Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

vykradli mi auto

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
pohy
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od pohy »

zdravim, když sem byl na dovolené tak mi v praze(vršovice) mezitím vybílily auto (mam E36 compact), je to fakt už děs copak se proti těm hajzlům nejde nějak bránit?vyřízli mi v okýnku díru a otevřeli si, prolezli mi vnitřek a nakonec si otevřeli i motor ( a ten tam mam danej úplně novej) naštěstí je asi někdo vyrušil tak mi s motorem nic neudělali. Teď se bojim že se ukážou znova a pujdou si přímo pro motor :( ,kámoš mi nabízel chytrej ochranej systém kterej když vám někdo ce otevřít auto vám pošle smsku, nemáte s tim někdo zkušenosti? nebo neznáte někdo nějáké fígle?
Maxiczech

#2 Příspěvek od Maxiczech »

Už někoho vidím, jak ti krade ve Vršovicích motor. :lol:
Kde parkuješ? Pod mostem u Boťaru, ne? :D
pohy
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od pohy »

to by ses hochu divil, případů kdy z auta vyndaly motor znam docela dost.
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pazdi »

jakože na sídlišti, večer přijedou, otevřou ti káru a vytáhnou motor, hodí ho na vozík a vesele pryč? :lol:
Slid

#5 Příspěvek od Slid »

no úplně normálně přes lampu přehodí lano udělají kladku a vyndávají a ještě si na to posvítí :lol:
M@rtin

#6 Příspěvek od M@rtin »

Řekl bych, že je pro ně asi tak o 10000% jednodušší si to auto odvízt někam jinam, kde z toho ten motor vyndaj.... (a jako bonus můžou díly rozprodat)
Jinak ten alarm co ti pošle SMS už dneska není ani moc drahej, a určitě se to vyplatí podle mě.
Slid

#7 Příspěvek od Slid »

Pokud chcete jednoduchý gms pager, čili máte narušení v autě kde se spustil alarm, tak hned volá na váš mobil super věc, doporučuji člena Pavel528 vyrábí je.
Maxiczech

#8 Příspěvek od Maxiczech »

:lol: Co blázníte , dyk motor je venku za 5 minut. Ani nedokouříš cigáro a je ve druhém autě :lol:
To je trošku přestřelené, mno.. :D
Jinak alarm pořizovat dle dosahu. Někdy stačí pager na klíče, jindy se to řeší GSM. Vše má pro a proti. Pokud ti někdo vleze do káry a půjde jen po rádiu, tak než ti GSM hodí info o narušní vozidla, tak zloděj už je dávno v hajzlu.
Jinak s tou lampou mě to pobavilo. :D
Lepší varianta je, přijet k Bawku ještěrkou a vyndat motor pomocí hydrauliky.. :lol: Někde pěkně na hlavní silnici.. Toho si nikdo nemůže všimnout.. :D))
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Panaque »

Já bych to pásnul na vytržení z motorového prostoru jako to dělají s bankomaty...

A proto doporučuji nezatahovat ručku... Ať s tím mají i nějakou práci hajzlové!!!
Killca

#10 Příspěvek od Killca »

Panaque píše:Já bych to pásnul na vytržení z motorového prostoru jako to dělají s bankomaty...

A proto doporučuji nezatahovat ručku... Ať s tím mají i nějakou práci hajzlové!!!

ty jo sem koukal na vrakovisti jak vyndavali motor z E30 a odrizli ho od vseho jen ho nechali na jednom silentbloku a pri tom zvedani motoru se zvedalo cely auto do vzduchu, i na tom jednom silentu, takze trhani asi nebude tak jednoduchy :D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
castro
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od castro »

a nechtěli ti jen odpojit baterii, než vzít motor? :?: :idea:

jinak teda je to smutný... ten gsm pager je dobrá věc, víš hned že se něco děje a ještě potrénuješ sprint na 300m až k tomu poběžíš... už jsem takhle běžel několikrát když mi do toho někdo ťuknul při parkování :-)
pohy
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od pohy »

castro píše:a nechtěli ti jen odpojit baterii, než vzít motor? :?: :idea:

jinak teda je to smutný... ten gsm pager je dobrá věc, víš hned že se něco děje a ještě potrénuješ sprint na 300m až k tomu poběžíš... už jsem takhle běžel několikrát když mi do toho někdo ťuknul při parkování :-)

nevim co mi s tim motorem chtěly udělat, bo co mi tam vzít, každopádně se na něj nekoukali jen tak ze zájmu o exkurzi BMW motorů, já o tom právěže uvažuju a asi do toho půjdu páč BMW jsou co se týče krádeží dobře v kurzu
MrScully

#13 Příspěvek od MrScully »

Maxiczech píše:Jinak alarm pořizovat dle dosahu. Někdy stačí pager na klíče, jindy se to řeší GSM. Vše má pro a proti. Pokud ti někdo vleze do káry a půjde jen po rádiu, tak než ti GSM hodí info o narušní vozidla, tak zloděj už je dávno v hajzlu.

No to není pravda, GMS funguje okamžitě (protože volá a volání se na rozdíl od SMS opravdu nijak nezpozdí :) A pokud to auto není zrovna někde úplně v háji, tak většinou k němu třeba do minuty doběhnete.
Slid

#14 Příspěvek od Slid »

mě 3x vometli před barákem bok auta na parkovišti, alarm houkal já nic neslyšel, kdybych měl v té době už GSM pager tak jsem tam za pár sekund a je to, mám ho už asi rok a několikrát mě upozornil, že se něco s autem děje a mohl jsem to hned řešit, čili u mě max. spokojenost.
pohy
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od pohy »

takže todle doporučujete jo? a jak moc je to nákladný na pořízení?
Slid

#16 Příspěvek od Slid »

pohy píše:takže todle doporučujete jo? a jak moc je to nákladný na pořízení?

musíš mít v autě alarm, gsm pager reaguje na alarm
koukám že máš icq napiš členoj Pavel528 má icq číslo 215864691 vyrábí je a vše ti vysvětlí, řekni že kontakt máš od Slida :wink:
pohy
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od pohy »

Slid píše:

musíš mít v autě alarm, gsm pager reaguje na alarm
koukám že máš icq napiš členoj Pavel528 má icq číslo 215864691 vyrábí je a vše ti vysvětlí, řekni že kontakt máš od Slida :wink:

dobře, moc děkuji :)
MrScully

#18 Příspěvek od MrScully »

Já toho mám víc... za 17k i s prací :) ale myslím, že nějaká základní verze GSM alarmu bude VÝRAZNĚ levnější.
pohy
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od pohy »

MrScully píše:

Já toho mám víc... za 17k i s prací :) ale myslím, že nějaká základní verze GSM alarmu bude VÝRAZNĚ levnější.

17 klacku, ty jo to už to toho zloděje samo chytne a sbalí do kufru než přijedou policajti ne? :D
pohy
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od pohy »

Ty jo, to je drsný, za 17 tisíc si snad už rovnou zaměstnam nějakou ochranku :D
Odpovědět