadne odchytit a zkusit se s nim domluvit,at ti da pokoj a at si auto i necha,pokud je uz nejak zdevastovane...
ISCOUPE
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od ISCOUPE »

coupe328 píše:Hej,tak tomu uz vubec nerozumim..kdyz se to shrne,auto ti nekdo ukradl,toho pak honila policie chytla ho a ted je ve vazbe.Kvuli tomu auto ted stoji u policie nebo s nim zase nekdo jezdi?Jak muze mit nekdo zajem na odstraneni cloveka,kdyz se jedna o auto dejme tomu do 100 000.- ? Tak tohle vubec nechapu.Pokud je nekdo laxni od policie,zen to nad jeho nadrizeneho.Rekni ze mas strach o svoji osobu a at te nekdo hllida....gun mas? Vim asi jak se citis,ja si zazil neco podobneho pred 3 roky ,ted drepi chlapci na Borech. Zadej o osobni ochranu a proste zen to vys. Neda mi to nezeptat,tys mu provedl jeste neco jineho?Nebo jde jen o to auto?Co ho pripadne odchytit a zkusit se s nim domluvit,at ti da pokoj a at si auto i necha,pokud je uz nejak zdevastovane...

Auto je stále na policii... jen jde o to že sem se přes jednu dotyčnou dostal k informacim... bylsem sní viděnej, oni ji znaj .. a mě poznal ten co mni to auto ukradl... ten pořád běhá po světě.. je to jeden velkej kruh spousty lidí .. co vařej a kradou... jde v tom i o jednu celostátně hledanou osobu... kvuli který už sme včera byly stou kamoškou na policii v praze.. dohodnout se snima.. asi nepujde spiš si myslim že se začli bát tpoho co všechno mužu vědět.. a bojej se abych nemluvil... každopádně jdu stim už fakt vejš ze začátku to vypadalo jen jako .. zastrašování... ale teď už ne.. potřebuju jen ještě zjistit jejich pravý jména ... adresu .. a volám a volám... at už mám klid.. dnes mám spicha ještě se známím policajtem.. a trosku to snim proberu...
martin33
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od martin33 »

wole jaký jména koukej mazat na ten organizovanej a o to rychleji jestli v tom je i holka. Bud v klidu oni si je už pohlídají všechny a vše si zjistí sami Ty už nic neřeš a hlavně mazej. Jestli se té holce něco stane tak si to budeš vyčítat že si tam nešel už toho 22 co se tu o tom psalo.
Odpovědět