Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
vykradli mi auto
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravim, když sem byl na dovolené tak mi v praze(vršovice) mezitím vybílily auto (mam E36 compact), je to fakt už děs copak se proti těm hajzlům nejde nějak bránit?vyřízli mi v okýnku díru a otevřeli si, prolezli mi vnitřek a nakonec si otevřeli i motor ( a ten tam mam danej úplně novej) naštěstí je asi někdo vyrušil tak mi s motorem nic neudělali. Teď se bojim že se ukážou znova a pujdou si přímo pro motor
,kámoš mi nabízel chytrej ochranej systém kterej když vám někdo ce otevřít auto vám pošle smsku, nemáte s tim někdo zkušenosti? nebo neznáte někdo nějáké fígle?

To je trošku přestřelené, mno..

Jinak alarm pořizovat dle dosahu. Někdy stačí pager na klíče, jindy se to řeší GSM. Vše má pro a proti. Pokud ti někdo vleze do káry a půjde jen po rádiu, tak než ti GSM hodí info o narušní vozidla, tak zloděj už je dávno v hajzlu.
Jinak s tou lampou mě to pobavilo.

Lepší varianta je, přijet k Bawku ještěrkou a vyndat motor pomocí hydrauliky..

Panaque píše:Já bych to pásnul na vytržení z motorového prostoru jako to dělají s bankomaty...
A proto doporučuji nezatahovat ručku... Ať s tím mají i nějakou práci hajzlové!!!
ty jo sem koukal na vrakovisti jak vyndavali motor z E30 a odrizli ho od vseho jen ho nechali na jednom silentbloku a pri tom zvedani motoru se zvedalo cely auto do vzduchu, i na tom jednom silentu, takze trhani asi nebude tak jednoduchy

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Kontaktovat uživatele:
castro píše:a nechtěli ti jen odpojit baterii, než vzít motor?![]()
![]()
jinak teda je to smutný... ten gsm pager je dobrá věc, víš hned že se něco děje a ještě potrénuješ sprint na 300m až k tomu poběžíš... už jsem takhle běžel několikrát když mi do toho někdo ťuknul při parkování
nevim co mi s tim motorem chtěly udělat, bo co mi tam vzít, každopádně se na něj nekoukali jen tak ze zájmu o exkurzi BMW motorů, já o tom právěže uvažuju a asi do toho půjdu páč BMW jsou co se týče krádeží dobře v kurzu
Maxiczech píše:Jinak alarm pořizovat dle dosahu. Někdy stačí pager na klíče, jindy se to řeší GSM. Vše má pro a proti. Pokud ti někdo vleze do káry a půjde jen po rádiu, tak než ti GSM hodí info o narušní vozidla, tak zloděj už je dávno v hajzlu.
No to není pravda, GMS funguje okamžitě (protože volá a volání se na rozdíl od SMS opravdu nijak nezpozdí